Póker Fórum Archívum > Medium-High Stakes No-limit Hold’em > NL100: c/r all in blöff a riveren?

kisrapi
Válasz naggeri kommentjére
2010. márc. 2. 21:37

Így jó lehet szvsz a crAI, de ismeretlen ellen felesleges megjáccani.

Fold for Sex nagyon nit, szvsz ellene jó a CRAI mert AK-t, AA-t eldob, de a range nagyon erős ha 3 utcán valuebetel

Skaidy
Válasz want2push kommentjére
2010. márc. 2. 21:45

Egy barátom partija. Ellenfél ismeretlen.

Mi a véleményetek itt egy river c/r all in játékról?

$0.50/$1 No Limit Holdem
OnGame
5 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat

Stacks:
UTG pongobjorn3 ($72.15)
CO Fold_For_Sex ($100)
BTN luoti.una ($95.40)
SB Hero ($111.05)
BB ziborborrr ($107.35)

Pre-Flop: ($1.50, 5 players) Hero is SB :jd: :kd:
1 fold, Fold_For_Sex raises to $3, 1 fold, Hero calls $2.50, 1 fold

Flop: :kh: :th: :ts: ($7, 2 players)
Hero checks, Fold_For_Sex bets $5.50, Hero calls $5.50

Turn: :2d: ($18, 2 players)
Hero checks, Fold_For_Sex bets $16, Hero calls $16

River: :9h: ($50, 2 players)
Hero checks, Fold_For_Sex bets $20

Final Pot: $70

Barátod ellenfele egy magyar reg, és ha jól gondolom Ongame-s a hand.

Ezt csinálhatja indukálásból is, másrészt én alapból a flop/turn játékkal nem vagyok kibékülve. Veszélyes a board, gyak egy turn c/r-el csak a 10-es ad meg, lehet h rossz blöffbe fordítani, de h oop callolgatjuk az se igazán megoldás. Ez a 20-as bet meg bármi lehet. Jó lehet a c/r all in, a kérdés h a reg kinézi-e belőled h nuttal, vagy kiesett flush-el visszatolod-e. Egyértelműen KT, 22 és 99-et reppelsz ha ezt itt betolod, nem hiszem el h flush-el visszatolod, de igazából inkább azt nem hiszem el h ezt a boardot valaki 2 utcán callolgatja OOP FD-vel. De nehéz hand az tény.

Ha már mindenképp ebben a helyzetben vagyunk ezen a riveren, akkor crying call és mutatni fog egy KQ AK szerű lapot, esetleg AT, JT QT-t.

V.Peti
Válasz Skaidy kommentjére
2010. márc. 2. 21:55

22, 99 nem lehet nálunk. 99 talán, de szerintem hero flopon/turnon dobná. ami lehet nálunk KTs és 9Ts és value c/shove.

tudni kéne hero játékát vakokról (felmerülhet-e nálunk Ahpicih, milyen rangekkel játszik ill. mikkel 3betel. egyáltalán c/r-elünk-e páros flopon fd-val, monsterdrawal?

nekem túl szűk ranget reppelne hero/előbb leírtam belebeszélheti magának a callt, főleg úgy, hogy a turn c/c játékunk inkább made hand irányíba tolja a rangeünket.

azzal pedig nem értek egyet, hogy szar játék lenne a KJs-el a c/c. riveren c/f-olnék, blankon callolnék. ha blankon is ilyen gaybetet betelne villain talán még dobnám is.

Skaidy
Válasz V.Peti kommentjére
2010. márc. 2. 22:07

22, 99 nem lehet nálunk. 99 talán, de szerintem hero flopon/turnon dobná. ami lehet nálunk KTs és 9Ts és value c/shove.

tudni kéne hero játékát vakokról (felmerülhet-e nálunk Ahpicih, milyen rangekkel játszik ill. mikkel 3betel. egyáltalán c/r-elünk-e páros flopon fd-val, monsterdrawal?

nekem túl szűk ranget reppelne hero/előbb leírtam belebeszélheti magának a callt, főleg úgy, hogy a turn c/c játékunk inkább made hand irányíba tolja a rangeünket.

azzal pedig nem értek egyet, hogy szar játék lenne a KJs-el a c/c. riveren c/f-olnék, blankon callolnék. ha blankon is ilyen gaybetet betelne villain talán még dobnám is.

