Tök mindegy, hogy mennyire hiteles, meg milyen a blikk, meg a bors, meg a többi szennylap minősége (és ide lehet sorolni az RTL-t, meg a TV2-őt is). Az átlag magyar ezekből szerez információt (SAJNOS!). Vagy ha esetleg valaki mégsem ezekből informálódik, az ismerősei véleménye akkor is hatással lesz az ő véleményére:(
Ilyen hír mindenről van. "Autószerelő nyilvánosan verte a feleségét" vagy valami hasonló. Akkor most minden autószerelő egy szemét asszonyverő? Kétlem. Valamit írniuk kell. Szerintem azért a rendszeres olvasók se veszik komolyan az ilyen újságokat, csak kell valami lapozni való a reggeli kávéjuk mellé.
Mégis, ha megkérdezel 100 átlagembert, mi az öt első szó, ami a pókerről eszébe jut, akkor elég gyakran fog előfordulni a szerencsejáték, adósság, meg egyéb olyan negatív jelentéstartalmú szó, amivel egy szintre helyezik a rulettel kb...
Ritkán nézek híradót pont ezek miatt. De a héten elkaptam az egyiket.
Egy faszi volt benne aki a haverjai szórakoztatására felgyújtotta a haját.
Szánalom.... bár inkább ez mint a sok gyilkosság, meg a balesetek.
Ki a francot érdekel a póker hírneve?
Aki annyira sötét, hogy blikket vesz vagy tévét néz, annak a véleménye nekem hótmind1.
Ritkán nézek híradót pont ezek miatt. De a héten elkaptam az egyiket.
Egy faszi volt benne aki a haverjai szórakoztatására felgyújtotta a haját.
Szánalom.... bár inkább ez mint a sok gyilkosság, meg a balesetek.
Ezeknek a szennylapoknak csak a rossz hír a hír és lassan már az emberek többsége le is sz@rja őket. Mindazonáltal eléggé rossz fényben tüntetik fel az egész pókeres világot.