Póker Fórum Archívum > Medium-High Stakes No-limit Hold’em > NL1000: top 2pár river c/r-t kap

Satukan
Válasz ashnur kommentjére
2009. okt. 27. 12:49

két pár

Szerinted egy 20/17-es játékos milyen két párt tudott itt összehozni?

ashnur
Válasz Satukan kommentjére
2009. okt. 27. 12:51

Szerinted egy 20/17-es játékos milyen két párt tudott itt összehozni?

JT :)

Satukan
2009. okt. 27. 13:04

JT :)

Körülbelül igen. :) Ez ki is meríti a két pár range 90%-át.

mese
2009. okt. 27. 14:28

Egy 89s(heart) miért kizárandó? Flopon van rá egy combo drawja, amiből az egyik le is jön már a turnon. Vagy szerintetek azzal nem így játszotta volna? (csak érdeklődés, én micron játszom:))

Satukan
Válasz mese kommentjére
2009. okt. 27. 14:42

Egy 89s(heart) miért kizárandó? Flopon van rá egy combo drawja, amiből az egyik le is jön már a turnon. Vagy szerintetek azzal nem így játszotta volna? (csak érdeklődés, én micron játszom:))

Az egy dolog, hogy nem igazán kell "védenie" a lapját, de rengeteg value veszteség, hogyha kiadja a kezéből a kezdeményezést, mikor még jó eséllyel 1/2 utcányi valuet ki tudna húzni különböző min. párokból (is akár).

A line besült drawra utal, de akkor meg miért a legdrágább módját választja a blöffnek? Ha végig beteli is olcsóbban jönne ki..

pindrokk
2009. okt. 27. 14:52

A line besült drawra utal, de akkor meg miért a legdrágább módját választja a blöffnek? Ha végig beteli is olcsóbban jönne ki..

mert így bedobják a top 2-t:)

Littlemage
Válasz pindrokk kommentjére
2009. okt. 27. 15:11

mert így bedobják a top 2-t:)

:D :D :D

stinej
2009. okt. 27. 20:19

Minden szakertelem nelkul megszeretnem allapitani az ellenfel lapjat, en 89 heart-ra gondolok, nagyon jo multidraw lehetosegek vannak vele a flopon es pf is jol jatszhato HU-ban..Flopon megad, turn-on gyakorlatilag NUT-ja van, sztem ezert nem akar visszaemelni, nehogy elriasszon. Hat igen a river meg nem okoz neki gondot,semmi parozodas, meg ha lejott volna egy heart a riveren akkor sem gondoz okot vissza pusholni allin-re..vagy max egy biztonsagi call alacsonyabb szinre, mivel J-re tesz teged ezert flush-ra nem tehet...bocs az okoskodasert

spirited
Válasz want2push kommentjére
2009. okt. 27. 21:25

Hmm, elég egyhangú. Én dobtam, ami ezek szerint hiba volt, és sajnos nem tudom megmondani mi volt nála.

Jó a dobás. Airrel értelmetlen lenne blöffölnie azután, amekkora erőt mutattál. 89 vagy set a legvalószínűbb. Legjobb esetben is csak split, de ez elég kis százaléka a rangenek.

Balibá
Válasz spirited kommentjére
2009. nov. 10. 18:11

érdekelne egy wtsd stat meg hogy mennyit nyer meg belőle, ha ismer téged te is őt tudja hogy tudsz e dobni riveren ilyen line után, ha már láttad blöffölni ilyesmit call. set vagy besült draw.

Élő ügyfélszolgálat