Póker az RTL Klub XXI. század című műsorában
Február 9-én este 23: 25-től az RTL Klub XXI. Század című műsorának témája:
Az ördög biblájának magyar legendái
"Kontra, rekontra szubkontra, Fedák Sári – mi köze a színésznőnek a kártyához és a szocializmushoz? Kiderül a XXI. Század riportjából.
Úgy fogsz meghalni, mint Rottenbiller! Ezt kaptam meg a riport készítése alatt egy nagyöreg ultistól. Mint kiderült azért mondta, mert sokáig kevertem a paklit. A főváros egykori polgármestere, Rottenbiller Lipót állítólag egy kártyabarlangban halt meg, miközben kevert. Imádom az ilyen történeteket. A mára csak egy-egy lelkes ám annál fanatikusabb csapatból álló magyarkártyások visszasírják azokat az időket, amikor még Kádár tiltotta a zsugázást. Mert akkor még legalább volt kártyaélet. Igaz ma is van. De azt már franciakátyával játszák és pókernek hívják.
A régi kártyások eldugott klubjai és az online játékok magánya."
Jó tévézést kívánunk!
láttam a bemutatót, béla is benne lesz : D
én is láttam, letöltöm majd.
anyám csak ennyit fűzött hozzá: "nézd téged mutatnak a tv-ben", na mondom "pwnd":D
Szép volt Bélabácsi! :)
És még Rutkai "takemyhummer" József is feltűnt! :D
Bélabácsi beült NL2-re! :D
én is láttam, letöltöm majd.
valaki upolja már ezt a topicot majd ha letölthető lesz plz :) most vmi francia elnökről van szó :)
dugd be a hangszórót
Koszi az uploadot Cake!!
(Szemere biztos marhara beragott,hogy kitoltottak becsbol:P:D)
Ivan blogja jut eszembe hirtelen,,,:)Erdekes,hogy amikor Jokai Mor zsugazott,Mikszath volt a Kibic....egyreszt azert mert Mikszathbol tobbet nezek ki,masreszt Ivan megirta h az Gibic:)6percnel a bajszos szodasszifonos neni epic!!!!:P