Póker Fórum Archívum > Media > Twitter üzenetek kommentjei

fejes1988
Válasz redoubtable kommentjére
2011. jún. 6. 1:11

Én ezzel adom 88++ 89s 9Ts TJs QK AJ+ és ezzekkel minddel minimum callolok is egyet a 9QQ floppon. GL az FT re! nick? megyek drukkolok

ezzel a rangel flatelsz pre egy mp1 emelést? :o az érdekes.

redoubtable
Válasz fejes1988 kommentjére
2011. jún. 6. 1:14

ezzel a rangel flatelsz pre egy mp1 emelést? :o az érdekes.

te mivel adod pre?

Krono
2011. jún. 6. 1:17

te mivel adod pre?

Minden stackméret és dinamika függő. Nem lehet meghatározni általánosságban, hogy mivel flatelsz preflop.

fejes1988
Válasz Krono kommentjére
2011. jún. 6. 1:27

Minden stackméret és dinamika függő. Nem lehet meghatározni általánosságban, hogy mivel flatelsz preflop.

Ez teljesen ellentmondás. Ha dinamika meg stackméret függő, akkor általánosságban meglehet határozni egy alap flat ranget. Mert ha eltérsz tőle, ezek miatt térsz el.

redoubtable
Válasz Krono kommentjére
2011. jún. 6. 1:32

pont ezért nem kellett volna 2 emberbe cbetelni.

jó hogy enemy most pont egy fish de értelmes ember itt nem igen dob semmit. 22-77 ig kizárhatjuk nagyjából mert nem fog setre callolni senki. a több pp vel adja a cbetet. alacsony sc kel szintén nem fog callolni pre értelmes ember marad a 89 9T TJ amivel pre adhatta és ezekkel adja a cbetet. Amit meg kiakartok barellezni 4c turnön azoktól mindtől jobbak vagytok. egyedül 88 at dobtam volna a turn allinra meg a flotot. ebből csak a 88 veri a 77 et. De ez csak az én véleményem......

fejes1988
2011. jún. 6. 1:40

pont ezért nem kellett volna 2 emberbe cbetelni.

jó hogy enemy most pont egy fish de értelmes ember itt nem igen dob semmit. 22-77 ig kizárhatjuk nagyjából mert nem fog setre callolni senki. a több pp vel adja a cbetet. alacsony sc kel szintén nem fog callolni pre értelmes ember marad a 89 9T TJ amivel pre adhatta és ezekkel adja a cbetet. Amit meg kiakartok barellezni 4c turnön azoktól mindtől jobbak vagytok. egyedül 88 at dobtam volna a turn allinra meg a flotot. ebből csak a 88 veri a 77 et. De ez csak az én véleményem......

Miért akarsz annyira a kezébe kilencest adni? 89-el miért callolna egy kompetens játékos early raiset? Maximum pozícióból ,deepstack játékban.

AJ, A10, K10, KJ, kis közepes pár mind lehet nála. Cbetelni meg azért kell, hogy védjük a lapunk. Miután callt kaptunk flopon, jó a c/f turnön.

redoubtable
2011. jún. 6. 1:54

Miért akarsz annyira a kezébe kilencest adni? 89-el miért callolna egy kompetens játékos early raiset? Maximum pozícióból ,deepstack játékban.

AJ, A10, K10, KJ, kis közepes pár mind lehet nála. Cbetelni meg azért kell, hogy védjük a lapunk. Miután callt kaptunk flopon, jó a c/f turnön.

Nem akarok a kezébe 9 est adni. :D ranget adtam a kezébe. Olyat amivel esetleg én adnám. Az én rangemben pedig nincs cbet/fold lap itt. Amúgy KJ val KT el nem adnám pre. De még ha adnám is tuti flotolok vele egyet. :D

Krono
2011. jún. 6. 10:59

Ez teljesen ellentmondás. Ha dinamika meg stackméret függő, akkor általánosságban meglehet határozni egy alap flat ranget. Mert ha eltérsz tőle, ezek miatt térsz el.

Én ezt nem így látom, épp ezért nem lehet meghatározni egy általános ranget, mert annyi minden befolyásolja az adott helyzetet. Tegyük fel, hogy csinálsz 1 táblázatot verseny előtt, hogy 40bb deepen mivel fogsz flatelni egy mp+1 emelést, de a helyzetekben annyi tényező közre játszik, hogy úgy sem azt a táblázatot fogod használni hosszútávon szvsz, tehát felesleges megcsinálni, kvázi nincs értelme meghatározni egy alap flat ranget.

WARETRAPS
Válasz Krono kommentjére
2011. jún. 6. 13:08

Új vinczesz a fedélzeten: yfrog Photo : http://yfrog.com/h0icyswj Shared by vinczesz

Nagy gratula!

CantusPutnok
2011. jún. 6. 13:22

CantusPutnok 2011/06/05 - 21:33:23
@Dirrdurr együttérzek veled, rekordbukó PS-en, -280. Remek. Ideje aludni erre egyet. Ongame szolid +15, de belefáradtam, holnap újult erővel

Lehet nem kellett volna 36BBt átdonkolni SM en. Itt a 77 2 ember ellen sima check/fold

Poker hand played on PokerStars with a pot size of $15*180,00 - Pokerhand.org

A két emberből a másik, aki végülis megvert, 55/10 volt HM szerint, erre világosan emlékszem. Amúgy a rekordbukóba az nem számít bele, sőt a sunday kickoff konkrét bubble helyezése sem, mivel mindkettőre szatelitből jutottam ki. A rollom a magamtól való elindulást ilyen versenyeken nem engedné meg. Ettől függetlenül még nem érzem rossz játéknak a flop cbetet a 77-tel. Turn játék már véleményes, de akkor már tilten voltam nem kicsit, Skype-on akik az MTT szobában benn vannak, láthatták, milyen handeket sikerült elbukni.

Élő ügyfélszolgálat