NL1k: 3bet pot KQ-val, river döntés
crazy_macho jó reg. Játékának jellemzője, hogy preflop többnyire csak 20$-ig emel. Ami lehet bármilyen emelő lap. Számai 25/20. WWSF 50%.
1. Mi a helyes preflop játék?
Akinek van kedve írja már meg, hogy egy ilyen típusú ellenfél preflop 20$-ig történő emelése ellen mit csinál a köv. 4 lappal, úgy hogy postflop oop lesz:
97s
A8off
AJoff
QJs
- Tippem szerint a spekulatív handekkel (pl. 67s, 79s, párok) ez ellen inkább csak megadni kell preflop, és megköszönni az olcsó flopot.
- Közepes lapokkal, pl. A8-A9, KQ, QJ is kérdéses, hogy mi a jó játék. Mondjuk a call, mert amik ellen ezekkel postflop valuet lehet realizálni, azokat eldobná a preflop 3betre?
- Az erős lapokkal meg 3bet. Persze utóbbiak esetében felmerül a kérdés, hogy meddig. Mert a pot gomb nem túl sok, és ő a spekulatív handekkel az én erős handjeim ellen jó implied oddsot kap.
2. River játék: bet, c/c, c/f. Gondolom, aki a betre szavaz, az egyben a c/c-ra is.
$5/$10 No Limit Holdem
HEM
6 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
UTG junki77 ($1,019)
UTG+1 crazy_macho ($1,228)
CO Biggel ($1,477.25)
BTN SUPERMOOI ($980)
SB Hero ($1,804.50)
BB galley ($610.50)
Pre-Flop: ($15, 6 players) Hero is SB :Kc: :Qh:
1 fold, crazy_macho bets $20, 2 folds, Hero raises to $65, 1 fold, crazy_macho calls $50
Flop: :4c: :4d: :Th: ($150, 2 players)
Hero bets $100, crazy_macho calls $100
Turn: :Kh: ($350, 2 players)
Hero bets $230, crazy_macho calls $230
River: :5c: ($810, 2 players)
Hero checks, crazy_macho goes all-in $828, $828 to Hero ($1409.5)?
river egyértelmű bet
Riveren rátolnám, így pedig call, crazy_macho hű a nevéhez.
3bet vs call: attól függően döntök, hogy mennyit dob 3betekre. Ha sokat, akkor inkább spekulatív lapokkal 3betelném, ha keveset akkor broadway lapokkal value-ért. Az se mindegy, hogy sb vagy bb vagyok. Sb-ről több 3bet, bb-ről több call.
crazy_macho tisztességesen dobál 3betekre ha jól emlékszem, szóval: 97s 3bet / bb-ről inkább callozok; A8o 3bet; AJo call; QJs call.
20-ra 90-ig szoktam visszaemelni oop.
Igen, hasonló a readem, tisztességesen dobál a 3betekre.
Gondolom KQ is inkább call.
Kapizsgálom a logikát abban amit írsz, hogy attól függően döntesz a spekulatív lapokkal a 3bet vagy call mellett, hogy mennyit dobnak 3betre, de itt árnyalja a képet, hogy csak 20$-ig emel pre - szemben egy standard játékos 35$-os emelésével -, és nagyon jó oddsot/implied oddsot ad a callra.
Mondjuk mivel a nagy lapjaival (pl. AK, QQ vagy TT) is csak 20$-ig emel pre, én azon gondolkodom, hogy ellene nem-e jobb a call a suited connectorokkal? Erről mi a véleményed?
Igen, hasonló a readem, tisztességesen dobál a 3betekre.
Gondolom KQ is inkább call.
Kapizsgálom a logikát abban amit írsz, hogy attól függően döntesz a spekulatív lapokkal a 3bet vagy call mellett, hogy mennyit dobnak 3betre, de itt árnyalja a képet, hogy csak 20$-ig emel pre - szemben egy standard játékos 35$-os emelésével -, és nagyon jó oddsot/implied oddsot ad a callra.
Mondjuk mivel a nagy lapjaival (pl. AK, QQ vagy TT) is csak 20$-ig emel pre, én azon gondolkodom, hogy ellene nem-e jobb a call a suited connectorokkal? Erről mi a véleményed?
Álom board. Bet-bet-shove.
Ha tisztességesen dobál 3betekre, megéri még jobban polarizálni a 3betünket, főleg ip.
Pl any suited 3bet, de QJs, ATs már call. (Én nem ezt játszom, egyszerűen képtelen vagyok rá. )
river bet +1
de ahogy alakult, ez ecall
$5/$10 No Limit Holdem
HEM
6 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
UTG junki77 ($1,019)
UTG+1 crazy_macho ($1,228)
CO Biggel ($1,477.25)
BTN SUPERMOOI ($980)
SB Hero ($1,804.50)
BB galley ($610.50)
Pre-Flop: ($15, 6 players) Hero is SB :kc: :qh:
1 fold, crazy_macho bets $20, 2 folds, Hero raises to $65, 1 fold, crazy_macho calls $50
Flop: :4c: :4d: :th: ($150, 2 players)
Hero bets $100, crazy_macho calls $100
Turn: :kh: ($350, 2 players)
Hero bets $230, crazy_macho calls $230
River: :5c: ($810, 2 players)
Hero checks, crazy_macho goes all-in $828, Hero calls $828
Final Pot: $2,466
Hero shows
:kc: :qh:
crazy_macho shows
:ks: :ad:
crazy_macho wins $2,463 (net +$1,235)