mrj
Válasz ravasz kommentjére
2009. dec. 13. 5:57
Mind 1:)ha Kq ra tesz nem kollol 2 utcan is check utan.(az mas kerdes,h tenyleg lehet akar az is nalad) 3betedet meg reszelte check koll check koll nem arra utal mint aki nagyon fosna is barmitol:)Egyebkent hogy dontottel?:)
rosszul. Egyetértek want2push-al. Ha itt be flop/turn akkor river allin. Itt a vége:
River: :5h: (
$242, 2 players)
rdx91 checks, Hero checks
Final Pot: $242
rdx91 shows PAIR QUEEN
:qd: :ac:
rdx91 wins $241 (net +$120)
Hero lost $120
itt nem sok mindennel tud tartani amivel nem cbeteli a floppot. Kizárólag bluff cather, és az elég drága.
ehh, nem kéne ennyire NIt-nek lenni...
arcsen
Válasz Romsy kommentjére
2009. dec. 13. 9:35
adta volna
Mibol gondolod? Ezekkel a 3betelt party-kkal en is bajban vagyok. Mikor tok egyertelmu, h nem talalta el, de ha egy utcat ad, akkor ad-e kettot, ill river push-ra elengedi-e?!
Amugy itt, ebben a konkret leosztasban szerintem vagy chek flop, vagy ha hivok, akkor vegig tolom. Csak ugy van ertelme.
mrj
Válasz Romsy kommentjére
2009. dec. 13. 17:46
adta volna
elképzelhetőnek tartom.
Megfordítom a szitut. Fordított helyzetben Te is adod ezt?
Én nem adnám, kéne? Megfelelően agro ellenfél ellen?
Romsy
Válasz mrj kommentjére
2009. dec. 13. 18:17
nem tudom elég jó-e az ellenfél, de pont az volt nála mint amit reppelt, ilyenkor általában adnia kell, ha elég agró vagy.
Badarka
Válasz Romsy kommentjére
2009. dec. 13. 19:36
wááá:(. mostanában két ilyen szituba is keveredtem. a fish adta. a jó regular is. -350bb
szerintem nem lesz itt +EV-s a push, legalábbis már nem hiszek benne... talán csak a weektightot lehet így lejátszani.