Bala: Köszi! látszik van még hová igazodnom HU-ban. :)
30-as hand: 2-es pokerrel gondolom bustedet akartal reprezentalni, es herocallra keszettni?! Utolag szerinted hogyan lehetett vna tobbet kihozni belole? Vagy ugyanigy jatszanad? Turn c/r esetleg? Bar ezzel aza gond, h elotte mar c/r-ted, es akkor marha eros lapot mutattal...
Nagyon sokszor elmarad a Cb pre emelt kasszakban (pl.: 35, 39). Ez a drawheavy board miatt van? Felsz sec ill 3barrelezni, vagy mi? Ezek aszos, ill kiralyos flopok voltak, es Te emeltel pre. UP.: kozbe rajottem, h valszeg azert, mert session eleje, es nincs eleg info...
90: ha nem esik a "szined" akkor chekeled, vagy akkor is betolod? Egyaltalan mi volt az eloadas cime?
111: en valszeg feladtam volna, nagyon rossz turn jott Neked... Raadasul elotte rengetek nonSd potot hoztal el...
Egyelore ennyi, most tanulas, de tuti vegignezem! Az mar most atjott, h uralod a jatekot, remelem lerantottal rola nehany beulot :) Grat, marha jol nyomod!
(az ellenfel nekem kicsit gyengecskenek tunik, legalabbis a limithez kepest... Milyennek talalod ot?)
123: en is azt hittem mint Andree, h bloffbe forditod a lapod...
132: gyonyoru river jatek :) A turn c/r-rol mit gondolsz? Meg pont jatszhatok maradnak a stackek riverre...
141: NC! Mire tetted? Ha leesik a 4 akkor elengeded? 9-nel gondolom nem?!
154: nem jobb itt a flop chek? Cb-t valszeg csak asszal adja meg, amibol value-t tudnal kiszedni a kesobbi utcakon az meg dob+ potcontroll. Eleg dry is a board.
Es happy end :) Igaz csak a Te lapod lattuk, de ez alapjan szetszedted a sracot, bar a lapok is melletted alltak :) Grat, wp gg
Es sry a sok (nehol luke) kerdesert, elore is koszi ha valaszolsz!
30-as hand: 2-es pokerrel gondolom bustedet akartal reprezentalni, es herocallra keszettni?! Utolag szerinted hogyan lehetett vna tobbet kihozni belole? Vagy ugyanigy jatszanad? Turn c/r esetleg? Bar ezzel aza gond, h elotte mar c/r-ted, es akkor marha eros lapot mutattal...
Nagyon sokszor elmarad a Cb pre emelt kasszakban (pl.: 35, 39). Ez a drawheavy board miatt van? Felsz sec ill 3barrelezni, vagy mi? Ezek aszos, ill kiralyos flopok voltak, es Te emeltel pre. UP.: kozbe rajottem, h valszeg azert, mert session eleje, es nincs eleg info...
90: ha nem esik a "szined" akkor chekeled, vagy akkor is betolod? Egyaltalan mi volt az eloadas cime?
111: en valszeg feladtam volna, nagyon rossz turn jott Neked... Raadasul elotte rengetek nonSd potot hoztal el...
123: en is azt hittem mint Andree, h bloffbe forditod a lapod...
132: gyonyoru river jatek :) A turn c/r-rol mit gondolsz? Meg pont jatszhatok maradnak a stackek riverre...
141: NC! Mire tetted? Ha leesik a 4 akkor elengeded? 9-nel gondolom nem?!
154: nem jobb itt a flop chek? Cb-t valszeg csak asszal adja meg, amibol value-t tudnal kiszedni a kesobbi utcakon az meg dob+ potcontroll. Eleg dry is a board.
Oka, tx!
Johetnek meg sessionok :)
Pár pretty sick leosztás. Ellenfél aggro regular.
