jól van báttya, ennyi time bankot nem látott a világ :(
3. inkább call, ha rendesen megbeteled a turnt akkor már nem is lenne kérdés.
nem csak a 9 ver, hanem a flush is, ezért. simán callolhatott pár+draw a turnon.
flush kb kizárt, mert lent van az 5h, 7h, 8h így egy csomó olyan kombó kilőve ami flopon pár+gsd szerű lap volt, majd riverre bd flusht kapott.Két féle flush lehetséges:Ah4h,Ah6h.
DE:
-ezekkel 20/18-as nem biztos, hogy emel utg
-A4-et kb mindig dobja flopon, bent marad az Ah6h
A 9-es se túl veszélyes mert 96 szerű lapokkal nem emel preflop utgről, 98-at dobja flopon. Ha 9-es van nála az 99 de ennek is levonnék a valószínűségéből mert sokszor turnon bedobja.
Szóval nem nagyon van annyi kombó flush/9es a rangeben, hogy ne legyen +EV a call.
A legtöbbször vmi nagy pár/másik 76/slowplayelt set/slowplayelt 2 pár lesz nála amivel elakarja dobatni a splitet.
Az első fold, elég szar szitu a bluffre.
nálam:
fold
call
call
elég jó érvek születtek már mindegyik mellett
Utólag az első hand nálam is egyértelműen fold. Ha Stove-val megnézem a zónát, amivel így játszhat, elég rossz a river call odds.
a mutatást nézve simán vbetelhet rosszabbat nálad. jj qq ak aq, aj
akkor elég fura line-t játszott ha ezeket a lapokat vbeteli riveren
és ilyenkor milyen lapokat ad w2p kezébe, aminél jobb és így játszaná?
itt én max csak 1-2db 2párra tudnék gondolni, és azzal sem biztos h callol
a mutatást nézve simán vbetelhet rosszabbat nálad. jj qq ak aq, aj
blufföt egyet sem tettél bele.
szerintem simán lehet ott bluffölni is, mert nem nagyon lehet nálad A-os kétpár, sem AA, QQ, JJ, inkább vmi gyenge A, vagy KQ, KJ féle.
És ritkán QT, JT, KK
Jó érvelés, de talán egy kicsit alulbecsülöd a flop calling range-ét. Backdoor + GS, backdoor + pár és over típusú lapokkal én egy ilyen ellenfélnél én nem zárom ki, hogy lazán callol.