Póker Fórum Archívum > Medium-High Stakes No-limit Hold’em > Mit csináljunk a KK-val? Mi lehet nála?

Tibibacsi
2008. ápr. 2. 2:23

Mit csináljunk a KK-val? Mi lehet nála?

Ellenről nincs info de sok asztalon játszott.

Everest Poker — Kéz részletei
@Zottel@ a 1 űlésnél $187.75 összeggel.
brubru34 a 2 űlésnél $201.40 összeggel.
Espectral a 3 űlésnél $211.05 összeggel.
Jamote a 4 űlésnél $188.00 összeggel.
picard7 a 5 űlésnél $217.15 összeggel.
melon1980 a 6 űlésnél $200.00 összeggel.
grabouillon a 7 űlésnél $275.30 összeggel.
Ennaede a 8 űlésnél $211.00 összeggel.
sirpaul a 9 űlésnél $199.42 összeggel.
Rutinking a 10 űlésnél $192.95 összeggel.

A korong a 4 űlésnél van.
picard7 lerakja a kis vakot $1.00 értékben.
melon1980 lerakja a nagy vakot $2.00 értékben.

@Zottel@: -- --
brubru34: -- --
Espectral: -- --
Jamote: -- --
picard7: -- --
melon1980: -- --
grabouillon: -- --
Ennaede: -- --
sirpaul: -- --
Rutinking: Kh Kd

grabouillon eldobja lapjait.
Ennaede tartja a tétet $2.00 összegben.
sirpaul eldobja lapjait.
Rutinking emel $10.00.
@Zottel@ eldobja lapjait.
brubru34 eldobja lapjait.
Espectral eldobja lapjait.
Jamote eldobja lapjait.
picard7 eldobja lapjait.
melon1980 eldobja lapjait.
Ennaede tartja a tétet $8.00 összegben.

Flop (2s 4s 10h):
Ennaede passzol.
Rutinking emel $15.00.
Ennaede tartja a tétet $15.00 összegben.

Turn (2s 4s 10h Jh):
Ennaede emel $15.00.
Rutinking ???

kanrich_
Válasz Tibibacsi kommentjére
2008. ápr. 2. 4:06

Ez tipikus set játék, esetleg TJ. Limp előlről aztán a flopnál check/call, majd bet turn. A turn betje mondjuk nagyon minimál, de előfordulhat, hogy ezzel pont egy izmos visszaemelést akar elérni...multidraw-t nem nagyon látok, mert QKs-sel nem ad meg preflop, AKs-sel meg nem limp-call-ol.

sariboxer
Válasz kanrich_ kommentjére
2008. ápr. 2. 7:56

nem ismerem az 1-2-es everest fr mezonyt, de azert en nem vennem biztosra, hogy verve vagyunk.

de persze siman lehet, ezert call es pot control, rivernel meg szinten megadnam a hivasat, hacsak nem valami nagy overbet

Kenny
Válasz sariboxer kommentjére
2008. ápr. 2. 9:13

Full ringen ez a limp/call elég tipikusan kis pocket vagy sc játék. Ez a 15 dolláros emelés nekem olyannak tűnik, hogy flopra lejött a flush draw, turnre meg kapott hozzá egy J párt. AJs-sel talán emelt volna flop előtt limp helyett, KJs-vel valószínűtlen, de lehetséges, QJ több mint valószínű . TJ-vel c/r-elt volna floppon.
Szerintem hosszútávon sok valuet vesztünk ha itt pot control és csak megadunk. Arról nem beszélve, hogy kiadjuk a kezünkből az irányítást, jön egy semleges river, rányom a betpot gombra és nem tudjuk megadjuk-e.
Raise 70-ig kb.

illese
Válasz kanrich_ kommentjére
2008. ápr. 2. 9:22

Ez tipikus set játék, esetleg TJ. Limp előlről aztán a flopnál check/call, majd bet turn. A turn betje mondjuk nagyon minimál, de előfordulhat, hogy ezzel pont egy izmos visszaemelést akar elérni...multidraw-t nem nagyon látok, mert QKs-sel nem ad meg preflop, AKs-sel meg nem limp-call-ol.

Mivel Tibibácsi folyamatosan agresszor volt, egy settel szerintem értelmetlen a minraise. Én csak csekkeltem volna, erre kapok egy 40 USD emelést, na erre tolom vissza, vagy csak call és a riveren tolom.
Nekem inkább blocking betnek tűnik. Erre a 45-50 USD emelés jó. Ezzel nem vesztesz, mert a potods miatt most kötelező a 15-öt megadni a rivernél meg a következő min. 30-at. Ha blocking bet volt erre dobja. Ha nem akkor a) kemény legény legyen az övé. b) tényleg set.

Tibibacsi
Válasz illese kommentjére
2008. ápr. 2. 10:26

Bevallom megzavart ez a turn bet, gyengeségnek éreztem. Egy pár + flushdraw-ra tettem, ezért visszaemeltem 45-ig, gyerek all-in ment.
Ott hibáztam hogy jobbnak éreztem magam és nem tudtam elengedni. Eszembe nem jutott hogy J10 is lehet nála, de sajnos az volt.
Mától visszalépek NL100-ra április végéig biztos, mert ebben a partiban is látszott hogy a bukószéria miatt a játékom már nem nevezhető jónak a 200-as limiten.
Azt hozzáteszem, hogy HU-ban máskor sem szoktam overpair-t eldobni, és nem is biztos hogy mindig helyes, de ebben a példában a licitmenet alapján talán erős volt megadni az all-int.

Élő ügyfélszolgálat