Ahogy a játékát néztem, valószínűleg azt sem tudta, mi az a flop. Volt egy parti, mikor oop megadott egy emelést 68s -el, turn lyuksorra megadta a pust overpár ellen (EQ csak a lyuksor, semmi más), és beesett neki. Deep versenyen, szal nem kicsi potért. Asszem QQ -t csukott össze. Csak azt tudnám, hogy keveredik be ilyen player 11$ -os deepstack 6 maxra? $1 -os szatról?
szerinted a fishek gondolkoznak ilyenen. regisztral az elsore ami indul. ennyi
bigacsiga84 2012/01/14 - 01:47:20
-$25k day... not fun lost both 5k flips to top it off ran bad and played like crap. going to take a break from it all
:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
egy ilyen profi mint te kell hogy kezelje a tiltet, még ha péntek 13 is volt tegnap.
Eléggé megkérdőjelezhető a valódisága a handeknek, mert érdekes hogy pont egy máltai srácnak (PTR szerint on fire 94 pont) buktál 2 pf ai-t 2 leosztásban ilyen gáz lapokkal.
vagy ez a 2 hand is a pokerakadémiás videóhoz lesz?
Ha nem így van akkor bocs és mielőbbi felépülést.
Eléggé megkérdőjelezhető a valódisága a handeknek, mert érdekes hogy pont egy máltai srácnak (PTR szerint on fire 94 pont) buktál 2 pf ai-t 2 leosztásban ilyen gáz lapokkal.
Akkor ezek szerint nem csak nekem tűnt fel ez.
Akkor ezek szerint nem csak nekem tűnt fel ez.
az nl5k az sima két flip volt. ennyi.
egyebkent fmylife mar nem lakik maltan, nyar vegen atkoltozott ausztraliaba
az nl5k az sima két flip volt. ennyi.
egyebkent fmylife mar nem lakik maltan, nyar vegen atkoltozott ausztraliaba
szia bigacsiga, ha Te lennél a kérdező es ezt a fenti valaszt kapnad mit mondanál ra? Persze teljesen ok ha nem akarsz tobbet mondani a miértrol de azert ez a válaszod eleg fura(=mindennek tunik csak nem sima flipnek)
Someone please tell me when the quarterly million is on @PokerStars ?