Póker Fórum Archívum > Medium-High Stakes No-limit Hold’em > NL1000FR Mi a WTF ha ez nem??? 2nd nuts river C/R all int kap

dj.reLax86
Válasz Tori18 kommentjére
2011. márc. 22. 22:17

Én nem értek az nl1000 hez de callolnám. Nem csak Qxs lehet nála hanem hanem kisebbek is. 56s 67s 78s 89s plusz 99 22-t se zárnám ki.

SziZo
Válasz dj.reLax86 kommentjére
2011. márc. 22. 22:21

Nagyon messze vagyok ettől a limittől, ezért nem is akarok okoskodni. Inkább az érdekelne, hogy Ő itt mire tehetett téged, vagy Te mit gondoltál, hogy mire tesz?

titcar
Válasz SziZo kommentjére
2011. márc. 22. 23:46

sztem van elégszer kisebb flösse / gyengébb lapja, hogy calloljunk

poofee
Válasz titcar kommentjére
2011. márc. 23. 0:01

Bár a limittől messze vagyok és a CG se az én játékom, de azért leírom hátha... :)
Én így elsőre 22-66-ra esetleg még a 77, gondoltam nála. Szerintem preflop viszonylag poziból callolt és sethuntingra ment. Te ugye csak szintén call D-ből egy 4 fős kasszánál, ami nem mutatott annyira erős lapot.
Ezért 2 check után megpróbálhatott rámenni a kasszára, gondolva Kx-el D-ből te lehet 3bet-eltél volna.
Turnon meg még talán megblöffölte A-t és a flusht is.
Riverre meg lehet beesett neki a set és azért játszott c/r-t. Vagy ha 22-vel játszott akkor meg ugye itt akart még több value-t kiszedni belőle.
Remélem nem baromság.

Egyébként szerintem snapcall.

Van befejezése is a handnek?

Tori18
2011. márc. 23. 0:02

nem látok a rangébe kisebb flusht, viszont Q színben nagyon valószínű,hogy van nála, azzal tetszik a move, sőt Kx,Q ra tökéletesen illik a játék, turnon callol second pár plusz fd, riveren callolni már nem tud/akar, viszont tudja,hogy nincs nutsod,anélkül meg nehéz callolni.

reirreT
Válasz poofee kommentjére
2011. márc. 23. 0:03

Én sem agyalnék sokat a callon.

Romsy
2011. márc. 23. 0:04

nyerő tag reg max bvb fog Q8s-Q9s lappal callozni 58bb stack ellen, multiway is fos, meg ha sqz-t kap akkor is. Q9s-el betelnie sem lenne túl nagy karrier flopon.

nem tudom mi van nála (kb 89s, random, ingyenszabadulhatszabörtönbőlmonopolykártya), de egy igazi életművésszel van dolgunk, ha itt buktál showdownban.

pa-pa-pa-party

zoltanh
Válasz Romsy kommentjére
2011. márc. 23. 0:20

nyerő tag reg max bvb fog Q8s-Q9s lappal callozni 58bb stack ellen

Ezt elnézted, nem mp2 emelt, hanem mp1 aki ~120bb deep.

Romsy
Válasz zoltanh kommentjére
2011. márc. 23. 0:36

Ezt elnézted, nem mp2 emelt, hanem mp1 aki ~120bb deep.

ellenőriztem:

Image

reirreT
Válasz Romsy kommentjére
2011. márc. 23. 0:38

ellenőriztem:

Image

:D:D

Élő ügyfélszolgálat