Póker Fórum Archívum > Media > Twitter üzenetek kommentjei

dieffenbachia
Válasz Zoleee kommentjére
2012. júl. 7. 20:26

Eredeti kifizetés így nézett ki kb:

1. hely - 22k
2. hely - 13,4k
3. hely - 8,8k
4. hely - 6,3k
5. hely - 4,8k
6. hely - 3,4k
7. hely - 2,6k
8. hely - 1,9k
9. hely - 1,5k
10-12 hely - 1,2k
13. hely - 1k

Szóval én kb a 4. helyért járó lóvét kaptam, úgy hogy 13-an voltunk és 11bb-vel átlag stack voltam. Azt hiszem ezt nevezik ésszerű variancia csökkentésnek :D

Így valóban jó deal született. grat

Zoleee
Válasz Galambos Tarzan kommentjére
2012. júl. 7. 21:36

Ha 40-50bb deep a játék ezen a tornán, ez ellen a játékosállomány ellen nem hiszem, hogy dealt kötnék. Legalább is nem ilyen sok főset, talán 3-5 főnél elgondolkoznék rajta.

Minden ilyen szituáció más és más. Figyelembe kell venni az ellenfelek erősségét, a stackméreteket, saját fáradságunk, a többiek kondícióját, idegállapotát. Illetve hosszútávon biztos jövedelmezőbb egy pozitív élménnyel haza menni. Nekem eddig nem igazán adta és egy újabb mini cash-t már nehezen emésztettem volna meg. Így sokkal jobb érzéssel ülök le legközelebb is játszani, és hát tudjuk, hogy ez mennyire fontos...

paradiso
Válasz Admin kommentjére
2012. júl. 7. 22:59

Gratulálok!
(Az én számaim mikor jönnek??:))

aron84
Válasz Admin kommentjére
2012. júl. 13. 9:19

maszatmarci 2012/07/12 - 20:26:46
lost a 300k flip, ak v qq btn sb vs a good online kid, out

royalize1 2012/07/13 - 00:50:37
Borzalom a kobon. 112k.
royalize1 2012/07/13 - 01:22:55
AKs v QQ. 4bb maradt.

A 2. nem is annyira, de az elsőnél mindenképpen felmerül bennem, hogy miért kell egy ekkora díjazású versenyt pre flippekre feltenni. Nem trollkodni akarok, de csak nekem tűnt ez fel? Vagy tényleg ha menni kell akkor menni kell? Képzett játékosok, ennyire nincs/nem volt lehetőség postflop lejátszani az embereket? (igen, nem tudom az asztal dinamikáját, stakeket, vakokat is csak kb lehet megtippelni)

Romsy
Válasz Admin kommentjére
2012. júl. 13. 18:55

miután kiderül hogy flip van, már nem lehet visszavonni az allint, így meg értelmetlen az egész kérdés.

aron84
Válasz Romsy kommentjére
2012. júl. 14. 0:09

miután kiderül hogy flip van, már nem lehet visszavonni az allint, így meg értelmetlen az egész kérdés.

Ha jól tudom, te sem vagy torna játékos, de egy elismert regular vagy, aki nagyra jutott. Így köszönöm hogy hozzászóltál, és az iróniát értve teljesen igazad van. Emiatt is írtam, hogy az asztal dinamikája, stb. nem ismeretes. A handeket átnézve még inkább nem tudjuk hogy ők tolták-e rá, vagy sem. Valószínű AK-val nem call-oltak, hanem ki akarták használni az FE-t. Mint egy elismert és tapasztaltabb játékost kérdezem, hogy valóban egy AK-ra kell feltennünk egy versenyt? A FE pre allin ér annyit AK-val, mint egy postflop game?

Ismeretlen vagyok ebben a közegben, így emiatt kérdezem. Ilyen magas nevezésű játékban is mindenki az első helyre hajt, de valóban érdemes egy kezet 3 továbbjutott napon egy flipre feltenni? Vagy érdemes egy pár nappal korábbi hír hallatán egy pókert is postflop dobni?

Mint hozzáértő játékosokat kérdezem! Ennyire nem volt edge a postflop játékban, hogy ez betolandó? Vagy ennyire nem látjuk a versenyt, hogy erre azt mondjuk, hogy ez így ok? Vagy verseny az verseny? Bármekkora BI ugyanúgy kell játszani?

Bocs, ha fishy a kérdés, de amatőr vagyok.

Romsy
Válasz Admin kommentjére
2012. júl. 14. 1:41

7000 fős versenyen nem lehet kiülni a ft-t, allineket kell nyerni.

Rosalinda89
Válasz orias_donk kommentjére
2012. júl. 24. 20:33

[LEFT]'Zsipali 2012/07/24 - 17:52:33Jorge Arias most kitalálta hogy 50/38/30-at fog játszani. Nagyon tetszik :)'

Jól értelmezem, hogy ő valami ismertebb pókeres, aki csak szeret omaházni és egy zsíros nagy fish egyébként? Mi a nickje ps-en?[/LEFT]

rockett
Válasz Rosalinda89 kommentjére
2012. júl. 24. 20:44

[LEFT]'Zsipali 2012/07/24 - 17:52:33Jorge Arias most kitalálta hogy 50/38/30-at fog játszani. Nagyon tetszik :)'

Jól értelmezem, hogy ő valami ismertebb pókeres, aki csak szeret omaházni és egy zsíros nagy fish egyébként? Mi a nickje ps-en?[/LEFT]

ex-PS pro, twin-caracas néven találod, jelen pillanatban is játszik.

fejes1988
Válasz aron84 kommentjére
2012. júl. 24. 21:19

Vagy verseny az verseny? Bármekkora BI ugyanúgy kell játszani?

Igen, ezt hívják profizmusnak.

Élő ügyfélszolgálat