Nl 100 KK flopon shove jó e :)
Szóval:
Texas Hold'em $.,5-$1 NL (real money), hand #P4-70462407-466
Table Stockton, 22 Jun 2008 3:50 PM ET
Seat 1: adricardo2 ($77 in chips)
Seat 2: brdrbo ($94.25 in chips)
Seat 3: Ilex.M ($97.50 in chips)
Seat 4: ALLIN_guus ($366.45 in chips)
Seat 5: mewantschips ($106.85 in chips)
Seat 6: MGalaxy x ($19 in chips)
Seat 7: GoShowdown ($163 in chips)
Seat 9: nusainales ($121.85 in chips)
Seat 10: darklol66 [ KC,KH ] ($92.20 in chips)
ANTES/BLINDS
MGalaxy x posts blind ($0.50), GoShowdown posts blind ($1).
PRE-FLOP
nusainales calls $1, darklol66 bets $4, adricardo2 folds, brdrbo calls $4, Ilex.M bets $18, ALLIN_guus folds, mewantschips folds, MGalaxy x folds, GoShowdown folds, nusainales folds, darklol66 calls $14, brdrbo calls $14.
FLOP [board cards 10H,JS,9S ]
darklol66 bets $74.20, and is all-in, brdrbo calls $74.20, Ilex.M folds.
TURN [board cards 10H,JS,9S,10C ]
RIVER [board cards 10H,JS,9S,10C,7D ]
SHOWDOWN
darklol66 shows [ KC,KH ]
brdrbo shows [ AS,10S ]
így gondolkoztam:
button barátunk ( Ilex.M ) nagyon sokat 3betelt engem, a másik barátunkat meg setminerkedésre tettem
button barátunk cbetelését nem gondoltam jj,tt,99 re ha AA akkor még a 2 király melett ott vannak a dámák mint out!
setminer barátunkat nem hittem hogy nagyon eltalálta a flop :)
végül elbukott coinflip lett szóval nemtudom jó volt e a döntés vagy mit csináljunk
Szerintem 4bet preflop, nem engedném hogy brdrbo szetre húzzon, vagy egy ászos flopon dobnom kelljen kettő ellen.
Így ezen a flopon nagyon nehéz a döntés, de azt hiszem check/raise all-int játszanék. Az oop overbet azért nem tetszik mert minden gyengébb lapot eldobat, bár azt hiszem egy ilyen draw heavy flopon mindenképpen bekerül a pénz.
Szerintem annyira azért nem rossz ez, most nem jött be... Igazi coinflip... És ha a rosszabbak eldobják az se baj, így is szép potot visz el az ember...
Ettől függetlenül én inkább pf. toltam volna vissza rá, allinig mondjuk
Szerintem 4bet preflop, nem engedném hogy brdrbo szetre húzzon, vagy egy ászos flopon dobnom kelljen kettő ellen.
Így ezen a flopon nagyon nehéz a döntés, de azt hiszem check/raise all-int játszanék. Az oop overbet azért nem tetszik mert minden gyengébb lapot eldobat, bár azt hiszem egy ilyen draw heavy flopon mindenképpen bekerül a pénz.
szuper, köszi!