NL1000: 4bet partiban turn donkra
TEHGOVERNOR 28/21, 3bet 10%, jó játékos
Úgy érzem a turn dobás, de ha az nem is, akkor a river mindenképpen az. Ugyanis nincs, amit verek és így játszik, hisz az esetek többségében preflop all in megy AQ, AK lapokkal.
Flopon jobb lett volna a b/c?
Várom a véleményeket.
$5/$10 No Limit Holdem
OnGame
5 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
UTG BobbyLight13 ($1,071)
CO acehigh_ru ($1,750)
BTN Hero ($1,537)
SB TEHGOVERNOR ($1,091)
BB Otis Tiger ($649.40)
Pre-Flop: ($15, 5 players) Hero is BTN :Kc: :Ad:
2 folds, Hero raises to $25, TEHGOVERNOR raises to $100, 1 fold, Hero raises to $220, TEHGOVERNOR calls $120
Flop: :Jd: :Ts: :3s: ($460, 2 players)
TEHGOVERNOR checks, Hero checks
Turn: :Ac: ($460, 2 players)
TEHGOVERNOR bets $250, Hero calls $250
River: :Js: ($960, 2 players)
TEHGOVERNOR goes all-in $621, $621 to Hero ($1067)?
írhatnál róla, hogy mikkel szoktál check backelni agresszorként.
jó játékos tudja, hogy a flop check back ranged: AQ, AK, gyenge Jx, Tx, feladott handek. itt jönne a képbe, hogy eddig mit tettél flop checkback rangel turnön és riveren.
írhatnál róla, hogy mikkel szoktál check backelni agresszorként.
jó játékos tudja, hogy a flop check back ranged: AQ, AK, gyenge Jx, Tx, feladott handek. itt jönne a képbe, hogy eddig mit tettél flop checkback rangel turnön és riveren.
bet/fold nem tetszene AQ, AK, csak a bet/call
mid párt sem fordítanék blöffbe, azzal feladnám már a turnön.
nem tudom mit tennék a riveren, szerintem én inkább dobnék
Azt meg szertném jegyezni, hogy a káró Ászt több konvertált leosztás esetében sem lehetett látni. Csak nálam van ez?
NL 1K-n mi a 4 bet call range oop?
100 on regtől egyedül A,Q-t ,A,K -t láttam,de az 100 on volt. Te ismered 1K-t.Én nem látom azt a lapot amit verünk,és így játszik vele.
NL 1K-n mi a 4 bet call range oop?
100 on regtől egyedül A,Q-t ,A,K -t láttam,de az 100 on volt. Te ismered 1K-t.Én nem látom azt a lapot amit verünk,és így játszik vele.
Bocs a hülye kérdésért nem vagyok járatos ekkora limiten, de preflop miért nem emelsz kicsit nagyobbat, kb 260-280?
Bocs a hülye kérdésért nem vagyok járatos ekkora limiten, de preflop miért nem emelsz kicsit nagyobbat, kb 260-280?
Results
Én nem látom azt a lapot amit verünk,és így játszik vele.