Így jó lehet szvsz a crAI, de ismeretlen ellen felesleges megjáccani.
Egy barátom partija. Ellenfél ismeretlen.
Mi a véleményetek itt egy river c/r all in játékról?
$0.50/$1 No Limit Holdem
OnGame
5 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
UTG pongobjorn3 ($72.15)
CO Fold_For_Sex ($100)
BTN luoti.una ($95.40)
SB Hero ($111.05)
BB ziborborrr ($107.35)
Pre-Flop: ($1.50, 5 players) Hero is SB :jd: :kd:
1 fold, Fold_For_Sex raises to $3, 1 fold, Hero calls $2.50, 1 fold
Flop: :kh: :th: :ts: ($7, 2 players)
Hero checks, Fold_For_Sex bets $5.50, Hero calls $5.50
Turn: :2d: ($18, 2 players)
Hero checks, Fold_For_Sex bets $16, Hero calls $16
River: :9h: ($50, 2 players)
Hero checks, Fold_For_Sex bets $20
Final Pot: $70
22, 99 nem lehet nálunk. 99 talán, de szerintem hero flopon/turnon dobná. ami lehet nálunk KTs és 9Ts és value c/shove.
tudni kéne hero játékát vakokról (felmerülhet-e nálunk Ahpicih, milyen rangekkel játszik ill. mikkel 3betel. egyáltalán c/r-elünk-e páros flopon fd-val, monsterdrawal?
nekem túl szűk ranget reppelne hero/előbb leírtam belebeszélheti magának a callt, főleg úgy, hogy a turn c/c játékunk inkább made hand irányíba tolja a rangeünket.
azzal pedig nem értek egyet, hogy szar játék lenne a KJs-el a c/c. riveren c/f-olnék, blankon callolnék. ha blankon is ilyen gaybetet betelne villain talán még dobnám is.
22, 99 nem lehet nálunk. 99 talán, de szerintem hero flopon/turnon dobná. ami lehet nálunk KTs és 9Ts és value c/shove.
tudni kéne hero játékát vakokról (felmerülhet-e nálunk Ahpicih, milyen rangekkel játszik ill. mikkel 3betel. egyáltalán c/r-elünk-e páros flopon fd-val, monsterdrawal?
nekem túl szűk ranget reppelne hero/előbb leírtam belebeszélheti magának a callt, főleg úgy, hogy a turn c/c játékunk inkább made hand irányíba tolja a rangeünket.
azzal pedig nem értek egyet, hogy szar játék lenne a KJs-el a c/c. riveren c/f-olnék, blankon callolnék. ha blankon is ilyen gaybetet betelne villain talán még dobnám is.
az első három bekezdésed nem vágom miért különbözik az én véleményemtől
22/99-el azért nem túl jó a flop c/c, mert rengeteg barrellkártyára kell dobnunk vagy -EV-sen calloznunk ---> jobb reg ellen szerintem hero foldolná
Tx nem c/r-el riveren, flush meg mint írtam nehezen lesz nálunk, két utcás c/c miatt, csak két full, az pedig kevés a reppeléshez eminem és 2pac is megmondta
Alapvetően nem különbözik, de azért írtam le részletesen, mert úgy jött le, h nem volt teljesen elfogadható számodra a gondolatmenetem.
Közelítsük meg más oldalról a dolgot. Mi az, amivel még partiban vagyunk és blöffbe fordítjuk?! Nem sok játékos van, aki itt egy királyt blöffbe fordít - c/c helyett -, lássuk be. És ezt ő is tudja.
Amúgy Skaidy egyetértek veled, egy színhúzót én is agresszívebben játszanék a flopon/turnön.
Azt, hogy a jelenlegi lapunkat turnön fordítsuk-e blöffbe, amíg nem írtad nem is gondoltam rá, de érdekes elképzelésnek tűnik.
Ha már mindenképp ebben a helyzetben vagyunk ezen a riveren, akkor crying call és mutatni fog egy KQ AK szerű lapot, esetleg AT, JT QT-t.
Azt, hogy a jelenlegi lapunkat turnön fordítsuk-e blöffbe, amíg nem írtad nem is gondoltam rá, de érdekes elképzelésnek tűnik.
turnön teljesen fölösleges blöffbe fordítani, mert ha elől vagyunk riveren úgyis feladja valószínű. Simán lehet egy 2n barrel bluff is hogy kisebb PP-et még el tudjon dobatni velünk...
a turn c/r fold és a river c/f között elég sok $ befektetés különbség van.... és az eredmény kb ugyanaz... max néha el-el fog dobni jobb lapot...