két pár
Szerinted egy 20/17-es játékos milyen két párt tudott itt összehozni?
JT :)
Egy 89s(heart) miért kizárandó? Flopon van rá egy combo drawja, amiből az egyik le is jön már a turnon. Vagy szerintetek azzal nem így játszotta volna? (csak érdeklődés, én micron játszom:))
Egy 89s(heart) miért kizárandó? Flopon van rá egy combo drawja, amiből az egyik le is jön már a turnon. Vagy szerintetek azzal nem így játszotta volna? (csak érdeklődés, én micron játszom:))
A line besült drawra utal, de akkor meg miért a legdrágább módját választja a blöffnek? Ha végig beteli is olcsóbban jönne ki..
mert így bedobják a top 2-t:)
Minden szakertelem nelkul megszeretnem allapitani az ellenfel lapjat, en 89 heart-ra gondolok, nagyon jo multidraw lehetosegek vannak vele a flopon es pf is jol jatszhato HU-ban..Flopon megad, turn-on gyakorlatilag NUT-ja van, sztem ezert nem akar visszaemelni, nehogy elriasszon. Hat igen a river meg nem okoz neki gondot,semmi parozodas, meg ha lejott volna egy heart a riveren akkor sem gondoz okot vissza pusholni allin-re..vagy max egy biztonsagi call alacsonyabb szinre, mivel J-re tesz teged ezert flush-ra nem tehet...bocs az okoskodasert
Hmm, elég egyhangú. Én dobtam, ami ezek szerint hiba volt, és sajnos nem tudom megmondani mi volt nála.
érdekelne egy wtsd stat meg hogy mennyit nyer meg belőle, ha ismer téged te is őt tudja hogy tudsz e dobni riveren ilyen line után, ha már láttad blöffölni ilyesmit call. set vagy besült draw.