Persze! River?=Blank ez a lap dobhatatlan, nem gyengén van showdown value a lapunkban.
Nála ritkán lesz flush vagy 5x, mert flopon nem cbetelt. Ez 80%-ban thin vbet, Kx/QQ-TT féle lap.
Nálunk szinte soha nem lesz egy párnál jobb lap, mert flopon checkeltünk. Ezt ő is tudja. ---> allin kell menni, mert nagyon sokszor call-t fogunk kapni gyengébb lapoktól, és mert nála ritkán lesz a miénknél jobb lap (csak AA/KK/AK elképzelhető).
igazából nem tudunk blufföt reppelni, ezért is nem raise-elnék, az ellenfélnél a példa ellenére meg nem látok sok gyengébb K-párt, K-highal szerintem gyakrabban cbetelne itt, mint pl AA-val. (ez függ w2p 3bet call range-étől is mondjuk, de 35-40%-nak tippelem) De pl AK-val is inkább chk a játéka flopon.
igazából nem tudunk blufföt reppelni, ezért is nem raise-elnék, az ellenfélnél a példa ellenére meg nem látok sok gyengébb K-párt, K-highal szerintem gyakrabban cbetelne itt, mint pl AA-val. (ez függ w2p 3bet call range-étől is mondjuk, de 35-40%-nak tippelem) De pl AK-val is inkább chk a játéka flopon.
Ilyen flopon szerintem gyakrabban cbetel AA-t, mint air-t. Tudunk blufföt reppelni: bluffbe fordított A high (de jól hangzik:)), float (airrel vagy fd-val).