"Viszonylag intelligens a srác."
Mondta is a riportban, hogy politológiát végzett. Azért az nem semmi. Nem is gondoltam volna.
Fent van valahol videó formájában? Feltennétek? :D
Engem is nagyon érdekel a beszélgetés, mert sajnos lemaradtam róla.
A beszélgetést én is láttam és nagyon tetszett.
Ricsi szokás szerint teljesen inteligensen és szimpatikusan állt hozzá az interjúhoz. Havas pedig hozta a formáját (engem nagyon irritál, de szerintem ez is csak egy felépített imidsz, amivel eladja magát).
Ricsi, ha olvasol, ezúton is gratulálok eddigi eredményeidhez, sikereidhez és kívánom, hogy továbbra is menjen jól a szekér!
A beszélgetést én is láttam és nagyon tetszett.
Ricsi szokás szerint teljesen inteligensen és szimpatikusan állt hozzá az interjúhoz. Havas pedig hozta a formáját (engem nagyon irritál, de szerintem ez is csak egy felépített imidsz, amivel eladja magát).
Ricsi, ha olvasol, ezúton is gratulálok eddigi eredményeidhez, sikereidhez és kívánom, hogy továbbra is menjen jól a szekér!
Sokan mondták h nem látták..és szeretnék megnézni.
Ha minden holnap (03.24.) reggel 7.00-kor ismételik...
nincs mit:)
Ha minden holnap (03.24.) reggel 7.00-kor ismételik...
nincs mit:)
"Viszonylag intelligens a srác."
BorsOnline - Sztárhírek - Pletyka - Krimi - Politika - Sport - Aktuális - Ismert pókeresekre utazik az adóhatóság
"Több hazai ismert pókerjátékos ellen indult vizsgálat az adóhatóságnál – állítja blogjában a legismertebb hazai pókeres, Tóth Richárd. A NAV-nál közölték: eltitkolt jövedelmet keresnének."
Igaz pár éves,de én kiváncsi volnék erre a videóra. Valahol nincs fent. Hálás lennék