want2push
2010. márc. 25. 2:22

NL1000: blöff

A parti végén pont elment a netem, így nincs meg a HH.

HU maradtunk, ellenfél egy asztalon játszik, sok infó nincs róla, de kb. 28/20-at játszhatott. Nem tűnt túl jó játékosnak.

Effektiv stackek 1300$, nálam T9off.

Preflop buttonről 30$-ig emel, én call.

Flop :5d::5h::7d:
Én check, ő cbet 45$-ig, én 140$-ig visszaemelek.

Turn :8s:
Én 260$-ig, ő call.

River :9c:
Én all-in, ami kb. 900$ volt, a pot meg kb. ugyanennyi.

Jó volt ez így?

Tori18
Válasz want2push kommentjére
2010. márc. 25. 2:44

Ez value bet vagy blöff? Mondjuk a cím blöff. Mi ellen bluffolunk? Over pár ellen? Azzal szerintem valahol visszakéne tolnia. Húzó ellen jobbak vagyunk. Ha még overpár van nála,azt nem hiszem h dobja,mivel nem jött le a fd. Huban meg szeretnek callolgatni,ha nem jött le a draw.

Mit reppelünk? fd, 5 ös, 8,6. Bluffből szerintem nem az igazi ez a lejátszás. HU ban úgyis mindenki paranoiás,ha egylapos sor lennt lehet.

mrj
Válasz Tori18 kommentjére
2010. márc. 25. 2:58

OP-t itt általában nem dob sztem.
Nem beszélve attól hogy ha drill-t floppolt azt valszeg így játsza.

Sztem ez nem egy jó bluff szitu. Túlságosan nagy része a range-ünknek a bluff/draw, és lightosan fog callolni a flopon/turnön. Reálisan A5s, 86s, 56, esetleg 88/99 amit tudunk reppelni. 55/77-tel valszeg csak a turnön c/r-elünk.
Én biztos nem tolnám be a maradékot.

de majd jön Bala és elmondja a frankót.

want2push
Válasz Tori18 kommentjére
2010. márc. 25. 3:52

Ez value bet vagy blöff?

Hát nem valueból az tuti, akkor már inkább check és bízok a free showdownban. :)

Miket is repelhetek. 6dXd, 88, 55, 77, 75s, 65s, 68s, talán 69s, 64s, 85s

Mit nem nagyon: 66, 76s, 99, TT

Kérdés mi a helyzet, ha 5ös van nálam. Valószínűleg vbet.

A gond, hogy azon lapok egy részét, amit én repelek, azok nála is lehetnek, igaz egy részükkel agresszívebben játszik a flop visszaemelésemre, vagy a turnön.

gorcsy
2010. márc. 25. 9:22

Pont ilyesmi jutott eszembe hogy amit elő akarsz adni az elég valószínű hogy épp nála van.

Skaidy
2010. márc. 28. 11:52

Itt én 2 dolgot tudnék elképzelni nála:

1. vagy flushdrawja volt, amiben riveren nincs value, és nem érdemes blöffbe fordítanunk a kezünk
2. vagy full van nála, gondolok itt elsősorban 77re, de a 88 sincs kizárva, azzal callolt egy utcát és beesett neki

elsősorban arra kéne gondolni, hogy mit játszhat ennyire defenzíven.
vagy csapdázik, vagy várja a flöst.
ha olyan lapja lenne, mint 99+, azzal valószínűleg már flopon 3betel, de legkésőbb turnon rádtolja, mivel nem esett ki a szín.
riveren ez nálam check, és elgondolkoznék egy callon.

most nézem HU volt.. azért úgy jelentősen más a dolog :) valószínűleg van value a river allinben, mert blöffre tehet.

plastikman0
Válasz Skaidy kommentjére
2010. márc. 28. 12:39

riveren rossz lenne a c/c ?

want2push
Válasz plastikman0 kommentjére
2010. márc. 29. 13:14

riveren rossz lenne a c/c ?

Nekem nem tetszik, túl merésznek érzem. Azért, ha ezt megbeteli, csak erősebb, mint a top párom. Két over színhúzóval korábban tolja, másnak meg showdown értéke van ellenem, ha passzolok riveren.

want2push
2010. márc. 29. 13:16

Results

Hosszas gondolkozás után megadta, 54-et mutatva.

Élő ügyfélszolgálat