Póker Fórum Archívum > Medium-High Stakes No-limit Hold’em > erikke - 9-es set - hogy játszanád?

Steal_
Válasz erikkke kommentjére
2013. febr. 6. 18:24

Konkrétan semmi rosszabbal nem raise callol, így nem jó.
Mivel kb a rangeünk teteje, nem feltétlen kell eldobni, lehet call turn-call river a line, de a turn pushnak nincs értelme (kisebb set egyedül 55, vszeg nem raisel vele, de ha mégis akkor riveren úgyis betolja).

a handhez off: régebben toltuk elég sokat starson, nem voltál egy rossz reg, viszont arra emlékszek h pár szituban nem egyensúlyoztad ki megfelelően a ranged, erősen exploitálható voltál ( lehet már tárgytalan, csak eszembe jutott, kitudja, lehet hasznos)

erikkke
Válasz Steal_ kommentjére
2013. febr. 6. 21:24

Konkrétan semmi rosszabbal nem raise callol, így nem jó.
Mivel kb a rangeünk teteje, nem feltétlen kell eldobni, lehet call turn-call river a line, de a turn pushnak nincs értelme (kisebb set egyedül 55, vszeg nem raisel vele, de ha mégis akkor riveren úgyis betolja).

a handhez off: régebben toltuk elég sokat starson, nem voltál egy rossz reg, viszont arra emlékszek h pár szituban nem egyensúlyoztad ki megfelelően a ranged, erősen exploitálható voltál ( lehet már tárgytalan, csak eszembe jutott, kitudja, lehet hasznos)

köszönöm a válaszod ! igen ezt éreztem én is h nem biztos h jó a push . gondolkoztam a szitun és utólag jobb a line amit írsz .

OFF : 20 + asztaloztam sokat, most már kevesebben játszom igyekszem javítani .

Élő ügyfélszolgálat