Póker Fórum Archívum > Media > Videók részletes kijegyzetelése

Tiesto
2014. dec. 13. 22:53

Videók részletes kijegyzetelése

Sziasztok!

A minőségi pókeres oktatóvideók kijegyzetlése nagyon hasznos dolog, csak sajnos igen időigényes. Arra gondoltam, hogy néhányan összeállhatnánk - felgyorsítsani a folyamatot.

Tényleg minőségi videókra gondoltam, amiket elismert edzők/NL1000 körüli játékosok készítettek, általában NL200-500 asztalokon. Van angol és magyar is.

Olyan jegyzet kellene, amiben tényleg minden gondolat ott van, tehát igen időigényes lesz, de megéri, pláne ha jópáran jelentkeznétek :)

Többit megdumálhatjuk:
Mail: tiestopoker@freemail.hu

Adios

Tiesto
Válasz Tiesto kommentjére
2014. dec. 14. 16:30

Több lelkesedést :D

Tiesto
2014. dec. 15. 11:46

Most komolyan, szerintetek mi az oka, hogy szinte senki sem jelentkezett?

Azt hittem van egy csomó olyan mikros játékos, aki már annak örül, hogy kap pár videót olyanoktól, akik kb. a legtöbb magyar HS reget oktatták, vagy konkrétan az egyik legjobb magyar CG játékostól, stb.

Vagy éppen olyan 50-100 körüli játékosok, akik azért annyira nem szorgalmasak, hogy 50+ videót részletesen kijegyzeteljenek, esetleg csak nem tudnak angolul így legalább magyarul megkapják írva azok tartalmát (cserébe magyart jegyzetelnek)

Netrol
2014. dec. 15. 12:12

Hát magad uram, ha szolgád nincs! :)

BrenDoN
2014. dec. 15. 12:32

Azt hittem van egy csomó olyan mikros játékos, aki már annak örül, hogy kap pár videót olyanoktól, akik kb. a legtöbb magyar HS reget oktatták, vagy konkrétan az egyik legjobb magyar CG játékostól, stb.

Vagy éppen olyan 50-100 körüli játékosok, akik azért annyira nem szorgalmasak, hogy 50+ videót részletesen kijegyzeteljenek, esetleg csak nem tudnak angolul így legalább magyarul megkapják írva azok tartalmát (cserébe magyart jegyzetelnek)

Ma már mindenki vagy része valamilyen backelt csoportnak vagy pedig megvan a maga sleppje. A fennmaradó játékosok pedig valószínűleg lusták, szóval ne fűzz nagy reményeket a projekthez :)

CharlieHarperHu
2014. dec. 15. 12:43

Több oka is van Tiesto, ami miatt nem jelentkezett senki.
Szerintem még adj időt az embereknek, hogy megtaláljanak, valamint sokan még nem csináltak ilyet és fingjuk sincs, hogy mit nyerhetnek ezzel.

Tiesto
2014. dec. 15. 19:08

Köszi a válaszokat, reménykedem még! :)

Netrol: azzal nincs gond, de mivel egy videó kijegyzetelése több óra és egy csomó remek anyag van, így felgyorsítanám a folyamatot. Munkahelyen mégse kéne... :)

svajcifiu
2014. dec. 18. 8:19

....

tikka_masala
2014. dec. 18. 11:00

Felvettelek

ferkocse
2014. dec. 18. 11:48

mert nem érdekel, csak sng-t játszok úgy négy éve

Élő ügyfélszolgálat