Épp most akartam linkelni a Napi Gazdaságos cikket:)
A T. Elnök úr a online póker site fejlesztését firtató kérdésre, gyönyörű szépen mellébeszélt és az új online fogadási oldalukról (amit már régóta beharangoztak, hogy lesz) kezdett beszélni.
A következő kérdésből viszont kiderül, hogy még csak most keresik a fejlesztőt az online póker sitera. (Amit jelenleg szerinte még ők sem szervezhetnének.)
Ez szerintem azért érdekes, mert vagy egy működő rendszert kell, hogy megvegyenek vagy egy újat fejleszteni, ami hosszú idő.
Komolyan mondom, én nem tudom ezek mit írnak.
Ezt is érdemes lehet elolvasni:
Napi Gazdaság
Épp most akartam linkelni a Napi Gazdaságos cikket:)
A T. Elnök úr a online póker site fejlesztését firtató kérdésre, gyönyörű szépen mellébeszélt és az új online fogadási oldalukról (amit már régóta beharangoztak, hogy lesz) kezdett beszélni.
A következő kérdésből viszont kiderül, hogy még csak most keresik a fejlesztőt az online póker sitera. (Amit jelenleg szerinte még ők sem szervezhetnének.)
Ez szerintem azért érdekes, mert vagy egy működő rendszert kell, hogy megvegyenek vagy egy újat fejleszteni, ami hosszú idő.
Komolyan mondom, hogy az ilyen cikkek nálam teljesen kiverik a biztosítékot. Teljesen. Hogy lehet valaki ennyire álszent és hogy beszélhet nyugodt szívvel ekkora baromságokat? Lassan elkezdek hinni a karmában, főleg hogy ugye már tudom, mi történt azzal az emberrel, aki a pókerrel kapcsolatos "apa veri a lányát" stílusú reklámhadjáratot indította úgy, hogy közben azt az illuziót próbálja kelteni a hozzá nem értő emberekben, hogy bezzeg a tippmixelő, lottózó és kaparós sorsjeggyel játszó hazánkfia családja meg boldog és kiegyensúlyozott.
A minap a csekkeimet fizettem be a postán. A sorban előttem 5 nyugdíjas volt, akik közül 3-an vettek lottót (jellemzően 2-4 szelvényt), de volt aki kaparós sorsjegyet is vett. Na most ugye pont ezek azok a nyugdíjasok, akiknek a kosara a boltban igen szegényes és még a gázszámlát is alig tudják kifizetni. Persze a lottóra van pénz és a sorsjegyre is. Az egy dolog, hogy függő emberek, de legalább a Szerencsejáték Zrt-nek nem kéne úgy beállítani a dolgot, hogy az ő játékait játszó játékosok boldog emberek. Képmutatás. Karma.
...közben azt az illuziót próbálja kelteni a hozzá nem értő emberekben, hogy bezzeg a tippmixelő, lottózó és kaparós sorsjeggyel játszó hazánkfia családja meg boldog és kiegyensúlyozott.
Azért ez a rész is jól hangzik:
"Ez óriási összeg. Gondolom, naponta kap telefonokat és utasításokat, hogy hol hirdessenek, kit támogassanak.
- Téved. Az összegek odaítéléséről egy ötfős, anonim társadalmi tanácsadó testület dönt. (...) A testület tagjainak nevét nem lehet nyilvánosságra hozni, mert nem szeretnénk, ha bármilyen nyomás érné őket."
:D
napi gazdaságos cikk linkje nem jó, mi volt a címe?
napi gazdaságos cikk linkje nem jó, mi volt a címe?