Póker Fórum Archívum > Media > Twitter üzenetek kommentjei

danfiu
Válasz Krono kommentjére
2012. febr. 23. 19:00

köszi, majd zargatom őket, ha gond lesz :D

Tudod, amit ajanlottal egeret, en olyat rendeltem Logitech honalpjarol szintugy Mo-ra es kihoztak kb 4 nap alatt, szal no para.

Krono
Válasz danfiu kommentjére
2012. febr. 23. 19:35

Tudod, amit ajanlottal egeret, en olyat rendeltem Logitech honalpjarol szintugy Mo-ra es kihoztak kb 4 nap alatt, szal no para.

Én ugyan azt rendeltem. :)

Igazából nem parázok, csak a mostani egér egyik gombja kiesett(pont amire az allin van állítva), és így PS betslidert kell használnom :D Kicsit kényelmetlen.

bnas
Válasz Krono kommentjére
2012. febr. 23. 19:59

ninjába miért nem állítod be vmelyik bill. gombra?

space-re pl, arra jó nagyot rá lehet baszni ha tilten vagy :D:D

Krono
Válasz bnas kommentjére
2012. febr. 23. 20:21

ninjába miért nem állítod be vmelyik bill. gombra?

space-re pl, arra jó nagyot rá lehet baszni ha tilten vagy :D:D

Nem is tudtam, hogy bill.-re is lehet állítani :D kösz :D

castor11
Válasz Krono kommentjére
2012. márc. 1. 13:57

PolgarKriszta 2012/03/01 - 11:24:17
"Is sex dirty? Only if it's done right" (Woody Allen) :-D is it true? ;-)

Try it!;) :D :cool:

wildchild
Válasz rockett kommentjére
2012. márc. 8. 6:13

Beckham087 2012/03/08 - 01:30:52

Omg. 4 számjegyű profit, több mint 50 nap nap után újra. #yeah

Orulok hogy en is megtamogathattalak 200on. :)

Harvey
Válasz danfiu kommentjére
2012. márc. 8. 7:48

Savanyu a szolo Tomi?:D:D:D

Luckbox David, bar jol potyogsz:)

78draneR
Válasz Krono kommentjére
2012. márc. 9. 14:20

KronoP 2012/03/09 - 12:58:41

@JociBalboaa nem szoktam tömegközlekedni, viszont ma kezdtem el futni+diétázni :D

milyen diétát tolsz?

Krono
Válasz 78draneR kommentjére
2012. márc. 9. 14:53

KronoP 2012/03/09 - 12:58:41

@JociBalboaa nem szoktam tömegközlekedni, viszont ma kezdtem el futni+diétázni :D

milyen diétát tolsz?

Nem konkrét diéta, tehát nincsen megszabva, hogy ekkor meg ekkor ennyit eszek ebből, meg abból, hanem csak úgy általánosságban: nem eszek cukrosat, kevés kenyeret eszek, vacsorára szinte csak salátát, vagy valami mást, amiben kevés a szénhidrát ill. nincs benne cukor. Nem eszem tele magam napközben pl. ebédnél, meg ilyesmik.

Meglátom ez hogyan befolyásolja majd a súlyomat ill. a közérzetem, és ha nem olyan lesz a hatás, amit vártam, akkor jobban megtervezem az egészet. Végül is ez még csak arról szól, hogy kezdjek el egészségesebben élni, és szoktassam hozzá magam ehhez az életmódhoz.

78draneR
Válasz Krono kommentjére
2012. márc. 9. 15:04

Nem konkrét diéta, tehát nincsen megszabva, hogy ekkor meg ekkor ennyit eszek ebből, meg abból, hanem csak úgy általánosságban: nem eszek cukrosat, kevés kenyeret eszek, vacsorára szinte csak salátát, vagy valami mást, amiben kevés a szénhidrát ill. nincs benne cukor. Nem eszem tele magam napközben pl. ebédnél, meg ilyesmik.

Meglátom ez hogyan befolyásolja majd a súlyomat ill. a közérzetem, és ha nem olyan lesz a hatás, amit vártam, akkor jobban megtervezem az egészet. Végül is ez még csak arról szól, hogy kezdjek el egészségesebben élni, és szoktassam hozzá magam ehhez az életmódhoz.

azért kérdezem, mert én is nekiálltam diétázni, kevés szénhidrát, cukormentes étkezés, lefekvés előtt nem eszek stb, de egyszerűen 4kg fogyás után mintha megállt volna az egész, pedig mostanában rendszeresen futok is.persze a legjobb a kardioedzés lenne, dehát abba belepusztulnék. :)
most 87kg vagyok de egy 82-80 kg-ra szívesen lemennék.

Élő ügyfélszolgálat