$5/$10 No Limit Holdem
2 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
Hero (SB) ($3,260)
BB ($995)
Pre-Flop: ($15, 2 players) Hero is SB :Jc: :Kd:
Hero raises to $25, BB raises to $90, Hero calls $65
Flop: :6c: :6h: :7s: ($180, 2 players)
BB bets $99, Hero calls $99
Turn: :Ah: ($378, 2 players)
BB bets $165, Hero calls $165
River: :4s: ($708, 2 players)
BB bets $641, Hero calls $641
Final Pot: $1,990
Hero shows
:Jc: :Kd:
BB shows
:Kc: :Qh:
BB wins $1,989 ( won +$994 )
Hero lost -$995
Stacks:
SB ($1,475)
Hero (BB) ($2,775)
Pre-Flop: ($15, 2 players) Hero is BB :As: :3s:
SB raises to $30, Hero calls $20
Flop: :3c: :2h: :Qs: ($60, 2 players)
Hero bets $45, SB raises to $135, Hero calls $90
Turn: :6c: ($330, 2 players)
Hero checks, SB bets $254, Hero calls $254
River: :Jd: ($838, 2 players)
Hero checks, SB bets $615, Hero calls $615
Final Pot: $2,068
Hero shows
:As: :3s:
SB shows
:7d: :5d:
Hero wins $2,067 ( won +$1,033 )
SB lost -$1,034
Stacks:
SB ($2,064)
Hero (BB) ($2,907)
Pre-Flop: ($15, 2 players) Hero is BB :Ts: :Th:
SB raises to $30, Hero raises to $100, SB calls $70
Flop: :Js: :Td: :Tc: ($200, 2 players)
Hero checks, SB bets $125, Hero raises to $380, SB calls $255
Turn: :8d: ($960, 2 players)
Hero checks, SB checks
River: :8s: ($960, 2 players)
Hero bets $800, SB raises to $1,584, Hero calls $784
Final Pot: $4,128
Hero shows
:Ts: :Th:
SB shows
:Jd: :Jh:
Hero wins $4,127 ( won +$2,063 )
SB lost -$2,064
nem gyengék :)
1.leosztásról tudsz picit többet mondani ? Itt kb. minden utcán csak a blöfföt verjük. Tudom, hogy tág a 3bet range, hogy ezen a flopon a teljes range-t cbet-eli (?), a turn nagyon jó blöff card neki, de leszel itt elégszer elöl?
Flopon tényleg érdemes mindennel cbet-elni ilyen száraz board-on? ( És pont ezért a 3. handben nem lenne érdemes cbet-elni, amire egy aggro ellen könnyen visszaemelhet ? )
Átlag ellenfél ( regulár ) ellen is hasonlóan játszanál, vagy ezek a lejátszások ki voltak hegyezve arra, hogy az ellen 3 utcán át blöfföl , mindennel visszaemel ?
1.leosztásról tudsz picit többet mondani ? Itt kb. minden utcán csak a blöfföt verjük. Tudom, hogy tág a 3bet range, hogy ezen a flopon a teljes range-t cbet-eli (?), a turn nagyon jó blöff card neki, de leszel itt elégszer elöl?
Flopon tényleg érdemes mindennel cbet-elni ilyen száraz board-on? ( És pont ezért a 3. handben nem lenne érdemes cbet-elni, amire egy aggro ellen könnyen visszaemelhet ? )
Átlag ellenfél ( regulár ) ellen is hasonlóan játszanál, vagy ezek a lejátszások ki voltak hegyezve arra, hogy az ellen 3 utcán át blöfföl , mindennel visszaemel ?
Nice session.
Volt egy hand, a száma nincs meg, J9s OOP. Először ment stackért a játék.
A riveren miért választottad a c/r-t? A river elég scare lett, ígaz nem gondolhatta hogy flössöd van, de legtöbbször mögéd checkel TP-vel, viszont megad egy v-betet SD értékű lapokkal, míg csak sorral nyit amit te -jelen esetben- c/r-eltél.
Tehát nem jobb inkább v.betelni, hogy megadjon egy tétet, mint checkelni, kockáztatva azt hogy sd képes lappal mögédcheckel?