Tecca
Válasz KZ kommentjére
2011. ápr. 17. 22:57

Nem like.
A miniréz nagyon gáz sztem. Lehet éppen luyksora, vagy oesd, de azért a párok felé jobban tolódik a range. Az meg, h overbet, tök mind1. 200-at is hívhat, ugyanaz az eredmény.

Poszi
Válasz Tecca kommentjére
2011. ápr. 17. 23:17

Lehet, hogy én valami nagyon alap dolgot nézek el itt, de miről is szól ez a thread?

A preflop call abszolút marginális, a flop raise értelmetlen (ennél a call és a fold is nagyobb EV), és a push után a dobáson kívül természetesen semmi más játék nem jöhet szóba - itt bizony értelmetlen bármilyen kevert stratégiát alkalmazni.

Tori18
Válasz Poszi kommentjére
2011. ápr. 18. 10:52

A,x el nagyon tetszene, mert ez így minden,csak nem felépített, nem hiszem hogy indukálni akartad 3. párral, ráadásul ha totál aire van,még az is javulhat 25% ban (persze,ha mindkét lap nagyobb 6 os). Az egyetlen bajom a partival,hogy totál improvizált,nem sok tudatosság volt benne a részedről,szerintem. Egyébként értem a gondolatmenetet a call mellett, de nyugodtabb lennék egy tp vel.Így ez már eléggé gambling:) Btw az ellenfél óriási likeot kapna,ha tudna mutatni, egy pl A,J-t.

chivasr911
Válasz Tori18 kommentjére
2011. ápr. 18. 12:01

komoly kis hand:)
de nagyon képlékeny az egész, én a hand of the day-be raktam vona a helyedben(persze csak ha calloztál és Kx-e volt:D ), mert így külső szemlélőként nehéz "ráhangolódni" gondolatmenetekre.
egy jó forgatókönyv, hogy a sok mindennel miniraiselted eddig, ő erre visszajátszik, majd úgy gondolja, hogy a call-al próbálod megnyerni a partit(minális SD értékkel, vagy turn bettel később, mert így próbálsz erős lapot előadni), és ezért a T allin airrel.
De egészen más dolgok is járhatnak a fejében, qva sok érvet lehet mondani pro/kontra... Elsőre nekem is az jutott eszembe, hogy egy Ax-el lett volna szép így indukálni, így kicsit olyan, hogy csak sodródtál a partiban minden utcán, de hát van ilyen sokszor, ha van sötét alagút blöff, akkor ez a sötét alagút call:))

qwertibie
Válasz chivasr911 kommentjére
2011. ápr. 22. 20:15

mi lett a vége?

ujra_kezdo
Válasz qwertibie kommentjére
2011. aug. 2. 20:39

engem is érdekelne...

Tori18
Válasz ujra_kezdo kommentjére
2011. aug. 4. 0:38
FeketeS