Zehy
Válasz Knish kommentjére
2010. dec. 24. 13:21

flopon semmi se tűnik jónak, szerencsére én nem is kerülök ilyen szituba

Ezt kifejtenéd? Köszönöm

Knish
Válasz Zehy kommentjére
2010. dec. 24. 13:39

Ezt kifejtenéd? Köszönöm

már kifejtettem:)
preflop sosem 3betelek 66-al

Zehy
Válasz Knish kommentjére
2010. dec. 24. 13:51

már kifejtettem:)
preflop sosem 3betelek 66-al

Ok, sorry, vhogy éreztem, h ott a megoldás, de nem fogtam fel a sok kajától amit már betömtem :)

Romsy
Válasz Zehy kommentjére
2010. dec. 24. 14:10

akkora sznepkól, hogy hulljon atomjaira az egér, kb mindig flush van nála és 66 az egyetlen hand, ami veri a flushét, így easy valueshove a részéről.

pre 3bethez kevés az infó, inkább csak olyanok ellen, akik sok 3betet flatelnek és postflop str8forwardon játszanak, vagy túl sokat 4betelnek.

river c/r jobb megoldás, mint a bet/call, sokkal több handet lehet stackelni vele és chk backelni sem fog semmit, amiben van action bet-re

Romsy
Válasz Romsy kommentjére
2010. dec. 24. 14:21

jah, 8T is simán lehet nála, 78, 88, 98 handre illik leginkább a line-od

tentaculata
Válasz Steal_ kommentjére
2010. dec. 25. 11:44

Preflop miért csak ekkora a 3bet? OOP 3x-osnál kissebet emelsz, nem értem, neked ez a standard?

River pedig sima b/c, persze lehet nála magasabb full, de ezekkel azért gyakran nem így játszik, másrészt még a fullok közül is van amit verünk(55). Nut flush pedig simán lehet nála, várhat hero callt 89,9x, gyengébb flushtől, de olykor lesz sor, gyengébb flush is ez+ még bluff is van azért a rangeben valamennyi(persze kevés, de ha te itt 66-al is b/f-olsz akkor extra mód +ev rádtólni)

1, nem érzek akkora nagy különbséget egy 9, és egy 8.5 BB-s 3 bet között 4 handed

2, "sima" b/c, mert ... előbb már írtam, hogy szerintem miért nem

3, Te itt herocalloznál ellene 89-cel?

4, szerinted ennyi hand alatt kialakulhatott valami ilyen jellegű kép rólam?

5, azt honnan fogja tudni, hogy 66-tal b/f a játékom? Egyáltalán honnan fogja tudni valaha is, hogy mit foldolok?

+ river c/r így utólag nekem is szimpatikusabb Köszönöm a hsz-eket.

No-Limit Hold'em, $2.00 BB (4 handed) - Hold'em Manager Converter Tool from FlopTurnRiver.com

Button ($343.95)
Hero (SB) ($203)
BB ($420.40)
UTG ($296.60)

Preflop: Hero is SB with 6Image, 6Image
1 fold, Button bets $6, Hero raises $17, 1 fold, Button calls $12

Flop: ($38) 7Image, 5Image, 9Image (2 players)
Hero checks, Button bets $18, Hero calls $18

Turn: ($74) 9Image (2 players)
Hero checks, Button checks

River: ($74) 6Image (2 players)
Hero bets $50, Button raises $307.95 (All-In), Hero calls $117 (All-In)

Total pot: $408

Results:
Button had 5Image, 8Image (straight flush, nine high).
Hero had 6Image, 6Image (full house, sixes over nines).
Outcome: Button won $546.95

Steal_
Válasz tentaculata kommentjére
2010. dec. 25. 18:46

1, nem érzek akkora nagy különbséget egy 9, és egy 8.5 BB-s 3 bet között 4 handed

2, "sima" b/c, mert ... előbb már írtam, hogy szerintem miért nem

3, Te itt herocalloznál ellene 89-cel?

4, szerinted ennyi hand alatt kialakulhatott valami ilyen jellegű kép rólam?

5, azt honnan fogja tudni, hogy 66-tal b/f a játékom? Egyáltalán honnan fogja tudni valaha is, hogy mit foldolok?

+ river c/r így utólag nekem is szimpatikusabb Köszönöm a hsz-eket.

Uhh, köszi a választ, de lehet megfeküdte a gyomrom a sok halászlé, mert úgy érzem mintha kissé támadólag írtad volna, ha offensenek vetted a válaszom bocs, nem volt semmi támadószándék benne.(lehet az egészet beképzelem, akk mind1 :) )

1. Nekem a szimpla 3x-os 3bet is kicsi oop, de te tudod, én nagyobbat szoktam

2. Ok, én meg leírtam hogy szerintem miért b/c

3. Én nem, de nem velem játszik az ellen, hanem egy olyan játékossal, akiről csak 200 handje van. Ki tudja eddig milyennek látott, nem tudhatja mennyire vagy cs, stb.
Szerintem sokan nem dobnak el egy river raisere pl kisebb flusht(nut flusht igen kevesen), de előzőben hsz-ben is azt írtam, hogy csak "olykor" adhatod meg sorral

4. Nem, valószínűleg nem alakult ki, de hol írtam olyat hogy igen?

5. Nem azt írtam hogy fogja tudni, hanem azt hogy abban az esetben, ha te b/f-olsz 66-t, akkor nagyon megéri riveren rádtolnia airrel is.
(és bár ő nem tudja, de pl. én néha játszok veled ps-en, ha tudom hogy ennyire nagy hitelt adsz egy river raisenek, akkor számíthatsz pár ai-ra, és egy idő után más, nem akadémiás regek is rájöhetnek erre ;) )

sariboxer
2010. dec. 25. 19:25

no offense, de tenyleg tragedia, ha itt riveren felmerul a fold

tentaculata
2010. dec. 25. 19:55

5. Nem azt írtam hogy fogja tudni, hanem azt hogy abban az esetben, ha te b/f-olsz 66-t, akkor nagyon megéri riveren rádtolnia airrel is.

(és bár ő nem tudja, de pl. én néha játszok veled ps-en, ha tudom hogy ennyire nagy hitelt adsz egy river raisenek, akkor számíthatsz pár ai-ra, és egy idő után más, nem akadémiás regek is rájöhetnek erre ;) )

Nem volt benne támadó él, csak pontokba szedtem, hogy könnyebb legyen.

Persze, hogy megéri, de ezt sosem fogja megtudni, hogy megcsinálhassa.

Sajnos nem tudom a starsos nicked, így helyzeti előnyben vagy velem szemben. Esetleg privátban leírhatod, ha gondolod.

no offense, de tenyleg tragedia, ha itt riveren felmerul a fold

Én már csak egy ilyen tragikus ember vagyok, hogy utólag elgondolkozom ilyen dolgokon is :(

V.Peti
Válasz tentaculata kommentjére
2010. dec. 25. 20:39

elnéztem a partyt

Élő ügyfélszolgálat