NL 200 - turn donk barrel lapra
Előfordul velem párszor ez a szituáció..
Emeltünk, megadták, pozícióban játszunk..
Flop 2d 8s Ts
Cbet, ellenfél adja.
Turn Ac
Ellenfél donklead.
Itt milyen ranget feltételezünk, ha mondjuk egy regularral állunk szemben? Megjött neki az A és így próbálja védeni? Szerintem hülyeség mert a scare card-ra amúgy is emelnénk. FD-vel így próbál rivert nézni? Mit léptek ebben a szituációban ha air van nálatok, standard fold? 2nd pair esetében, pl K8dd?
erre kíváncsi leszek, remélem lesznek érdemleges hozzászólások. (ellentétben az enyémmel:D)
Erre így összességében nem hiszem, hogy lehetne mindenre kiterjedő választ adni, mert regből is van qrva sok féle.
Annyi, hogy ha air van nálam akkor dobnám mindenki ellen.Drawal vagy jobb párral calloznám mert a rivert sokszor checkeli. 2pár+ lehet call vagy raise,attól függ h az eddigi játéka alapján mit gondolok róla,pl bluffol-e busted drawal,meg ilyenek:)
Én airrel/gyenge drawal szoktam ilyet csinálni olyanok ellen, akik sokat potcontrolloznak turnön SD képes handet, riveren viszont már nem nagyon dobnak.
Erre így összességében nem hiszem, hogy lehetne mindenre kiterjedő választ adni, mert regből is van qrva sok féle.
Annyi, hogy ha air van nálam akkor dobnám mindenki ellen.Drawal vagy jobb párral calloznám mert a rivert sokszor checkeli. 2pár+ lehet call vagy raise,attól függ h az eddigi játéka alapján mit gondolok róla,pl bluffol-e busted drawal,meg ilyenek:)
Emeltünk, megadták, pozícióban játszunk..
Flop 2d 8s Ts
Cbet, ellenfél adja.
Én airrel/gyenge drawal szoktam ilyet csinálni olyanok ellen, akik sokat potcontrolloznak turnön SD képes handet, riveren viszont már nem nagyon dobnak.
Ezt nem értem. :o