kösz:D
lederman: Cakerol van szo, ugyhogy menetkozben nem volta tisztaban az ertekeivel, csak igy utolag...
geri: akkor a "small hand > small pot, big hand > big pot" axioma nem vonatkozik erre a handre?:rolleyes:
Micro halozatban, ahol van HUD, ott valoszinuleg nyitottam volna floppon, de legkesobb turnon... Cake az veszelyes terep... :o
hogy hivjak akkor, csak siman check-call? :)
Irsz majd valamilyen bemutatkozast? :)
2.hogy hivjak akkor, csak siman check-call? :) - ezt nem értem
Tök jó dolgokat írsz geri. Örülök, h csatlakoztál a fórumhoz:)
Preflop csak call egy ilyen számokkal rendelkező UTG+1 ellen.
A flopon én is inkább a hívás pártján vagyok.
Üdv a fórumon geri, tényleg sok okos dolgot írsz.
Geri hozzászólásai tényleg jók, örülök én is, hogy megjelent! :)
A partihoz:
Én is azokhoz csatlakozok, akik azt mondják, hogy a floppon emelni kell, aminek nagyrészt az az oka, hogy szeretnék információt szerezni az ellenfélről, másrészt pedig az, hogy az esetleges 77-99 pocketek ne parázzanak be a leeső overektől, illetve dobja el a fenébe az esetleges AJ+ lapjait. Így ráadásul magadat is nagyon rossz helyzetbe hozod, ha leesik egy Jack-nél magasabb lap, mert akkor viszont mit fogsz csinálni.
Az ilyen statokkal rendelkező emberek szerintem egyébként nem szoktak OOP floatolni!
Hello geri én is nagyon örülök hogy csatlakoztál a fórumhoz és tényleg nagyon jók a hozzászólásaid. Pt sajnos én nem használók szóval nem tudom az adatokat hogy pontosan mit is jelent. Flopon valószinüleg én is hívtam volna.... ez tűnik jobban de szerintem ami hiba volt az a preflop 3 bet szerintem annak csak callnak kéne lennije nah de mindegy. Egy kérdésem van mit csinálsz akkor ha godmode beemel flopon és a gyerek csak megadja... ami utalhat 99 77 és bízik abban hogy az ak tipusu lapjaidat a következő utcákon check fold játszod, vagy utalhat magasabb pp amivel becsalogat.... ezt a csalógatóst témát valószinüleg csak aa-val merné meg szerintem. Ha nekem kéne tippelni qq-ra kk-ra tenném a gyereket. Kivácsni vagyok a végére majd!!! Ha esetleg vk elmondaná hogy mit is jelentenek ezek az adatok pontosan akkor lehet kicsit átszerkeszteném a véleményem ... köszi
donk*** shows: :5h: :4h:
donk*** shows: :5h: :4h:
Alaposan rászolgált erre a nickre,legalábbis az első négy betüjére mindenképpen.