NL1000: blöff
A parti végén pont elment a netem, így nincs meg a HH.
HU maradtunk, ellenfél egy asztalon játszik, sok infó nincs róla, de kb. 28/20-at játszhatott. Nem tűnt túl jó játékosnak.
Effektiv stackek 1300$, nálam T9off.
Preflop buttonről 30$-ig emel, én call.
Flop :5d::5h::7d:
Én check, ő cbet 45$-ig, én 140$-ig visszaemelek.
Turn :8s:
Én 260$-ig, ő call.
River :9c:
Én all-in, ami kb. 900$ volt, a pot meg kb. ugyanennyi.
Jó volt ez így?
Ez value bet vagy blöff? Mondjuk a cím blöff. Mi ellen bluffolunk? Over pár ellen? Azzal szerintem valahol visszakéne tolnia. Húzó ellen jobbak vagyunk. Ha még overpár van nála,azt nem hiszem h dobja,mivel nem jött le a fd. Huban meg szeretnek callolgatni,ha nem jött le a draw.
Mit reppelünk? fd, 5 ös, 8,6. Bluffből szerintem nem az igazi ez a lejátszás. HU ban úgyis mindenki paranoiás,ha egylapos sor lennt lehet.
OP-t itt általában nem dob sztem.
Nem beszélve attól hogy ha drill-t floppolt azt valszeg így játsza.
Sztem ez nem egy jó bluff szitu. Túlságosan nagy része a range-ünknek a bluff/draw, és lightosan fog callolni a flopon/turnön. Reálisan A5s, 86s, 56, esetleg 88/99 amit tudunk reppelni. 55/77-tel valszeg csak a turnön c/r-elünk.
Én biztos nem tolnám be a maradékot.
de majd jön Bala és elmondja a frankót.
Ez value bet vagy blöff?
Pont ilyesmi jutott eszembe hogy amit elő akarsz adni az elég valószínű hogy épp nála van.
Itt én 2 dolgot tudnék elképzelni nála:
1. vagy flushdrawja volt, amiben riveren nincs value, és nem érdemes blöffbe fordítanunk a kezünk
2. vagy full van nála, gondolok itt elsősorban 77re, de a 88 sincs kizárva, azzal callolt egy utcát és beesett neki
elsősorban arra kéne gondolni, hogy mit játszhat ennyire defenzíven.
vagy csapdázik, vagy várja a flöst.
ha olyan lapja lenne, mint 99+, azzal valószínűleg már flopon 3betel, de legkésőbb turnon rádtolja, mivel nem esett ki a szín.
riveren ez nálam check, és elgondolkoznék egy callon.
most nézem HU volt.. azért úgy jelentősen más a dolog :) valószínűleg van value a river allinben, mert blöffre tehet.
riveren rossz lenne a c/c ?
riveren rossz lenne a c/c ?
Results
Hosszas gondolkozás után megadta, 54-et mutatva.