Póker Fórum Archívum > Media > Poker a Tv-ben

titcar
Válasz cake kommentjére
2009. febr. 21. 0:32

micsoda megtiszteltetés lenne ilyen arcokkal szerepelni a tv-ben :D

asszem rágyúrok majd arra a 20 dodis versenyre :D

(nameg persze én nagyobb médiasztár szeretnék lenni, mint Littlemage, meg Ivan :D)

branermajszter
Válasz titcar kommentjére
2009. febr. 21. 0:33

ingyenes freerollról jut be két ember nemde?nem 20$is!!

branermajszter
Válasz buktar kommentjére
2009. febr. 21. 1:01

Most pedig meg az Ept a sport tv-n,Gyuribá ismét alkot(Imi,mondtam neked hogy sose kezdj ki kinaival)mondja Parának Adam Junglenről,aki amerikai,megalol!!

branermajszter
Válasz branermajszter kommentjére
2009. febr. 21. 2:38

Kemény!!!!

geri
2009. febr. 21. 3:38

Adam Junglenről,aki Usából van,megalol!!

és egyébként kínia

_Roll_
Válasz geri kommentjére
2009. febr. 21. 9:45

ez a műsor ritka szar volt. nem értem milyen nézőkre számítanak. aki ért egy ici picit is a pókerhez, az látja h szar és nem nézi. aki pedig még sose pókerezett az nem hiszem h éjfélkor fogja nézni a "sztárokat" ahogy vmi ismeretlen "hülyeséget játszanak"
nem hiszem el miket csináltak.. ennyi hülyét... "ja. azt hittem sora van" hogy tudtak ilyen embereket összeszedni.én biztos hogy nem meg még egy részt. még rám ragad vmi hülyeség.
a reklámot pedig legalább 15x elmondták a műsorban. kinyit unalmas volt minen leosztás után ugyanaz a szöveg.

buktar
2009. febr. 21. 11:28

Guszti se semmi,hogy én ezen buktam egy 15 millás kasszát,hagyad má,sose pokereztél még e műsor előtt!!!

Csabival már játszottam egyszer, szerintem nagy grinderek! :D
Van miből...

bihaimo
Válasz buktar kommentjére
2009. febr. 21. 11:38

Hát ez durva volt így elsőre! :-))
Azt hiszem a netről bejutott két embernek nem lesz túl nehéz dolga...:-)
Hajrá on-line póker pro-k!!!

fejes1988
Válasz bihaimo kommentjére
2009. febr. 21. 11:43

Hát ez durva volt így elsőre! :-))
Azt hiszem a netről bejutott két embernek nem lesz túl nehéz dolga...:-)
Hajrá on-line póker pro-k!!!

azért ezzel vitatkoznék...pont az ilyen tudatlan kezdők a legveszélyesebbek...
volt az ominózus utolsó party, ahol guszti barátunk gut shot draw-val lecallolt egy 3szoros visszahívást, mondván, tudtam ha jön a 3, vagy J, nyerek...wp
más kérdés, hogy a másik csávó helyében én allin mentem volna, de valószínű ezzel a felfogással is megadta volna :D
szóval nem biztos az, hogy könnyű dolguk lesz

R1per2
Válasz bihaimo kommentjére
2009. febr. 21. 11:49

én is megnéztem tegnap, félelmetes :D
Legalább a szabályokat elmagyarázhatták volna rendesen, hogy a nézők is érthessék. Szerintem minden szempontból katasztrófa volt.
Az is nagy baj szerintem, hogy nincs tétje a dolognak igazából. Ha rendes pénzben ment volna, nem callolnak A highal, QQ val A magas boardon, vagy 33-al minden utcán.
Pedig a poker izgalmát ez adná, hogy lehetne blöffölni is egymás ellen. Így értelmetlen az egész.

Említettetek, hogy rtlen is volt vmi ilyesmi, annak mi volt a címe, fent van vol?

Élő ügyfélszolgálat