a teljesen ismeretlen read alapjan, hogyan feltetelezzuk hogy ennyire kompetens es megdongolt ellenfelet talalunk, aki csak a range tetejet beteli, es nem call-ol semmivel amit verunk, tehat 0%-ban allunk szemben egy station-nel?!
a teljesen ismeretlen read alapjan, hogyan feltetelezzuk hogy ennyire kompetens es megdongolt ellenfelet talalunk, aki csak a range tetejet beteli, es nem call-ol semmivel amit verunk, tehat 0%-ban allunk szemben egy station-nel?!
ha teljesen ismeretlen altalaban megnezem a location-t , hogyha aggro orszagbol van (olasz, holland, orosz, skandi), akkor check call hadd bloffoljon, hogyha nemet vagy francia (station orszag) akkor bet fold.
es ezt 100% komolyan gondolom, ez a readem ilyenkor
Tényleg van egy általános stílusuk a különböző nemzetiségegnek...én is szeretek checkelni oroszok ellen:)
Az sincs meg, hogy hány asztalon játszik? Ha 1 asztal, akkor bet/fold. Ha sok, akkor c/f.
c/c nagyon rossz, kevés lapot fordíthat itt blöffbe, pláne akkor ha abszolút nem ismeritek egymást. ha tudnám hogy szolid reg az ellenfél akkor c/foldolnék, ismeretlen ellen betelnék 230-at, hátha adja 89/99 (esetleg gyengébb ha fish az illető).
c/c nagyon rossz, kevés lapot fordíthat itt blöffbe, pláne akkor ha abszolút nem ismeritek egymást. ha tudnám hogy szolid reg az ellenfél akkor c/foldolnék, ismeretlen ellen betelnék 230-at, hátha adja 89/99 (esetleg gyengébb ha fish az illető).
Szerintem túl thin itt egy vbet. Elég sok erős lap lehet nála (Tx, fullok, sor, szín) és csak kevés gyengébb, amitől esetleg callt várhatunk. De nem is biztos, hogy egyáltalán megad mondjuk 98-cal, mert veszélyes a board és erős lapot reppelünk (és semmi hisztori).
Tehát marad a check. Szerintem bármilyen a miénknél gyengébb lappal a mutatást választja, szóval csak az erős lapjaival fog betelni, vagy pedig a teljesen airekkel, de az nem nagyon lesz nála két call után ezen a boardon. Check/fold.
c/c inkabb, 7-es nem adna meg egy 200as betet, kiesett a backdoor, nem blöffölnéd sokat ezt a boardot enszerintem..
Itt a vége:
$5/$10 No Limit Holdem
OnGame
4 Players
Stacks:
CO no_trunks ($1,035)
BTN J-Beam ($1,010)
SB Hero ($1,058)
BB pizzapizza20 ($968)
Pre-Flop: ($15, 4 players) Hero is SB :Ad: :As:
2 folds, Hero raises to $25, pizzapizza20 calls $15
Flop: :Ts: :7d: :Th: ($50, 2 players)
Hero bets $40, pizzapizza20 calls $40
Turn: :5h: ($130, 2 players)
Hero bets $110, pizzapizza20 calls $110
River: :8h: ($350, 2 players)
Hero bets $330, pizzapizza20 folds
Final Pot: $680
Hero wins $678 (net +$173)
pizzapizza20 lost $175
River: :8h: ($350, 2 players)
Hero bets $330
nem túl nagy itt a river bet?? én kisebbre méreteztem volna, hogy olcsóbb legyen a fold, ha mégis meg kell tenni.