Póker Fórum Archívum > Medium-High Stakes No-limit Hold’em > Nice flop vs. nuts?Megeri megadni?

illese
Válasz darkjam kommentjére
2009. jan. 14. 12:15

Ne bolondozzunk, ollé a floppnál. A kész flush ellen van 35 százalékod a range ellen meg kimondott favorit vagy (én kb. any two-val cbetelnék ezen a floppon, pedig csak olyan 3,5 az agressziós faktorom). Ha meg veled van az erő, akkor akár dobható is, bár azért erre nem blazíroznék pókerstratégiát.

danfiu
Válasz Bumbanas kommentjére
2009. jan. 14. 12:28

Szerintem valami ilyesmi megjátszás a jó flopolt set-re, mert az ellenfél pl. egy AsK lappal itt még elmegy allinig, de ha nem jön a flös neki, akkor riveren dobni fog, ahol a sok pénz bekerülne. Ha megérezted a flopolt flöst, akkor nem értem miért tetted be riveren a közel potnyi hívásra a pénzed.

Nah latod ezaz, hogy sokat bloffolo jatekos van max AKra tettem, abbol az Asz a spade. Csak gyenge vagyok es nem tudtam elengedni a setet...:( De igen ahogy latom a hozzaszolasokbol reraise kellett volna es megnezem hol allok..koszi szepen a kommenteket!

CrisRoniii7
Válasz danfiu kommentjére
2009. jan. 14. 12:30

Amúgy mióta játszol Nl400on?Remélem nem voltam indiszkrét :)

pindrokk
2009. jan. 14. 12:54

Nah latod ezaz, hogy sokat bloffolo jatekos van max AKra tettem, abbol az Asz a spade. Csak gyenge vagyok es nem tudtam elengedni a setet...:( De igen ahogy latom a hozzaszolasokbol reraise kellett volna es megnezem hol allok..koszi szepen a kommenteket!

Most akkor mire tetted?flushre vagy flush húzóra?Mert ha AsK-ra tetted akkor miért gyenge ha elengeded a setet?
Én úgy gondolom, hogy egy nl400-as játékosnak nem szabadna, hogy gondot jelentsen egy ilyen parti lejátszása sőt egy nl25-ösnek sem.

Bumbanas
2009. jan. 14. 13:12

Hát ha visszaemelsz és rádtolja, akkor okosabb vagy? Itt már a flopon el kell döntened, hogy allin mész vagy hiszel neki és dobsz. Én ezt legfeljebb egy nagyon feszes játékos ellen dobnám, de neked kell ismerned az ellenfeleidet.

Pindrokk: Neki ez a parti konkrétan gondot okozott, ne bántsd érte! :)

danfiu
Válasz Bumbanas kommentjére
2009. jan. 14. 16:14

Lehet az volt a problema, hogy eleg hamar felmentem NL400ra, es meg nincs meg a kello tudas hozza..nagyon sok olyan van itt a forumon amirol nem hallottam meg soha...de kerdesre valaszolok, kb fel eve jatszom ezen a szinten, inkabb bukoszeriaban, de nem adom fel!:)a profik kozul sokan csodbe mentek a kezdetken es most meg..

Mindenkinek vannak rossz partijai, hozunk jo es rossz donteseket:) Ez most rossz volt.

kanrich_
2009. jan. 14. 16:40

Ilyen helyzetben szerintem is reraise pot a helyes lépés a floppnál, éppen azért, mert az ellenfélnél annyiféle lap lehet, amivel ezt csinálja (pl pár+nut flush draw, vagy sordraw+FD stb...), és azon lapokat pedig meg kell fizettetni.

Ahogy korábban előttem írták, szerintem is többször fogsz ilyen lapokba futni, mint kész színbe, ígyhát jobb a visszaemelés.

Egyébként én azt javaslom, hogy - függetlenül a bankrollodtól - inkább 100-on vagy 200-on játssz addig, amíg az adott szinten nyerő nem leszel (persze abban az esetben, ha a pókerre mint pénzkeresetre, és nem mint szórakozásra tekintesz). Sok sikert!

danfiu
Válasz kanrich_ kommentjére
2009. jan. 14. 17:32

Egyébként én azt javaslom, hogy - függetlenül a bankrollodtól - inkább 100-on vagy 200-on játssz addig, amíg az adott szinten nyerő nem leszel (persze abban az esetben, ha a pókerre mint pénzkeresetre, és nem mint szórakozásra tekintesz). Sok sikert!

Igen, lehet 1-2 cikket elkene olvasnom a bankroll managementrol:) sztem lemegyek nl200ra, mondjuk nl200 es nl400 kozott szerintem nincsen annyira sok kulonbseg..

cake
2009. jan. 14. 17:50

Igen, lehet 1-2 cikket elkene olvasnom a bankroll managementrol:) sztem lemegyek nl200ra, mondjuk nl200 es nl400 kozott szerintem nincsen annyira sok kulonbseg..

most mennyi beülőd van NL400/NL200-ra?

danfiu
Válasz cake kommentjére
2009. jan. 14. 17:56

most mennyi beülőd van NL400/NL200-ra?

Kb van 700-800 dollarom ami nem sok nl400on de ha kapok fizut akkor lesz 2k csak nem tudom mennyivel erdemes belevagni, meg azt hogy mennyinek kene lenni a bankrollnak hogy stabil jatekos legyek..mert en arra kepes vagyok, es 600 dollarrol beulok, nem jo a bankroll managementem...

Élő ügyfélszolgálat