Póker Fórum Archívum > Media > Twitter üzenetek kommentjei

JociBalboa
Válasz Krono kommentjére
2011. ápr. 19. 0:04

őszintén megmondva ez nekem sem volt szimpi :S
de semmi közöm nincs hozzá :D

GL

chivasr911
Válasz Genius_ kommentjére
2011. ápr. 19. 0:06

Nem akarok én se savazni.
De elég vicc vagy gyerek. A még pelyhes kukiddal x blogbejegyzésedből 10-arról szól , hogy még nyamvadt mikro mtt-kre sincs rollod.
Nem vagy egy gazdag szülők gyereke, kihúzzák a számaidat mint a szar.
Lehet soha életedbe nem lesz ekkora mákod mint amik voltak. és most meg már 1k-n játszod a janit? Csak nekem nyílik ki ettől a bicska a zsebembe?

ez nem savazás, hanem irigység

incredible91
Válasz chivasr911 kommentjére
2011. ápr. 19. 0:09

Szerintem meg ha +EV-nek érezte, akkor miért ne? :)

Krono
Válasz JociBalboa kommentjére
2011. ápr. 19. 0:10

őszintén megmondva ez nekem sem volt szimpi :S
de semmi közöm nincs hozzá :D

GL

Senki sem tökéletes :D

De ez még szerintem mindig jobb, mintha tiltből mentem volna feljebb a limiteken. :D Amúgy nem értem miért baj, ha örül az ember, és kiírja twitterre. :S

fejes1988
Válasz Genius_ kommentjére

Nem akarok én se savazni.
De elég vicc vagy gyerek. A még pelyhes kukiddal x blogbejegyzésedből 10-arról szól , hogy még nyamvadt mikro mtt-kre sincs rollod.
Nem vagy egy gazdag szülők gyereke, kihúzzák a számaidat mint a szar.
Lehet soha életedbe nem lesz ekkora mákod mint amik voltak. és most meg már 1k-n játszod a janit? Csak nekem nyílik ki ettől a bicska a zsebembe?

cserélj avatart, méltatlan ehhez a posthoz.

Shokyu
Válasz incredible91 kommentjére

Tökös vagy, az biztos, sosem árt az ilyen :) De láttam már ilyenből én is nem egy balesetet, úgyhogy azért csak vigyázz!

boerni21
Válasz Krono kommentjére
2011. ápr. 19. 0:11

Nem értem az miért baj, ha beülök egy olyan játékra, ami +EV?

sok +evs dolgot kihagy az ember.....

vigyázz ezekkel....

písz

Lev729
Válasz Shokyu kommentjére
2011. ápr. 19. 0:14

Korábban lehetett hallani olyan híreket, hogy ez "bevett módszer" magasabb tétes regeknél, hogy ha nincs élet a szintjükön, akkor lemennek kis tétre, előadják a tiltelő fish játékot/image-t, aztán amikor felmész 1k-ra, akkor meg úgy levág, hogy azt sem tudod mi történt. :)

Persze a PTR-jéből kiindulva ő nem ez a fajta. Ezért érdemes leellenőrizni előtte. ;)

Krono
Válasz boerni21 kommentjére
2011. ápr. 19. 0:14

sok +evs dolgot kihagy az ember.....

vigyázz ezekkel....

písz

Nem is tervezem, hogy rendszert csinálok belőle. :)

Nyilván meggondolatlanság volt, hogy felmentem ilyen magasra, de szerintem nem sok ember állta volna meg, ha ilyen ember ellen játszik :)

Krono
Válasz Lev729 kommentjére
2011. ápr. 19. 0:15

Korábban lehetett hallani olyan híreket, hogy ez "bevett módszer" magasabb tétes regeknél, hogy ha nincs élet a szintjükön, akkor lemennek kis tétre, előadják a tiltelő fish játékot/image-t, aztán amikor felmész 1k-ra, akkor meg úgy levág, hogy azt sem tudod mi történt. :)

Persze a PTR-jéből kiindulva ő nem ez a fajta. Ezért érdemes leellenőrizni előtte. ;)

Már akkor megnéztem, amikor beült PLO100ra mellém. :D

Na de mára abbafejezem, mert még a végén ebben a topicban lesz meg a 2000. hozzászólásom :D:D

Élő ügyfélszolgálat