ha neked nincs infod az ellenről akkor neki sem lesz rólad, szal kb egy 80bb-s fiss vagy a szemében ismeretlenként
a reg fiss ellen általában valueért játszik, így a raise mindenképpen okés tőle
a mérete kevésbé tetszik, mert nem hagy esélyt neked arra mint fiss, hogy sokkal gyengébb lappal adj meg, kb semmi draw nem lehet a kezedben az FD-ken kívül (ritkán lesz 3bet range-ben suited lap)
AK AQ-val, meg a fiss enm fog itt megadni
amúgy AJ-vel nekem tetszene egy call is az ő helyében, sőt sokkal inkább tetszene a call, mert nem nagyon van scarecard (Q kb csak AQ ellen, K meg KQ-t javítja, de inkább A-k lesznek a rangedben és az ellen meg nem kell félnie hiszen 2 párja lesz vele), viszont ez a flop a kezedet ritkán találja el
így a raise-re kb mindig dobni fogsz
sokkal több a value itt egy flop call-ban - blöffindukálásban
annyit csinálnék, hogy a cbetet megadnám és treff turnön rádtolnám, vagy betelnék
nagyon easy raise($280)/call
nagyon easy raise($280)/call
pre nagyon hatareset es ellened eggyel jobb a fold szerintem. (esetleg a 4 bet/fold is egy opcio lehet a blockerek miatt, de a furi stackmereted ebbe is bezavar, amugy szerintem egyertelmuen -EV ez a 70-80bb, igaz legalabb az ellenfeleket is megzavarja)
flopon akkor lenne jo szerintem a 280/call (amit en mellesleg altalaban csinalnek) ha megvan ehhez a kelloen aggro imidzsed es van valami history is koztetek, anelkul jobb a call down, dobni nyilvan nem dobjuk az AJ-t
ja, amugy ha emel az AJ, akkor ez a legszarabb bet size.
ha emel: 280>allin>comitted raise
Call flop sztem, value handekkel all in mész, dobsz minden mást, fd-k ellen lenne jó equity, de ott meg nagyrésze combo draw a 3 bet rangednek. Szín turnon checkre félpot alá bet, allinra dobás, blank turnon passzra félpot alá call all in.
én ezt nem értem. az ellen emel 585$-ig, így előttünk 121$ marad! itt szerintem már tök mindegy hogy push vagy call!vagy nem egy partit nézünk?;)
nem az ellen emel 585$-ig, hanem "te" :) nem w2p, hanem a villain játéka a kérdés ;)
History és ellenfélfüggő.
Aggro jobb regek ellen raiselem 2x+pár $-al 80bb ellen stackoff obv, amugy a callal sincs bajom, mert a range nagyobbik százaléka bluff
Ellenfél helyében én callolnék.
$5/$10 No Limit Holdem
OnGame
5 Players
Stacks:
UTG ragnUts10 ($1,481.25)
CO D33RHUNT ($1,975)
BTN btpayer2 ($1,307)
SB el_nino_84 ($1,059)
BB Hero ($801)
Pre-Flop: ($15, 5 players) Hero is BB :As: :Ad:
2 folds, btpayer2 raises to $30, 1 fold, Hero raises to $95, btpayer2 calls $65
Flop: :4h: :2c: :Jc: ($195, 2 players)
Hero bets $130, btpayer2 raises to $585, Hero goes all-in $706, btpayer2 calls $121
Turn: :Tc: ($1,607, 2 players, 1 all-in)
River: :3h: ($1,607, 2 players, 1 all-in)
Final Pot: $1,607
Hero shows PAIR ACE
:As: :Ad:
btpayer2 shows PAIR JACK
:Ah: :Js:
Hero wins $1,744 (net +$803)
btpayer2 lost $801