már okés
Első körben én sem voltam rajongója. Viszont gondoljunk bele jobban: Itt a WSOP, a közvetítések jogai el vannak adva, tehát nekünk nincs lehetőségünk közvetíteni mint az eddigi versenyekről. Azért gondolom mindannyiunkat érdekel, hogy állnak a menők és elsősorban a mieink. A WSOP ideje alatt a twittert legtöbben helyzetjelentésre is fogják használni. (Többek között én is) Illetve ha egy magyar messzire jut, az aktuális helyzetről e módon mi is real time, úgymond sumákban jelenthetünk. A sok kételkedőnek pedig üzenem: Úgyis olvasni fogjátok! :D Én sem vagyok egy blikk olvasó, viszont az utóbbi 3 napban sokat foglalkoztam vele, és az a tapasztalat, hogy az ember rászokik. :)
Akit pedig nem érdekel az meg szimplán ne olvassa....
honnan lehet tudni, hogy pontosan ki kicsoda?
ha van itt az akadémián info, bocs de nem találtam.
szerintem jolenne egy összesités, hogy melyik nick kit takar.
Akit pedig nem érdekel az meg szimplán ne olvassa....
honnan lehet tudni, hogy pontosan ki kicsoda?
ha van itt az akadémián info, bocs de nem találtam.
szerintem jolenne egy összesités, hogy melyik nick kit takar.
A végén még elkezdek twitterelni, ha felraktok a követendők közé :)
BeL0WabeLOV
Gondolom BeL0WaB0Ve-ra gondoltál. :)
Twitter rlz. Erre pl tökéletesen alkalmas, fel is iratkoztam rátok gyorsan. Ilyen eseményekről való tudósításban szerintem a legegyszerűb választás. És valljuk be mégiscsak nagyobb értelme van mint, amire egyesek hasznáják: "elmegyek enni", "ettem" stb...
Egyébként vicces tud lenni, ha van pár embernek és kipostolgat rá handeket, legalább későbbiekben, tudja merre keresgéljen.
Follow me: chek (aszmagas) on Twitter :)
REALJenHarman 2009/05/29 - 05:16:50
Made dinner break. I'm short on chips. Mike just got moved to my table so I have to put my head set on.
:D:D:D