Ne bolondozzunk, ollé a floppnál. A kész flush ellen van 35 százalékod a range ellen meg kimondott favorit vagy (én kb. any two-val cbetelnék ezen a floppon, pedig csak olyan 3,5 az agressziós faktorom). Ha meg veled van az erő, akkor akár dobható is, bár azért erre nem blazíroznék pókerstratégiát.
Szerintem valami ilyesmi megjátszás a jó flopolt set-re, mert az ellenfél pl. egy AsK lappal itt még elmegy allinig, de ha nem jön a flös neki, akkor riveren dobni fog, ahol a sok pénz bekerülne. Ha megérezted a flopolt flöst, akkor nem értem miért tetted be riveren a közel potnyi hívásra a pénzed.
Amúgy mióta játszol Nl400on?Remélem nem voltam indiszkrét :)
Nah latod ezaz, hogy sokat bloffolo jatekos van max AKra tettem, abbol az Asz a spade. Csak gyenge vagyok es nem tudtam elengedni a setet...:( De igen ahogy latom a hozzaszolasokbol reraise kellett volna es megnezem hol allok..koszi szepen a kommenteket!
Nah latod ezaz, hogy sokat bloffolo jatekos van max AKra tettem, abbol az Asz a spade. Csak gyenge vagyok es nem tudtam elengedni a setet...:( De igen ahogy latom a hozzaszolasokbol reraise kellett volna es megnezem hol allok..koszi szepen a kommenteket!
Lehet az volt a problema, hogy eleg hamar felmentem NL400ra, es meg nincs meg a kello tudas hozza..nagyon sok olyan van itt a forumon amirol nem hallottam meg soha...de kerdesre valaszolok, kb fel eve jatszom ezen a szinten, inkabb bukoszeriaban, de nem adom fel!:)a profik kozul sokan csodbe mentek a kezdetken es most meg..
Mindenkinek vannak rossz partijai, hozunk jo es rossz donteseket:) Ez most rossz volt.
Ilyen helyzetben szerintem is reraise pot a helyes lépés a floppnál, éppen azért, mert az ellenfélnél annyiféle lap lehet, amivel ezt csinálja (pl pár+nut flush draw, vagy sordraw+FD stb...), és azon lapokat pedig meg kell fizettetni.
Ahogy korábban előttem írták, szerintem is többször fogsz ilyen lapokba futni, mint kész színbe, ígyhát jobb a visszaemelés.
Egyébként én azt javaslom, hogy - függetlenül a bankrollodtól - inkább 100-on vagy 200-on játssz addig, amíg az adott szinten nyerő nem leszel (persze abban az esetben, ha a pókerre mint pénzkeresetre, és nem mint szórakozásra tekintesz). Sok sikert!
Egyébként én azt javaslom, hogy - függetlenül a bankrollodtól - inkább 100-on vagy 200-on játssz addig, amíg az adott szinten nyerő nem leszel (persze abban az esetben, ha a pókerre mint pénzkeresetre, és nem mint szórakozásra tekintesz). Sok sikert!
Igen, lehet 1-2 cikket elkene olvasnom a bankroll managementrol:) sztem lemegyek nl200ra, mondjuk nl200 es nl400 kozott szerintem nincsen annyira sok kulonbseg..
most mennyi beülőd van NL400/NL200-ra?