NL200 200 deep set turn raise
***** Hand History for Game 2300408938 ***** (IPoker)
$200.00 USD NL Texas Hold'em - Friday, June 04, 03:22:10 ET 2010
Table Byzaria (Real Money)
Seat 10 is the button
Seat 1: Marco0815 ( $201.00 USD )
Seat 3: solnishko17 ( $200.00 USD )
Seat 5: moorzan ( $448.24 USD )
Seat 6: r4peUg00d ( $400.00 USD )
Seat 8: sAssaren ( $206.00 USD )
Seat 10: Wishboner ( $200.35 USD )
Marco0815 posts small blind [$1.00 USD].
solnishko17 posts big blind [$2.00 USD].
** Dealing down cards **
Dealt to moorzan [ :4d: :4h: ]
moorzan raises [$6.00 USD]
r4peUg00d calls [$6.00 USD]
sAssaren folds
Wishboner folds
Marco0815 folds
solnishko17 folds
** Dealing Flop ** [ :4c:, :Ah:, :Ts: ]
moorzan bets [$12.00 USD]
r4peUg00d calls [$12.00 USD]
** Dealing Turn ** [ :Qh: ]
moorzan bets [$32.00 USD]
r4peUg00d raises [$126.00 USD]
hero?
ellen egy reg 22/18 kb 7es 3bet 2,8as aggresszió, én elég aggró szoktam lenni amikor vele/ ellene játszom
Azt kellene tudni, hogy con betre hány százalékban dob flopon. Azért, hogy KJ-val callol-e vajon flopon. Lehet nála set is, két pár (AQ). Blöfföt nem tartom valószínünek. Deepen vagytok, de ennek ellenére én rátolnám.
Mp 3bet és coldcall, fold to cb nem ártana, mert ezek alapján nagyon le lehet szűkíteni a ranget. Call, c/c nem K,J river. Itt egy rézzel talán overreppeled a lapod, call viszont elég gyengusnak tűnik. Nem tenném fd-re, AQ-t tudnád egyedül stackelni. Ha blöfföl riveren az is jó, ha nem stackel TT-vel az is.
Ja, a sitout preflop is elég jó opció oop, ha nem kényelmes a deep játék.
MP 3bet O, de 37 lehetősége volt rá, vagyis ez sokat nem mond sztem AA,QQ val nem hiszme hogy ne akarná pre építeni a potot vagyis sztem marad a 22-JJ párokból persze ki tudja
fold to cbet 57 turnon 50, 10ből 0 raise cbet ez alapján viszont lehetne félni talán
QQ-val nem biztos, hogy 3betelnék. Többi stat alapján random 2-ket ki lehet zárni, eléggé tolódik a range a value handek felé. Marad a call, c/c river.
call nagyon nem tetszik, jön egy K vagy egy J aztán még ennyire se tom hol állok, ezen kívűl már igy is bentvan 200 a potba vagyis sztem push/ fold, lehet tényleg a fold lenne a jobb, a hivása is elég value szagú, két párral meg miért hivna vissza végülis... ( de lehet most akarlak kiblöffölni titeket:) )
QQ-val nem biztos, hogy 3betelnék. Többi stat alapján random 2-ket ki lehet zárni, eléggé tolódik a range a value handek felé. Marad a call, c/c river.
call nagyon nem tetszik, jön egy K vagy egy J aztán még ennyire se tom hol állok, ezen kívűl már igy is bentvan 200 a potba vagyis sztem push/ fold, lehet tényleg a fold lenne a jobb, a hivása is elég value szagú, két párral meg miért hivna vissza végülis... ( de lehet most akarlak kiblöffölni titeket:) )
"Amúgy cooler, nem nagyon tudja az ember az ilyet dobni, sajna..."
Épp most mondtad el miért nem az, nem ?
Én asszem játék közben úgy a kettő közé raktam+ vmi kis blöff esély, mivel ma már sokat light 3-4 betelgettük egymást, és mivel már bent van kb 200 igy talán megérheti, bár valszeg ezekkel 1be is jobb a dobás főleg, mert túl nagyot hivott ( csak mivel elötte lemákolt már két fish, így inkább betoltam:D )