Póker Fórum Archívum > Media > Twitter üzenetek kommentjei

orias_donk
Válasz fejes1988 kommentjére
2011. nov. 22. 23:14

oHH, really?

nem lenne mit elnyerni, ez csak egy unatkozó, kapuzárási pánikban szenvedő troll, paklit csak a tv-ben látott maximum

a nem kicsi arcodból azért visszavehetnél. ha még lenne vmi eredményed akkor is tulzás lenne de soksok évnyi játék után is 0 eredménnyel ilyen magas lóról osztani az észt kicsit sem szánalmas. amugy se neked írtam, a kutya se kiváncsi a te véleményedre, hozzászólásaidra. na pá

rockett
2011. nov. 22. 23:14

oHH, really?

nem lenne mit elnyerni, ez csak egy unatkozó, kapuzárási pánikban szenvedő troll, paklit csak a tv-ben látott maximum

azért ha van mit, azért állcsúcson pattintanám a helyedben :D szóljatok ha lesz meccs NL2 8 asztalon és hozom a popcornt ^^

orias_donk
Válasz rockett kommentjére
2011. nov. 22. 23:18

azért ha van mit, azért állcsúcson pattintanám a helyedben :D szóljatok ha lesz meccs NL2 8 asztalon és hozom a popcornt ^^

meccs nem lessz sztem, inkorrekt emberekkel nem szivesen játszok. ha én pl. % ot adnék el magambol biztos nem felejteném el közölni a befektetőkkel hogy csak ugy saját elhatározásból nem indultam 1-2 versenyen és beraknék pár kieső handet is nem csak beirnám hogy aa meg ak nem nyert ma.

fejes1988
Válasz orias_donk kommentjére
2011. nov. 22. 23:23

a nem kicsi arcodból azért visszavehetnél. ha még lenne vmi eredményed akkor is tulzás lenne de soksok évnyi játék után is 0 eredménnyel ilyen magas lóról osztani az észt kicsit sem szánalmas. amugy se neked írtam, a kutya se kiváncsi a te véleményedre, hozzászólásaidra. na pá

Image

orias_donk
Válasz Admin kommentjére
2011. nov. 25. 0:15

"PolgarKriszta 2011/11/24 - 23:11:06
I am huge CL. I have 270k, 2nd cl has 100k. Small ball go gooooo ;-)))"

nice, ÓRIÁS clnek lenni mindig nagyon jo. gogoggogo!

bigacsiga
Válasz WARETRAPS kommentjére
2011. nov. 25. 1:24

I am glad all the FTP regs get payed, they now can loose even more to Stars regs. #worldorder

te beszélni angól nagyon jól viszont tiéd írott angol szúrni most szemet :)

teljesen helyes ez igy ahogy van, mashova teszed a hangsulyt es kesz. a magyar nyelvben rengeteg vesszo van az angolhoz kepest, viszont az angolban a szorendtol fuggoen mashova helyezed a hangsulyt es helyes marad... :)

WARETRAPS
Válasz bigacsiga kommentjére
2011. nov. 25. 2:06

teljesen helyes ez igy ahogy van, mashova teszed a hangsulyt es kesz. a magyar nyelvben rengeteg vesszo van az angolhoz kepest, viszont az angolban a szorendtol fuggoen mashova helyezed a hangsulyt es helyes marad... :)

lehet de a payed meg a loose az akkor sem helyes :)

bigacsiga
Válasz WARETRAPS kommentjére
2011. nov. 25. 2:10

lehet de a payed meg a loose az akkor sem helyes :)

Ezeket lenyeltem, igazad van teljes mertekben. Hozd a vonalzot, mehet a körmös

WARETRAPS
Válasz bigacsiga kommentjére
2011. nov. 25. 2:17

Ezeket lenyeltem, igazad van teljes mertekben. Hozd a vonalzot, mehet a körmös

tévedni emberi dolog :) Csak gondoltam szólok...
Viszont nagyon jól beszélsz angolul és az fontosabb dolog

orias_donk
2011. nov. 25. 3:29

dodibacsi 2011/11/25 - 02:25:50
Should I drink a bottle of wine during every session? That's what I needed to make some profit finally....hmm, not easy to answer it.

te mennyit iszol egy héten? alekosz vagy?

Élő ügyfélszolgálat