Póker Fórum Archívum > Media > Vicces idióta Bors cikk

sakkos000
2013. jan. 7. 17:34

Vicces idióta Bors cikk

BorsOnline - Sztárhírek - Pletyka - Krimi - Politika - Sport - Aktuális - Dől a pénz a magyar szerencsejátékosokhoz

Először csak átfutottam, mert a láthatóan tele van marhaságokkal.Rulett, sorsjegy, egyebek. A kedvencem a "riói pókervilágbajnokság" :D

banoster
Válasz sakkos000 kommentjére
2013. jan. 7. 17:48

BorsOnline - Sztárhírek - Pletyka - Krimi - Politika - Sport - Aktuális - Dől a pénz a magyar szerencsejátékosokhoz

Először csak átfutottam, mert a láthatóan tele van marhaságokkal.Rulett, sorsjegy, egyebek. A kedvencem a "riói pókervilágbajnokság" :D

Tényleg fun. :) Megjegyzem, bár lehivatkoznak minket, semmi közünk a cikkhez. Valószínűleg innen kapták az ihletet. Nyilván a "Rio kaszinó kibővített Brasilia termében" rész megzavarta a szerzőt... :)

szpokboy
2013. jan. 7. 18:54

"A legnagyobbat kétségkívül Koroknai kaszálta, aki 6. lett a riói póker-világbajnokságon"

Hogy a fenébe lehet az, hogy 19 ezer ember kedveli a Borsonline-t? Valamit osztanak a facebookos like-olásért? Ki az aki képes akár a Blikk vagy a Bors újságot elolvasni? Semmiről nem szólnak óriási pletyka rovat, tartalmilag a valóságalapja a híreknek kb 20% körül lehet. A rengeteg ember meg mint a borjú vásárolja ezeket.

Atazzz
2013. jan. 7. 19:04

végig olvastam és valami undorító amit a Koroknais résznél írnak. riói póker vb.....

sakkos000
Válasz szpokboy kommentjére
2013. jan. 7. 20:11

Én néha azért olvasom ezeket, mint a napiszart, vicces jókat nevetek rajtuk. Sajnos sokan vannak akik nem bírják felfogni milyen hírforrást olvasnak.

Élő ügyfélszolgálat