Póker Fórum Archívum > Medium-High Stakes No-limit Hold’em > NL200 - 3bet pot, overbetet kapunk riveren

Steal_
2010. dec. 5. 15:13

NL200 - 3bet pot, overbetet kapunk riveren

$1/$2 No Limit Holdem
5 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat

Stacks:
UTG SQUi5HiiFiSH ($238)
CO m0nit ($333.75)
BTN tomaso_13 ($206)
SB Hero ($242.90)
BB jooorgen ($200)

Pre-Flop: ($3, 5 players) Hero is SB :qh: :jd:
1 fold, m0nit raises to $6, tomaso_13 calls $6, Hero raises to $24, 1 fold, m0nit folds, tomaso_13 calls $18

Flop: :6s: :4s: :3d: ($56, 2 players)
Hero bets $32, tomaso_13 calls $32

Turn: :5d: ($120, 2 players)
Hero checks, tomaso_13 checks

River: :2s: ($120, 2 players)
Hero checks, tomaso_13 bets $150, $150 to Hero ($186.9)?

Gyakorlatilag minden utcán kérdéses lehet a játék, kis magyarázatot írok. :)

Preflop: ritkán squezelek qjo-al, most megtettem, mind a 2en sokat dobnak 3betre, call pozicíon kívül nem tetszik, ha suited lenne csak adom
Flop: cbetelek, mivel ellen range nagyrészt broadwayekből áll, visszajátszani meg a legtöbb reg nem ilyen flopokon szokott
Turn: feladtam, 7-est nem igazán tudok reppelni
River: sok asztal mellett autocheckeltem, hiba? Így easyfold? Ha nem színből esik a 2-es?

Jöhet mindenről a vélemény

Romsy
Válasz Steal_ kommentjére
2010. dec. 5. 16:27

tomaso_13 inkább turnön szeret dobni, de már a cbet+turngiveup sem tetszik, szerintem túl sokat fog floatolni, meg ezen az összes set, vagy oesd/gutshot bennevan a range-ében. a river eléggé whatever, inkább fold. inkább flop c/f ellene.

Steal_
Válasz Romsy kommentjére
2010. dec. 6. 16:23

Kösz romsy a választ, más valaki esetleg?

Egyébként tudom, a standard játék a flop c/f, általában hagyom is, de most úgy gondoltam, hogy ezt ő is tudja, és nem fog nagyon floatolgatni/raiselni itt, mivel elég erős ranget reppelek. Ha meg adja, sok turnt tudok hívni tovább, de ez a 7es nem tetszett.

Riveren cs mód adtam, 74-et mutatott.

Tori18
Válasz Steal_ kommentjére
2010. dec. 6. 17:03

Ahogy Romsy mondta, river elég whatever. De beszéltem valaki,aki V.Petit idézte,aki azt mondta hogy splitért nem szabad nagyjából soha callolni.

Romsy
Válasz Tori18 kommentjére
2010. dec. 6. 21:39

Ahogy Romsy mondta, river elég whatever. De beszéltem valaki,aki V.Petit idézte,aki azt mondta hogy splitért nem szabad nagyjából soha callolni.

ilyet nem hiszem hogy mondott, attól még lehet egy call +ev, hogy a boardot játszuk.

SötétEgér
Válasz Romsy kommentjére
2010. dec. 6. 22:10

split potért a pot felével kell számolni
150$-t kell megadni egy 60$-os potra, ahol lehet az ellenfélnek színe, vagy 7ese
ilyen overbet allin-t a riveren én is szoktam, ha az ellenfelemnek lehet pl 1lapos sora, nekem meg 2 lapos van, és van kinn flöss

V.Peti
Válasz SötétEgér kommentjére
2010. dec. 6. 22:20

ilyet nem hiszem, hogy írtam volna globálisan, inkább úgy tudom elképzelni, hogy egy handhez.
ami ennél is kizártabb, hogy a srác sort checkbackel a turnon, szerintem vmit elnéztél. a river callod biztos, hogy kurva nagy -EV.

alapvetően ez pont olyan flop h kismillió lappal fog callozni egy vagy két utcát. szóval ha elkezdessz betelni eldöntöm előre, hogy hármat hívok vagy feladom már a flopon. az a legszarabb ha hívsz egyet vagy kettőt és riveren feladod.

a handhez nekem a legjobban a flop c/f tetszik, pf okés

Tori18
Válasz V.Peti kommentjére
2010. dec. 7. 1:16

hm,ezekszerint tévedtem,majd utána járok, hogy mit hallottam:) nekem valami ilyesmi rémlett. A handhez: nekem nagyon tetszik a river overbet, habár persze gondolom std is 200 on, lappal és lapnélkül egyaránt.

Élő ügyfélszolgálat