Vagy totál béna vagyok, vagy tényleg nem lehet beállitani, hogy egy adott teremben keressen. Mindig a pokerstarsos adataimat találja meg a PTR, de engem a Partys adataim érdekelnének. Hol lehet beállitani, hogy arra keressen?
Vagy totál béna vagyok, vagy tényleg nem lehet beállitani, hogy egy adott teremben keressen. Mindig a pokerstarsos adataimat találja meg a PTR, de engem a Partys adataim érdekelnének. Hol lehet beállitani, hogy arra keressen?
Ehh, gyenge átjátszás
gallaecio1980 Poker Player Ranking and Stats at iPoker
Bátor gyerek...Pedig Ipokeren van money transfer
Ehh, gyenge átjátszás
Azt kérdezném, hogy szerintetek mennyire pontos a PTR?
Pölö a saját eredményeteket megnézve?
Ugyanis sok blogot\beszámolót olvasok, majd ha megnézem az arcot a PTRen, akkor nem hogy "nem pontos", hanem akár ellentétes előjelet látok, érdekes módon mindig egyirányban. Hiszek én az embereknek, csakhát túl sok az ellenpélda.
Nálam pölö elég pontos, azaz 90% feletti.
Azt kérdezném, hogy szerintetek mennyire pontos a PTR?
Pölö a saját eredményeteket megnézve?
Ugyanis sok blogot\beszámolót olvasok, majd ha megnézem az arcot a PTRen, akkor nem hogy "nem pontos", hanem akár ellentétes előjelet látok, érdekes módon mindig egyirányban. Hiszek én az embereknek, csakhát túl sok az ellenpélda.
Nálam pölö elég pontos, azaz 90% feletti.
Devizás asztalokat nagyon nem kezeli jól, iPokereset meg úgy global nem. Nekem pl handek fele van csak trackelve.
Ehh, gyenge átjátszás
Mi a véleményetek a PTR fizetőssé válásáról? Főleg annak fényében érdekel, hogy úgy látom, hogy a saját adataim egyre inkább eltérnek a valóságtól. Tegnap pl. a lejátszott 2k hand helyett csak 1700 jelenik itt meg és a nyereményem is csak a fele, de volt már hogy 2 BI különbség is volt.