NL2/5 3-as set - Bellagio - Las Vegas
Hero UTG :3h::3c: limp - tight agresszív - $480 stack
UTG+1 limp - loose agresszív (preflop 20% raise, 50% limp-call, 30% fold), postflop jól játszik - $800 stack
MP raise $20 - loose agresszív, postflop jó, sokat blöfföl - $700 stack
Button call - loose agresszív, postflop jó - $600 stack
SB call
Hero call
UTG+1 call
Pot $105
Read:
MP túl kicsit emelt preflop, AK, AQ, magas pár kizárt nála, legvalószínűbb az sc vagy közepes kézbepár
UTG+1 és button lapja szinte random, bármi amiben fantáziát látnak
Flop: :3s::5d::6d:
SB check, Hero check, UTG+1 bet $90, MP (rövid gondolkozás után) call, button insta all-in $580, SB fold
Hero ?
Push. Szvsz lehet nála a sokféle draw, vagy akár overpár. Ha meg épp valamelyiküknél overset, akkor lesz egy reload.
Nyilván csípőből mindenki azt mondja h push, setet nem dobunk....de azért itt eléggé elgondolkodtató.
UTG+1 limp-callol, majd belenyit 4 emberbe, úgy hogy postflop jól játszik, ez nálam set v. combodraw, persze lehet nála gyengébb lap is amivel úgy gondolja megnézi hol áll...
Erre button, aki szintén csak callol PF all-in van, én nála leginább valami combodraw-t sejtek, amivel így akarja maximalizálni az FE-t.
Ráadásul UTG még utánunk cselekszik, és még szinte nem tettünk pénzt a potba....
Crying foldra szavazok, de sztem "élesben" nem bírnám bedobni...
Nyilván csípőből mindenki azt mondja h push, setet nem dobunk....de azért itt eléggé elgondolkodtató.
UTG+1 limp-callol, majd belenyit 4 emberbe, úgy hogy postflop jól játszik, ez nálam set v. combodraw, persze lehet nála gyengébb lap is amivel úgy gondolja megnézi hol áll...
Erre button, aki szintén csak callol PF all-in van, én nála leginább valami combodraw-t sejtek, amivel így akarja maximalizálni az FE-t.
Ráadásul UTG még utánunk cselekszik, és még szinte nem tettünk pénzt a potba....
Crying foldra szavazok, de sztem "élesben" nem bírnám bedobni...
Nagyon nagyon erős indok kell ahhoz, hogy setet dobj. Az instaallin sokszor draw. Még 100 bb-d is alig van. Ha setet dobsz rosszul, az sokkal drágább, mintha kifzetnéd nagy ritkán az overseteket.
Nagyon nagyon erős indok kell ahhoz, hogy setet dobj. Az instaallin sokszor draw. Még 100 bb-d is alig van. Ha setet dobsz rosszul, az sokkal drágább, mintha kifzetnéd nagy ritkán az overseteket.
fu de utálnám eldobni a szettemet.
szerintem itt flop sorral gurít valaki, illetve kombódraw is lehet kint. gondolok itt 4dXd vagy 7d8d stb. over szett is gyanus, az ellen gyakorlatilag drawing deadek vagyunk. mivel csak 20$-ral vagyunk bent, meg se szólaltunk de már két ember is erőt mutatott, ezért dobható a lap.
viszont kérdés még az is hogy mennyi beülőnk van a limitre, kényelmes-e ez nekünk stb. illetve a push mellett szól, hogy 100 bb-nél is kevesebbünk van.
élőbe lehetne dönteni tellek alapján, én mindenképp ez alapján döntenék.
ezek reális rangek nem? (élő játékhoz)
Board: 3s 5d 6d
Dead:
equity win tie pots won pots tied
Hand 0: 29.221% 28.83% 00.39% 390761 5298.00 { 3c3h }
Hand 1: 22.595% 19.13% 03.46% 259299 46950.00 { JJ+, 7c7d, 7d7h, 7d7s, 66-55, AdKd, AdQd, AdJd, AdTd, Ad4d, 8d7d, 8d4d, 74s, 4d3d, 74o }
Hand 2: 48.185% 44.72% 03.46% 606139 46956.00 { 7c7d, 7d7h, 7d7s, 66-55, AdKd, AdQd, Ad4d, 8d7d, 8d4d, 74s, 4d3d, 74o }
pár overpár bennevan az egyikben, pár FD, 7d7x, kombodrawk, setek mindkettőben.
gondolom borzalmasan nagyot nem tévedtem, vannak még plusz mínusz random lapok, próbáltam kompenzálni, úgy hogy még kijöjjön callra;).
amúgy szerintem tökmindegy. fold ugye 0EV definíció szerint, call minimális plusz vagy mínusz - nem számít.
Itt most 20$al vagyunk bent és eléggé necces a téma,sztem olcsóbb a dobás,és kisrapi +1!
Az, hogy mennyivel vagyunk benn tök mind1.
Én sh játékos vagyok, és idén még flopon nem dobtam szetet. Erről szólna a fr, hogy belemagyarázzuk az oversetet?