Póker Fórum Archívum > Media > Twitter üzenetek kommentjei

Johnny Diablo
Válasz Genius_ kommentjére
2010. dec. 23. 15:49

az egész egy fos!15 ember aki ismeri egymást korábbról.14000 jelentkezőből ez nyilván véletlen és hát ezért nincs élő adás sem.sokszor elköpték h ismerik egymást.arról nem is beszélve h a fele RTL-es műsorokban kavart korábban.a tetkós csákó a szigetben a fekete csaj sminkelt a cooltv-n vmelyik csákó meg koreográfus náluk.azt nem tudom melyik mert nem nézem csak olvastam.hát ennyit a VV-ről:)

danfiu
Válasz Johnny Diablo kommentjére
2010. dec. 23. 21:09

az egész egy fos!15 ember aki ismeri egymást korábbról.14000 jelentkezőből ez nyilván véletlen és hát ezért nincs élő adás sem.sokszor elköpték h ismerik egymást.arról nem is beszélve h a fele RTL-es műsorokban kavart korábban.a tetkós csákó a szigetben a fekete csaj sminkelt a cooltv-n vmelyik csákó meg koreográfus náluk.azt nem tudom melyik mert nem nézem csak olvastam.hát ennyit a VV-ről:)

Ez Magyarorszag..Nekem is furcsa volt, h vannak egybeeso szalak..Biztos nem veletlen..Az meg h nem kozvetitik egesz nap, az nem tudom miert van, ennek is van valami magyarazata..Biztos meglehetne oldani..Ha engem kerdeztek, mar levan zsirozva az egesz, h ki nyeri meg..

CantusPutnok
Válasz danfiu kommentjére
2011. jan. 4. 8:44

Zsipali, Atish, Probirs, és mindenki, aki szép eredményeket ért el a hétvégi/tegnapi ámokfutásban, hatalmas gratula!!

Ja és Bigacsigának is grat a POY címéért!

buktar
Válasz CantusPutnok kommentjére
2011. jan. 5. 16:37

PokerAkademia 2011/01/05 - 15:18:44
Szerintetek ki nyeri a párbajt?

Már azt hittem, hogy vv! :D

tentaculata
Válasz buktar kommentjére
2011. jan. 6. 18:13

Zsipali 2011/01/06 - 15:03:11
Monitor javítás 4 hét.... Ahol álmomban jártam Magyarorszáááááág

Ennek mi köze az országhoz? Nekem is volt már pár termékem, amit javítani kellett, legutóbb a TISSOT-om krepált be valami 7-8 hónap után, aminek a szerkezetcseréjére (nem javították, mert garanciális) a 2 helyett 3+ hetet kellett várnom, mégse éreztem azt, hogy FU hungary. Ha ennyi idő alatt jön meg a szerkezet, akkor ennyi idő alatt jön.

Amúgy meg inkább inkább örülni kéne, hogy nem a durva Balkánon élünk, vagy Fehéroroszországban, esetleg Erdély-Hargitában, mert akkor "kicsit" több ok lenne a szapulásra.

(ez most nem csak Neked szól, de már kikívánkozott a sok ilyen jellegű hsz miatt. Sry & peace)

Zsipali
Válasz tentaculata kommentjére
2011. jan. 6. 18:44

Megrendeltem egy monitort. (Egy ugyanilyen már van, aminek semmi baja, és nem Mo-ról rendeltem). Megjött Budapestről úgy, hogy annyira szét volt zúzva, hogy a monitor védő hungarocel 3 felé volt törve. Ráírja a futárcég, hogy csomagolás sérült, de a monitornak nincs semmi baja. Bekapcsolom, kikapcsol, ez még 2-szer. Hívom a céget, nem veszik fel. Nézem a honlapot, a cég december 18.-január 3. zárva. Nagynehezen kerítek egy számot, mondják jó, akkor küldenek futárt, visszaviszi és január első hetében kapok ÚJ monitort, mert ugye 3 napon belül cserélik azonnal! Hívom ma a nőcit, mondja hogy sry szervízben van, amúgy is tegnap érkezett meg a monitorom hozzájuk!!!!!!! és legutóbb 4 hetet volt az LG szervízben a termék, mire sikerült megjavítani. Na most akkor ne akadjak ki? a FTP-től rendelt ugyanilyen monitorom ideért épen ki tudja honnan, semmi baja nincs, ez meg Pestről nem tud ideérni, ráadásul 2 hónap mire kapok egy talán használható monitort!?

