Dobható ez a terc a riveren? (NL400)
Party Poker No-Limit Hold'em, $4 BB (6 handed)
SB ($524.64)
BB ($1610)
UTG ($496.30)
Hero ($655.63)
CO ($123.26)
Button ($400)
Preflop: Hero is MP with :4d:, :4h:.
1 fold, Hero raises to $14, CO calls $14, Button calls $14, 1 fold, BB calls $10.
Flop: ($58) :Td:, :4s:, :Jd: (4 players)
BB checks, Hero bets $45, CO folds, Button folds, BB calls $45.
Turn: ($148) :3s: (2 players)
BB checks, Hero bets $130, BB calls $130.
River: ($408) :9d: (2 players)
BB bets $208, Hero ???
Az ellenfél eddig rendkívül fegyelmezetten játszott ellenem. Loose játékos volt, de a c-bet-jeimre rendszeresen dobott. Végig az volt az érzésem, hogy nem akar velem a flop után partit játszani, komoly lap nélkül.
Ha trükkös akkor lehet csak ki akar blöffölni a 3. színnel, de szerintem megvan a flushe. Én dobnám, ez a river bet is olyan, mintha szeretné hogy megadd...
Magasabb setet védte volna talán a flushdraw miatt....arra nem tenném
Dobható, sőt én szinte biztos, h be is dobnám. Ez a draw bejött neki, én elhinném és nem adnám meg az emelését.
Miért emeltél egyébként pot alatt a flop után?
Miért adta meg a turn után a pot emelésedet egy sima színdraw-al? Talán vmi multidraw-ja volt?
Miért emeltél egyébként pot alatt a flop után?
Miért adta meg a turn után a pot emelésedet egy sima színdraw-al? Talán vmi multidraw-ja volt?
Nem azért de azt mondtad hogy loser játékos de tőled félt. Ha ez tényleg igaz szerintem akkor az a leghihetőbb hogy kézben párja volt mint neked, majd drill de ha esetleg ez lett volna akkor is leginkább a tizes drillra gyanakszom a jj preflop simán reraise. Van amit még nagyon gyanitok az a hogy mivel looser j10 megadta az emelésed és bejött neki a a két pár és a végén szerintem azért emelt akkorát mert félt hogy veszteni fog. Bár nem igazán ismerem a gyereket szóval az is meglehet hogy top pár jó kicker flopnál de én inkább az előző ketőt gyanitom.:D Nem hiszem hogy segitettem volna pont neked de azért megpróbáltam. Bár ami szerintem a legkevésbé esélyes az a flush lehet még is ez volt neki. Jobban meg kellett volna ismerni akkor többet lehet tudni... esetleg ez után a meccs után figyelni és visszagondolni hogy milye lehetett miután jobban megismerted.:D
Én megadtam volna a 2 párra gyanakodva... meg megnézhetjük sokkal több pénze volt neki mint neked ezért neki akkor emelés nem akkor mint neked mások az arányok.:D Most már tényleg kimerültem nincs több ötletelm,:D Majd azért írd meg hogy segitettem e? Kiváncsi vagyok rá!!!:D
Úgy gondolom minden jó lappal (terc, két pár, mint pl. JT) visszaemel, legkésőbb a turn-ön, tekintve a sor és flöss esélyt. A river-en egyaránt meglett a sor (QJ) és a flush is.
Szintén nem látom, milyen lappal jöhetett a river-ig, amely ott a 9-sel két párra javult (tekintve a játékát ez leginkább egy J9-cel képzelhető, de ebben az esetben elég lazán adogatta meg addig az emeléseim).
Tehát valószínűbbnek tartom a sort, flösst, szemben egy esetleg slowplayel-t overpárral (AJ :)), két párral (JT), vagy pedig egy blöffölt 9T-zel szemben. Mert sztem reálisan csak ezeket a lapokat verem meg. A passzív játéka (check/call 2xer draw heavy board-on) leginkább egy húzó lapra utal.
Igazából nem lehet h top párja volt csak és ez a fél pot csak egy blocking bet?
Én egy combo drawra tenném és a végén dobnám.
Köszönöm a hozzászólásokat. Én az adott partiban úgy éreztem, hogy nem éri megadni, így dobtam.