NL1000 3bet pot JJ-val, HU
No-Limit Hold'em, $10.00 BB (2 handed)
Hero (BB) ($1337)
SB ($3188.55)
Preflop: Hero is BB with J, J
SB bets $25, Hero raises $80, SB calls $60
Flop: ($180) 5, 3, 8 (2 players)
Hero bets $144, SB calls $144
Turn: ($468) Q (2 players)
Hero bets $300, SB calls $300
River: ($1068) Q (2 players)
Hero checks, SB bets $1068, Hero?
Total pot: $1068
Ellenfél 30/20-at játszik (6maxon), és jó játékosnak tűnt.
Ez szép. Kiv vagyok mit mondanak rá majd a többiek. Neked mik voltak a gondolataid parti közben?
Ez szép. Kiv vagyok mit mondanak rá majd a többiek. Neked mik voltak a gondolataid parti közben?
Én a check-foldra szavaznék, bár a játékát nem igazán értem, kb. nincs ilyen lap amivel lenne értelme az egésznek
Nincs lenn draw, és ez a 2. Q pont nem jó a blöffre(nem hiszem, hogy valami gyengébb SD képes handet blöffbe fordítana?!), nem számíthat rá, hogy bármilyen közepesnél nagyobb PP-t eldobsz.
Viszont itt jön képbe a levelling, mert ha ezt ő is tudja, akkor blöffölhet is...és ha ezt te is tudod.....:)
En nem tudnam dobni... Nagyobb part nem valoszinu, h ennyire agyonslowplay-jel, Q nem nagyon lehet nala...
Call mellett szol, h Ip van, kis sc boven lehet nala--- busted-draw, ill akar az elertektelenedett ketparjat is bloffbe fordithatja...
En nem tudnam dobni... Nagyobb part nem valoszinu, h ennyire agyonslowplay-jel, Q nem nagyon lehet nala...
Call mellett szol, h Ip van, kis sc boven lehet nala--- busted-draw, ill akar az elertektelenedett ketparjat is bloffbe fordithatja...
SD képes handjeivel miért nem check behindol?
W2P range nagy része itt air, amivel barrelezett, az ő szemszögéből a 2. Q szintén nem alkalmas a 3.barrelre szvsz, mert ő is számíthat rá, h minden közepes PP v. pár becallolja
Sztem monster lesz nála, mással nem sok értelme van a játékának ,max ha túlgondolkodott minket:D
De ezt meg a history és a table image alapján dönteném el
River allin, miért checkeltél?
Ki az ellenfél amúgy?
Valahogy nekem ez egy 88-nak tűnik. Azzal talán van értelme így játszani.
call big time
allin next time
anytime is partytime