titcar
Válasz Zsipali kommentjére
2011. jan. 6. 19:13

Megrendeltem egy monitort. (Egy ugyanilyen már van, aminek semmi baja, és nem Mo-ról rendeltem). Megjött Budapestről úgy, hogy annyira szét volt zúzva, hogy a monitor védő hungarocel 3 felé volt törve. Ráírja a futárcég, hogy csomagolás sérült, de a monitornak nincs semmi baja. Bekapcsolom, kikapcsol, ez még 2-szer. Hívom a céget, nem veszik fel. Nézem a honlapot, a cég december 18.-január 3. zárva. Nagynehezen kerítek egy számot, mondják jó, akkor küldenek futárt, visszaviszi és január első hetében kapok ÚJ monitort, mert ugye 3 napon belül cserélik azonnal! Hívom ma a nőcit, mondja hogy sry szervízben van, amúgy is tegnap érkezett meg a monitorom hozzájuk!!!!!!! és legutóbb 4 hetet volt az LG szervízben a termék, mire sikerült megjavítani. Na most akkor ne akadjak ki? a FTP-től rendelt ugyanilyen monitorom ideért épen ki tudja honnan, semmi baja nincs, ez meg Pestről nem tud ideérni, ráadásul 2 hónap mire kapok egy talán használható monitort!?

és ebből mi a tanulság? nem mindegy, hogy hol veszel IT cuccot. olyan helyről, ami megengedheti magának, hogy a jelölt időszakban egyáltalán nincs nyitva, soha nem vennék semmit.
ill. egy boltot nme árai jellemeznek, hanem a garanciális ügyintézés minősége.

nem basztatásból mondom vagy ilyesmi, gondolom már te is rájöttél, de az emberek többsége 500ft különbségért simán figyelmen kívül hagyja ezeket, ami egy monitornál mondjuk 1%

prims
Válasz titcar kommentjére
2011. jan. 10. 15:52

1. Menj Google maps-re 2. Útvonaltervezés. 3. Kiindulási hely: Japán, Úticél: Kína 4. Olvasd el a 42. utasítást.

: )

van másik is: kiindulási hely New york, Úticél: Sydney. 31. utasítás. : )

bigacsiga
Válasz tonymontana19 kommentjére
2011. jan. 14. 1:47

Tényleg nagyon vicces hogy bigacsiga angolul írkál. Szerintem azthiszi hogy ez menő dolog, meg ezzel valami PRO imidzst akar magának teremteni!! :vicces

csak most olvastam. koszonom a hozzaszolasodat. Igen nagyon bekepzelt vagyok es alapvetoen kevesse segitokesz. Szeretem misztifikalni magam, ezert valasztottam az angol nyelvet.

Amugy pedig hogyha normalis modon megkerdezted volna, akkor ennek ennyire egyszeru az oka: En nem a pokerakademian kezdtem a poker tanulasat. Magyarul a videombol is latni fogod nem erzem magam otthon, ha pokerrol kell beszelnem, mert mindig csak angolul tettem, igy tanultam es igy tanitom.
Twitteren ismeroseim legnagyobb szazaleka nem magyar, hanem amerikai illetve mas orszagok pokeresei, akikkel igy tartok kapcsolatot. Na most amig egy inteligens magyar embertol az angol nyelv minimalis hasznalatat elvarod, addig masok a magyart nem nagyon fogjak erteni, ugye?!

masreszt: a blogom is angolul van, ez sem misztifikacio okabol, de ismeroseim lengyelorszagban es a vilag tobbi reszen akik kovetik szerinted melyik nyelven fogjak a legtobben erteni?! Nem a Pokerakademian vezetem a blogom ebbol az okbol tobbek kozt, es ha megnezed nem is foleg pokerrol szol, hanem mindenfele osszekapart gondolat es az eletem bizonyos pontjai. Nem badbeat blog-ot vezetek, ezert szeretnem ha tobben ertenek.

a kritikadat nagyon szivesen latom maskor is. Szuper velemenyed volt, nagyon találó.

Üdv,

bigacsiga

bigacsiga
Válasz titcar kommentjére
2011. jan. 14. 1:49

Bigacsiga vagy csigabiga te belehalnál ha magyarul kellene twitterre írnod?? Vagy azt hiszed ez menő ha angolul írkálsz folyamatosan?

nem halnek bele. koszonom aggodalmadat :)

Élő ügyfélszolgálat