Póker Fórum Archívum > Media > Tóth Ricsi a Story TV-n péntek este!

Bodza18
Válasz Demiro kommentjére
2008. márc. 22. 10:45

"Viszonylag intelligens a srác."
Mondta is a riportban, hogy politológiát végzett. Azért az nem semmi. Nem is gondoltam volna.

psycho
Válasz krondorl kommentjére
2008. márc. 22. 10:56

Fent van valahol videó formájában? Feltennétek? :D

Videó engem is érdekelne..Ha esetleg valakinek megvan...

Demiro
Válasz psycho kommentjére
2008. márc. 22. 12:01

Engem is nagyon érdekel a beszélgetés, mert sajnos lemaradtam róla.

kanrich_
2008. márc. 22. 12:22

A beszélgetést én is láttam és nagyon tetszett.

Ricsi szokás szerint teljesen inteligensen és szimpatikusan állt hozzá az interjúhoz. Havas pedig hozta a formáját (engem nagyon irritál, de szerintem ez is csak egy felépített imidsz, amivel eladja magát).

Ricsi, ha olvasol, ezúton is gratulálok eddigi eredményeidhez, sikereidhez és kívánom, hogy továbbra is menjen jól a szekér!

Zoleee
Válasz kanrich_ kommentjére
2008. márc. 22. 12:29

A beszélgetést én is láttam és nagyon tetszett.

Ricsi szokás szerint teljesen inteligensen és szimpatikusan állt hozzá az interjúhoz. Havas pedig hozta a formáját (engem nagyon irritál, de szerintem ez is csak egy felépített imidsz, amivel eladja magát).

Ricsi, ha olvasol, ezúton is gratulálok eddigi eredményeidhez, sikereidhez és kívánom, hogy továbbra is menjen jól a szekér!

Csatlakozok. Nekem volt szerencsém személyesen megismerni és hosszasan elbeszélgetni vele. Profi hozzáállását irigylem. :-) Illetve rendkivül türelmesen megválaszolj a legkisebb játékosok kérdéseit is. Kevés magas szinten játszó játékos marad a földön. Neki sikerült...

Agostini
Válasz Zoleee kommentjére
2008. márc. 23. 19:57

Sokan mondták h nem látták..és szeretnék megnézni.

Ha minden holnap (03.24.) reggel 7.00-kor ismételik...

nincs mit:)

krondorl
Válasz Agostini kommentjére
2008. márc. 23. 20:07

Ha minden holnap (03.24.) reggel 7.00-kor ismételik...

nincs mit:)

Köszi a tippet! Sajnos nekem nem jön a Story TV :|

krondorl
Válasz Bodza18 kommentjére
2008. márc. 23. 20:08

"Viszonylag intelligens a srác."

Nem csak viszonylag intelligens, hanem teljesen! :)

Rolowin
2012. nov. 14. 19:40

BorsOnline - Sztárhírek - Pletyka - Krimi - Politika - Sport - Aktuális - Ismert pókeresekre utazik az adóhatóság

"Több hazai ismert pókerjátékos ellen indult vizsgálat az adóhatóságnál – állítja blogjában a legismertebb hazai pókeres, Tóth Richárd. A NAV-nál közölték: eltitkolt jövedelmet keresnének."

KOLOK007
Válasz Bodza18 kommentjére
2012. nov. 14. 20:10

Igaz pár éves,de én kiváncsi volnék erre a videóra. Valahol nincs fent. Hálás lennék

Élő ügyfélszolgálat