őszintén megmondva ez nekem sem volt szimpi :S
de semmi közöm nincs hozzá :D
GL
Nem akarok én se savazni.
De elég vicc vagy gyerek. A még pelyhes kukiddal x blogbejegyzésedből 10-arról szól , hogy még nyamvadt mikro mtt-kre sincs rollod.
Nem vagy egy gazdag szülők gyereke, kihúzzák a számaidat mint a szar.
Lehet soha életedbe nem lesz ekkora mákod mint amik voltak. és most meg már 1k-n játszod a janit? Csak nekem nyílik ki ettől a bicska a zsebembe?
Szerintem meg ha +EV-nek érezte, akkor miért ne? :)
őszintén megmondva ez nekem sem volt szimpi :S
de semmi közöm nincs hozzá :D
GL
Nem akarok én se savazni.
De elég vicc vagy gyerek. A még pelyhes kukiddal x blogbejegyzésedből 10-arról szól , hogy még nyamvadt mikro mtt-kre sincs rollod.
Nem vagy egy gazdag szülők gyereke, kihúzzák a számaidat mint a szar.
Lehet soha életedbe nem lesz ekkora mákod mint amik voltak. és most meg már 1k-n játszod a janit? Csak nekem nyílik ki ettől a bicska a zsebembe?
Tökös vagy, az biztos, sosem árt az ilyen :) De láttam már ilyenből én is nem egy balesetet, úgyhogy azért csak vigyázz!
Nem értem az miért baj, ha beülök egy olyan játékra, ami +EV?
Korábban lehetett hallani olyan híreket, hogy ez "bevett módszer" magasabb tétes regeknél, hogy ha nincs élet a szintjükön, akkor lemennek kis tétre, előadják a tiltelő fish játékot/image-t, aztán amikor felmész 1k-ra, akkor meg úgy levág, hogy azt sem tudod mi történt. :)
Persze a PTR-jéből kiindulva ő nem ez a fajta. Ezért érdemes leellenőrizni előtte. ;)
sok +evs dolgot kihagy az ember.....
vigyázz ezekkel....
písz
Korábban lehetett hallani olyan híreket, hogy ez "bevett módszer" magasabb tétes regeknél, hogy ha nincs élet a szintjükön, akkor lemennek kis tétre, előadják a tiltelő fish játékot/image-t, aztán amikor felmész 1k-ra, akkor meg úgy levág, hogy azt sem tudod mi történt. :)
Persze a PTR-jéből kiindulva ő nem ez a fajta. Ezért érdemes leellenőrizni előtte. ;)