andree
Válasz Terrorka kommentjére
2010. jan. 28. 4:32

ezek szerint ez a standard játék KK -val 1 ilyen ellenfél ellen, tehát c/c végig, kifejtenéd ezt 1 kicsit jobban, mert nem igazán értem

Hát floppon még az emelése után van előtte 200BB. Ha ráemelünk, eldobja az AK-t(Mondjuk azt is csak akkor 4betelei imo, ha túl sok asztalon játszik épp és nem látja a stackméreteket elsőre) és azokat a light4beteket, amik nem alakítottak ki (elég)equity-t. JJ/QQ-val talán callolja a raise-t és turnön dob, 20/1* tönkremegy ezekkel, +az air-ekkel reblöfföl 100/1*. Sztem nem jó a raise floppon. Deepen én a preflop minél kisebb potokra szoktam törekedni, mert eléggé összezsúfolódnak 200BB+ deepen a lapok preflop értéküket nézve, és a megadó/emelő range-ek is egyre szűkebbek(Átlag smallstakes regekről beszélek, fishek/agresszorok ellen örülök ha lapátolhatom be a pénzt). Minél nagyobb spr-el játszom, annál ritkábban kell betennem 200+ BB-t kizárólag pot odds miatt(Ami ugye csak egy szükségszerű dolog, attól az lehet -ev ahogy eljutunk odáig) Itt konkrétan ez ellen a játékos ellen lehet preflop csak coldcalloltam volna, mert várható, hogy kb csak AA-val rakja be pre, és egy csomó lappal fog 2pár+ mineolni a 3betcall után, és oop leszek kényelmetlenül nagy potban. Persze ez csak a 250BB miatt van. Amúgy szerintem ez az ellenfél kb QQ+ és néha random light4bet, amivel ezt meglépi pre, posztflop meg soha az életben nem fog 200BB-ért barrelezni nagyon erős lap nélkül. AQ/TT/JJ thin v.bet meg wtf. Már turnön örülne ha elcheckelheti.

Romsy
2010. jan. 28. 9:46

ezek szerint ez a standard játék KK -val 1 ilyen ellenfél ellen, tehát c/c végig, kifejtenéd ezt 1 kicsit jobban, mert nem igazán értem

úgy nem lehet nyerő játékosnak lenni, ha mindig azt reppeled, amid van, ebben a handben sehol sem tudsz drawt, vagy blufföt reppelni emeléssel, de callal tudsz reppelni gyenge sd handet.

Tecca
2010. jan. 28. 10:45

Ha IP lennénk, jobban tetszene a pf call, de így se rossz, ha magabiztos vagy postflop.
Nekem a flop, és turn játék is tetszik, fölösleges rézelni, ha nem fosunk a következő kártyától. Turn call után kb JJ-d lehet az ő szemében.
Ezt a rivet jobb pillanataimban dobnám. Nincs rosszabb lap, ami vbetel, blöff meg 100évente egyszer.

Terrorka
Válasz Tecca kommentjére
2010. jan. 28. 20:31

Abban talán egyetértek hogy ez a fajta játékos pf deepen ritkén pakolja be a pénzét QQ,AK -val, bár nem is olyan régen egy 12/10 -es 1.8% 3bettel, ment ellenem pre ai 200BB deepen AKs -el.
Azzal viszont nem, hogy flopon c/c -em a lapomat, én floppon visszahívnék és a QQ -t tuti nem dobna, az AK,AQ -t ugyse hívja tovább attól valuét nem várhatunk max lejavulni tud, szerintem ez tul passziv megjáccás, ráadásul 1 ilyen ellenfél simán befoshat a turnön és mögénk chekelhet, amivel valuét vesztünk.
A river meg andree+1

Romsy
2010. jan. 28. 20:54

mindegyImage

Élő ügyfélszolgálat