NL1000: bet river?
Bet river?
Ellenfél 27/21-es reg.
$5/$10 No Limit Holdem
OnGame
5 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
UTG ragnUts10 ($970)
CO 777766 ($1,665.50)
BTN Hero ($780)
SB d0nDraper ($1,250)
BB -Lady-Gaga- ($1,171.25)
Pre-Flop: ($15, 5 players) Hero is BTN :qd: :kc:
ragnUts10 raises to $30, 1 fold, Hero calls $30, 2 folds
Flop: :8c: :qc: :9d: ($75, 2 players)
ragnUts10 checks, Hero bets $60, ragnUts10 calls $60
Turn: :4d: ($195, 2 players)
ragnUts10 checks, Hero bets $120, ragnUts10 calls $120
River: :4s: ($435, 2 players)
ragnUts10 checks, Hero ?
Határeset. Eléggé kevés value maradt már ebben a handben, nem nagyon fog callozni TT szerű lappal. Checkback
Határeset. Eléggé kevés value maradt már ebben a handben, nem nagyon fog callozni TT szerű lappal. Checkback
Nem széles itt a busted draw rangem? Ez nem lehet szempont a bet mellett? Csak kérdezem. :)
nagy hülyeség lenne a shove, hogy könnyebben(?) lehírozzon? szerintem sokan barelleznének turnön drawt.
nagy hülyeség lenne a shove, hogy könnyebben(?) lehírozzon? szerintem sokan barelleznének turnön drawt.
Értelmes reg sosem fogja adni a shoveot itt. Ami benne van a flop call rangeben az turnon is callolni fog, ha betelsz
vagy bet 3/4 pot fölé, vagy checkback. Value esetleg QJ-ben vagy QT-ben, 2 párral sorral visszaemelt volna szerintem flopon, hogy value-t nyerjen J T -ből, illetve/vagy védje a lapját OOP. Viszont ha itt nagyon meghívod akk kicsit felül van reppelve szerintem, az már inkabb AQ QQ+ lejátszás. Esetleg lehet félpot alá nyitni, de akk callolni kell a raiset hátha blöffbe fordít valamit és gyengeségnek veszi. Nem ártana róla river c/r stat, fold to river cb stat meg maga a dinamika, ha éppen kezded kiakasztani akk bet :D
vagy bet 3/4 pot fölé, vagy checkback. Value esetleg QJ-ben vagy QT-ben, 2 párral sorral visszaemelt volna szerintem flopon, hogy value-t nyerjen J T -ből, illetve/vagy védje a lapját OOP. Viszont ha itt nagyon meghívod akk kicsit felül van reppelve szerintem, az már inkabb AQ QQ+ lejátszás. Esetleg lehet félpot alá nyitni, de akk callolni kell a raiset hátha blöffbe fordít valamit és gyengeségnek veszi. Nem ártana róla river c/r stat, fold to river cb stat meg maga a dinamika, ha éppen kezded kiakasztani akk bet :D
sima bet, tele van bluffbe fordított szarokkal a range-ed, mert az ellenfél range-e 2nd pair + draw féle.