Miért nem lehet nálunk? Miért, flush lehet nálunk? Mondom én azt nem hiszem el h valaki ezt a boardot 2 utcán callolgatja bármilyen FD-vel, AJs AQs visszaemel,de az alapból is 3 bet, egy A5s-el meg nem állsz le callolgatni, hanem c/r flop itt. Az meg h valaki egy 67s szerű lappal callolgat itt 2 utcát, az meg note, de Tx-t AKt nem engednék el itt river c/r all in-re, mert nem hiszem el h egy reg 2 utcán át ezt játssza T-vel vagy Fd-vel. Ha T-d van akkor véded FD ellen, legkésőbb turnon, de azzal is inkább donkbet /c/r flop, akkor hiteltelenebb vagy. Ha eg FD-d van, akkor meg azért emelsz vissza, h T-t reppelj, és flopon elvidd a kasszát.

Így egy river c/r-el egyértelműen , 9Ts,KTs, 99,22-t reppelsz énszerintem, jó most lehet h 22 nem lehet nálunk, valszeg nincs is benne a reális range-ben, de a c/r allin-el riveren egyértelműen full-t reppelsz inkább, mint flush-t. Ezekkel reális a call OOP, kivéve 22, 99 meg inkább 3 bet, szal marad )Ts, KTs, és ez annyira kevés h call a river shove.

Én nem minden esetben mondom azt h nem okés, de azért ilyen boardon kb soha nem fogjuk tudni h hol állunk c/c-al. Kellene ehhez egy stat ellenről az SB arányok miatt. Mondjuk valszeg énis checkcallra játszom, de turnon visszaemelek, ha pushol dobok, mert akkor egyértelműen Tx-t reppeltünk, ha meg callol river c/ és betmérettől függöen call/fold, blankon inkább call ha nem óriási a bet, színen meg ha belenyit tuti a fold.

V.Peti
2010. márc. 2. 22:08

az első három bekezdésed nem vágom miért különbözik az én véleményemtől

22/99-el azért nem túl jó a flop c/c, mert rengeteg barrellkártyára kell dobnunk vagy -EV-sen calloznunk ---> jobb reg ellen szerintem hero foldolná

Tx nem c/r-el riveren, flush meg mint írtam nehezen lesz nálunk, két utcás c/c miatt, csak két full, az pedig kevés a reppeléshez eminem és 2pac is megmondta

Skaidy
Válasz V.Peti kommentjére
2010. márc. 2. 22:09

Alapvetően nem különbözik, de azért írtam le részletesen, mert úgy jött le, h nem volt teljesen elfogadható számodra a gondolatmenetem.

want2push
2010. márc. 3. 10:53

Közelítsük meg más oldalról a dolgot. Mi az, amivel még partiban vagyunk és blöffbe fordítjuk?! Nem sok játékos van, aki itt egy királyt blöffbe fordít - c/c helyett -, lássuk be. És ezt ő is tudja.

Amúgy Skaidy egyetértek veled, egy színhúzót én is agresszívebben játszanék a flopon/turnön.

Azt, hogy a jelenlegi lapunkat turnön fordítsuk-e blöffbe, amíg nem írtad nem is gondoltam rá, de érdekes elképzelésnek tűnik.

naggeri
2010. márc. 3. 10:59

Ha már mindenképp ebben a helyzetben vagyunk ezen a riveren, akkor crying call és mutatni fog egy KQ AK szerű lapot, esetleg AT, JT QT-t.

bocs, de ebből semmit sem verünk ha jól látom, akkor inkább fold??

naggeri
Válasz want2push kommentjére
2010. márc. 3. 11:02

Azt, hogy a jelenlegi lapunkat turnön fordítsuk-e blöffbe, amíg nem írtad nem is gondoltam rá, de érdekes elképzelésnek tűnik.

Turnön miért fordítsuk blöffbe a lapunkat, amikor nagyon sok lap ellen a range-ből még elől vagyunk?

plastikman0
Válasz naggeri kommentjére
2010. márc. 3. 11:11

turnön teljesen fölösleges blöffbe fordítani, mert ha elől vagyunk riveren úgyis feladja valószínű. Simán lehet egy 2n barrel bluff is hogy kisebb PP-et még el tudjon dobatni velünk...

a turn c/r fold és a river c/f között elég sok $ befektetés különbség van.... és az eredmény kb ugyanaz... max néha el-el fog dobni jobb lapot...

Élő ügyfélszolgálat