NL1000: preflop raise - 3bet - 4bet - ? (3way)
Mindenki agro reg, főleg preflop. Statok:
el_nino_ - 32/27; 13% 3bet
want2push - 27/21; 11% 3bet
konstantions - 28/25; 12% 3bet
$5/$10 No Limit Holdem
OnGame
5 Players
Stacks:
UTG grinphil ($1,800.25)
CO want2push ($1,948)
BTN ragnUts10 ($936)
SB el_nino_84 ($1,359.25)
BB konstantions ($1,037)
Pre-Flop: ($15, 5 players) want2push is CO :Ah: :Kc:
1 fold, want2push raises to $25, 1 fold, el_nino_84 raises to $90, konstantions raises to $180, $155 to want2push ($1923)?
Mi a játék?
az 5bet/call és a shove között nem látok nagy különbséget, nem nagyon leszel te itt már light, és aki beteszi, az sem. inkább shove, talán az tágabban tartja bb calling range-ét, mint amennyit sb ellen indukál a kis 5bet. (elsősorban AQ az érdekes)
shove. Van még FE, plusz card removal effect. Legtöbbször itt dámákat találsz a megadó range-ében, azt meg lejavulod :D
ehez szerintem tudni kellene a co steeledet akét vak vakról való3bet% de gondolom nálad 30% felett lehet.ha ezt látja az SB rád játszik aBB meg mindkettőtökre és szerintem push.
Sima push.
Szerintem is dobhatatlan ilyen aggro ellenfelek ellen. Bár sztem soha nem fogok ezen a téten játszani (ne legyen igazam :D), de érdekelne ha nem titok h mennyi edge van 4 ilyen reg ellen hosszútávon?
Poszi: mi az a "card removal effect" ?
Poszi: mi az a "card removal effect" ?
Aggro regek ellen ez nálam is bekerül, én inkább 5bet/calloznék, mint pusholnék, de ez már részletkérdés.
Aggro regek ellen ez nálam is bekerül, én inkább 5bet/calloznék, mint pusholnék, de ez már részletkérdés.