az egész egy fos!15 ember aki ismeri egymást korábbról.14000 jelentkezőből ez nyilván véletlen és hát ezért nincs élő adás sem.sokszor elköpték h ismerik egymást.arról nem is beszélve h a fele RTL-es műsorokban kavart korábban.a tetkós csákó a szigetben a fekete csaj sminkelt a cooltv-n vmelyik csákó meg koreográfus náluk.azt nem tudom melyik mert nem nézem csak olvastam.hát ennyit a VV-ről:)
az egész egy fos!15 ember aki ismeri egymást korábbról.14000 jelentkezőből ez nyilván véletlen és hát ezért nincs élő adás sem.sokszor elköpték h ismerik egymást.arról nem is beszélve h a fele RTL-es műsorokban kavart korábban.a tetkós csákó a szigetben a fekete csaj sminkelt a cooltv-n vmelyik csákó meg koreográfus náluk.azt nem tudom melyik mert nem nézem csak olvastam.hát ennyit a VV-ről:)
Zsipali, Atish, Probirs, és mindenki, aki szép eredményeket ért el a hétvégi/tegnapi ámokfutásban, hatalmas gratula!!
Ja és Bigacsigának is grat a POY címéért!
PokerAkademia 2011/01/05 - 15:18:44
Szerintetek ki nyeri a párbajt?
Már azt hittem, hogy vv! :D
Zsipali 2011/01/06 - 15:03:11
Monitor javítás 4 hét.... Ahol álmomban jártam Magyarorszáááááág
Ennek mi köze az országhoz? Nekem is volt már pár termékem, amit javítani kellett, legutóbb a TISSOT-om krepált be valami 7-8 hónap után, aminek a szerkezetcseréjére (nem javították, mert garanciális) a 2 helyett 3+ hetet kellett várnom, mégse éreztem azt, hogy FU hungary. Ha ennyi idő alatt jön meg a szerkezet, akkor ennyi idő alatt jön.
Amúgy meg inkább inkább örülni kéne, hogy nem a durva Balkánon élünk, vagy Fehéroroszországban, esetleg Erdély-Hargitában, mert akkor "kicsit" több ok lenne a szapulásra.
(ez most nem csak Neked szól, de már kikívánkozott a sok ilyen jellegű hsz miatt. Sry & peace)
Megrendeltem egy monitort. (Egy ugyanilyen már van, aminek semmi baja, és nem Mo-ról rendeltem). Megjött Budapestről úgy, hogy annyira szét volt zúzva, hogy a monitor védő hungarocel 3 felé volt törve. Ráírja a futárcég, hogy csomagolás sérült, de a monitornak nincs semmi baja. Bekapcsolom, kikapcsol, ez még 2-szer. Hívom a céget, nem veszik fel. Nézem a honlapot, a cég december 18.-január 3. zárva. Nagynehezen kerítek egy számot, mondják jó, akkor küldenek futárt, visszaviszi és január első hetében kapok ÚJ monitort, mert ugye 3 napon belül cserélik azonnal! Hívom ma a nőcit, mondja hogy sry szervízben van, amúgy is tegnap érkezett meg a monitorom hozzájuk!!!!!!! és legutóbb 4 hetet volt az LG szervízben a termék, mire sikerült megjavítani. Na most akkor ne akadjak ki? a FTP-től rendelt ugyanilyen monitorom ideért épen ki tudja honnan, semmi baja nincs, ez meg Pestről nem tud ideérni, ráadásul 2 hónap mire kapok egy talán használható monitort!?
Megrendeltem egy monitort. (Egy ugyanilyen már van, aminek semmi baja, és nem Mo-ról rendeltem). Megjött Budapestről úgy, hogy annyira szét volt zúzva, hogy a monitor védő hungarocel 3 felé volt törve. Ráírja a futárcég, hogy csomagolás sérült, de a monitornak nincs semmi baja. Bekapcsolom, kikapcsol, ez még 2-szer. Hívom a céget, nem veszik fel. Nézem a honlapot, a cég december 18.-január 3. zárva. Nagynehezen kerítek egy számot, mondják jó, akkor küldenek futárt, visszaviszi és január első hetében kapok ÚJ monitort, mert ugye 3 napon belül cserélik azonnal! Hívom ma a nőcit, mondja hogy sry szervízben van, amúgy is tegnap érkezett meg a monitorom hozzájuk!!!!!!! és legutóbb 4 hetet volt az LG szervízben a termék, mire sikerült megjavítani. Na most akkor ne akadjak ki? a FTP-től rendelt ugyanilyen monitorom ideért épen ki tudja honnan, semmi baja nincs, ez meg Pestről nem tud ideérni, ráadásul 2 hónap mire kapok egy talán használható monitort!?
1. Menj Google maps-re 2. Útvonaltervezés. 3. Kiindulási hely: Japán, Úticél: Kína 4. Olvasd el a 42. utasítást.
: )
van másik is: kiindulási hely New york, Úticél: Sydney. 31. utasítás. : )
Tényleg nagyon vicces hogy bigacsiga angolul írkál. Szerintem azthiszi hogy ez menő dolog, meg ezzel valami PRO imidzst akar magának teremteni!! :vicces
Bigacsiga vagy csigabiga te belehalnál ha magyarul kellene twitterre írnod?? Vagy azt hiszed ez menő ha angolul írkálsz folyamatosan?