Póker Fórum Archívum > Media > Twitter üzenetek kommentjei

Vika
Válasz fejes1988 kommentjére
2012. nov. 22. 22:51

hogy te milyen szerencsés ember vagy :)

Szerencsés? Egy fiatal sportember leukémiás, eszméletlen szerencse, hogy kint lehettem az érdekében megrendezett tornán, valóban...

fejes1988
Válasz Vika kommentjére
2012. nov. 22. 23:09

Szerencsés? Egy fiatal sportember leukémiás, eszméletlen szerencse, hogy kint lehettem az érdekében megrendezett tornán, valóban...

ferdítsd el ezt is, EZAZ :)

matteo85h
Válasz Admin kommentjére
2012. nov. 22. 23:21

Mondjuk azért azt még a legelvetemültebb fradisták is elismerik, hogy Mátyusnál meg Ottónál kevés sunyibb, prosztóbb játékos húzott magára zöld-fehér mezt, eleve nem értem minek kellett egy ilyen bagázst meghívni.
Ezt a "köszönjétek meg a Fradinak..." dumát Kazinbarcikán vagy Tiszaújvárosban ellőheted de itt nem. A diósgyőriek Bence miatt mentek ki az a pár fradista pedig jobban tette volna ha otthon marad Vinczéékkel együtt mert sikerült elbaszni az egész tornát... Ha esetleg nem tűnt volna fel akkor ez az egész azért szerveződött, hogy támogassanak egy 19 éves sportolót aki az életéért küzd. Kint volt Bence családja, ők hogyan érezhetik most magukat? Mit fognak mondani Bencének a kórházban? Azt, hogy a fradisták erőfitogtatásnak fogták fel az egészet? EEE? Ugyan már... Nem csoda, hogy oda jutottatok ahol vagytok....
Ez a táboros találkozósdi meg nem tudom hogy jön ide, ott voltál Vecsésen? Vagy a Szögletnél? Vagy csak a fradimobról vagy ilyen jól értesült?

Nottobe
Válasz Admin kommentjére
2012. nov. 22. 23:23

fejes1988, Te biztosan kurvanagy celeb lehetsz itt, ha megengedheted magadnak h állandóan ennyire magas lóról magyarázzál mindenkinek.

Amúgy ki vagy Te hogy ekkora király vagy?

fejes1988
Válasz Nottobe kommentjére
2012. nov. 22. 23:30

fejes1988, Te biztosan kurvanagy celeb lehetsz itt, ha megengedheted magadnak h állandóan ennyire magas lóról magyarázzál mindenkinek.

nem magyarázok én senkinek, összekeversz valakivel, én szimplán megvédtem magam, ill. az igazam.

ez a kommented viszont feltűnően arrogáns, és indulattal teli.

matteo85h
Válasz Admin kommentjére
2012. nov. 22. 23:35

Ja és még valami: akiknek "párszor keményebben odalépett" a ti hős Ottótok, azok 60 éves emberek voltak -Kulcsárt meg Egressyt leszámítva -...

svedlany
Válasz fejes1988 kommentjére
2012. nov. 22. 23:59

nem magyarázok én senkinek

jaj, dehogynem.

Krono
Válasz matteo85h kommentjére
2012. nov. 23. 0:17

Ja és még valami: akiknek "párszor keményebben odalépett" a ti hős Ottótok, azok 60 éves emberek voltak -Kulcsárt meg Egressyt leszámítva -...

Senki nem emelte őket piedesztálra, olvasd már el normálisan a hozzászólásokat, mielőtt vérben forgó szemmel neki látsz írogatni.

Vika
Válasz Krono kommentjére
2012. nov. 23. 1:12

-Hazudozás... :D Ugyan már. Nem a mi Táborunknak a jellemzője a tények elferdítése, de ezen nem fogok vitázni, ha olyan körökben mozogsz, akkor biztos tudod mire értem.... a 2 tábor találkozásaival kapcsolatban... Ezeket ti is tudjátok, mi is, kár időt pazarolni rá.

Én olyan körökben mozgok. Hogy te olyan körökben mozogsz-e vagy sem, azt nem tudom, őszintén szólva különösebben nem is érdekel egy ilyen tematizált fórumon, de legyen úgy, nekem mindegy.
Annyit tudok, hogy aki folyton a tévéközvetítések kapcsán twitterel a meccsek időpontjában, azt én hajlamos vagyok fotelszurkolónak hívni, de ez meg téged nem kell, hogy érdekeljen. Nem figyelem szándékosan egyébként, egyszerűen belebotlik az ember ezen az oldalon. A ma esti eseményekről sem hittem volna, hogy pont az Akadémián fogok olvasni a twitteres üzeneteknél, ebbe is belebotlottam, mikor bejöttem megnézni a híreket. Jellemző azért, hogy vagyunk sokan szurkolók itt, de néhány fradistán kívül senki nem érzi úgy, hogy "össze kellene focizni" ezt az oldalt akár a twitter szintjén, akár máshogy.
A sugallataidat a táborokról meg hagyd meg nyugodtan más fórumoknak, mondjuk a Fradimobnak elsősorban.

Tudod nem is az a baj sokatokkal, hogy nem helyi csapatnak szurkoltok, sokkal inkább az a tragikus, ahogy képesek vagytok gyűlölni a helyi csapatokat, amik egyébként a szűkebb pátriátokat képviselik. Te lehet, hogy nem ilyen vagy, nem ismerlek, nem tudhatom, mondjuk megérzésem van ezzel kapcsolatban a ma esti kirohanásod tükrében, de a megérzés igazából nem játszik. De beszéltem már életemben elég borsodi fradistával ahhoz, hogy legyen valamilyen képem a gondolkodásukról. Csak hogy értsd: én ugyan nem rajongok a KBSC-ért, volt számos parázs meccsünk velük a múltban, mégis minden héten megnézem, hogy mit játszottak a bajnokságban vagy a kupában, és mint borsodi csapatnak valahol kicsit még szurkolok is. De így vagyok a Putnokkal, a Tiszaújvárossal vagy az Ózddal is. Tőlem sosem fogsz olyat olvasni, hogy bármilyen csapatot a megyéből mocskolnék, mert nem fér bele az értékrendembe. És az se fér bele, hogy asszisztáljak a szűkebb pátriám mocskolásához, amivel egyébként engem is mocskolnak, bárhogy is ideologizáljuk. Vannak debreceni fradisták, akiknek belefér a kondásozás és Debrecen mocskolása, borsodi fradistáknak sajnos belefér a rühes borsodozás. Én ezt betegesnek tartom.

Részemről a lényeg még mindig az, ha el is ragadtattam magam kicsit közben, hogy valótlanságot osztottál meg a twitteren a ma esti történésekkel kapcsolatban. Nem várom el, hogy ezt elismerd, annyi volt a célom, hogy felhívjam rá a figyelmet, és ne maradjon reakció nélkül. Nekem ennyi bőven elég.

Befejeztem én is, ez nem az a fórum, ahol erről a témáról napokon keresztül kellene vitatkoznunk.

tomy123
Válasz Nottobe kommentjére
2012. nov. 23. 1:13

Ennyit találtam róla:
Póker Akadémia Videók / Szórakoztató póker videók / Más / Fejes1988 Zigmund módra tequilázik | Online poker, Rakeback, Póker bónusz

(Remélem tudtam segíteni és választ kaptál a kérdésedre)

Élő ügyfélszolgálat