NL1k: furcsa postflop line, mi az ellenfél zónája?
Ellenfél: TheKometer (25/18/8,3)
Saját számok: 28/22/7,5)
Azért toltam rá flopon, mert a flopon úgy checkolta oda nekem, hogy ha én is passzolok, akkor 3 ellenfélnek ad free turn kártyát.
Kérdés, hogy mi az ellenfél zónája, annak alapján meg jó-e a postflop játékom?
No-Limit Hold'em, $10.00 BB (5 handed) - Hold'em Manager Converter Tool from FlopTurnRiver.com
saw flop | saw showdown
UTG ($2203)
MP ($1265)
Hero (Button) ($938.50)
SB ($1020)
BB ($1851)
Preflop: Hero is Button with ,
UTG bets $35, 1 fold, Hero calls $35, SB calls $30, BB calls $25
Flop: ($140) , , (4 players)
SB checks, BB checks, UTG checks, Hero bets $100, 1 fold, BB calls $100, UTG raises $335, Hero raises $620, 1 fold, UTG raises $1833 (All-In), Hero calls $183.50 (All-In)
Turn: ($2047) (2 players, 2 all-in)
River: ($2047) (2 players, 2 all-in)
Total pot: $2047
Results:
Hero had Q, Q (one pair, Queens).
UTG had K, K (one pair, Kings).
Outcome: UTG won $3309.50
Hero miért nem 3betel preflop?
5 handed QQ preflop = nuts
Mindenképp 3bet pre, az a cél hogy flop előtt all-in tegyük. Szvsz azért rossz hogy így játszottad, mert 4 way potban ez nem nagyon lesz blöff, viszont dobni marha gyenge játék lenne, szóval magadnak nehezítetted meg a döntést a preflop coldcall-al.
A zónájából a 1010-et és a JJ-t vered kb, nem állsz túl jól.
Hero miért nem 3betel preflop?
A zónájából a 1010-et és a JJ-t vered kb, nem állsz túl jól.
ezt már preflop lejátszhattad volna
mi ez a trükközgetés? teljesen std a 3bet buttonról, a call-nak itt nem sok értelmét látom
5maxon nem tekintek akkora szerepet annak, hogy utg e az illető vagy sem
Mi a helyzet a 76s, 65s, 54s... lapokkal?
A parti tényleg lejátszható lett volna preflop, nem vitás. De sztem sokkal több value van az UTG emelő ellen a dáma párban, ha nem emelek vele vissza preflop. Ez nem trükközgetés volt. :)
Postflop játék kapcsán nagyon várnám a véleményeket.
Nekem mind1 minek nevezzük, de én a line-ba nem látok valuet.
Most attól félsz hogy eldobja pre? vagy hogy egy vak nem sqzel rád?
Postflop: Ha pre máshogy játszod akkor sokkal egyszerűbb lenne az egész, de ha már így játszottad, akkor kötelező hogy bekerüljön minden.
elnézést, hogy közbeszólok, de milyen rosszabb lap fog itt callozni oop ha 3beteljük preflop?