flopon semmi se tűnik jónak, szerencsére én nem is kerülök ilyen szituba
Ezt kifejtenéd? Köszönöm
már kifejtettem:)
preflop sosem 3betelek 66-al
akkora sznepkól, hogy hulljon atomjaira az egér, kb mindig flush van nála és 66 az egyetlen hand, ami veri a flushét, így easy valueshove a részéről.
pre 3bethez kevés az infó, inkább csak olyanok ellen, akik sok 3betet flatelnek és postflop str8forwardon játszanak, vagy túl sokat 4betelnek.
river c/r jobb megoldás, mint a bet/call, sokkal több handet lehet stackelni vele és chk backelni sem fog semmit, amiben van action bet-re
jah, 8T is simán lehet nála, 78, 88, 98 handre illik leginkább a line-od
Preflop miért csak ekkora a 3bet? OOP 3x-osnál kissebet emelsz, nem értem, neked ez a standard?
River pedig sima b/c, persze lehet nála magasabb full, de ezekkel azért gyakran nem így játszik, másrészt még a fullok közül is van amit verünk(55). Nut flush pedig simán lehet nála, várhat hero callt 89,9x, gyengébb flushtől, de olykor lesz sor, gyengébb flush is ez+ még bluff is van azért a rangeben valamennyi(persze kevés, de ha te itt 66-al is b/f-olsz akkor extra mód +ev rádtólni)
1, nem érzek akkora nagy különbséget egy 9, és egy 8.5 BB-s 3 bet között 4 handed
2, "sima" b/c, mert ... előbb már írtam, hogy szerintem miért nem
3, Te itt herocalloznál ellene 89-cel?
4, szerinted ennyi hand alatt kialakulhatott valami ilyen jellegű kép rólam?
5, azt honnan fogja tudni, hogy 66-tal b/f a játékom? Egyáltalán honnan fogja tudni valaha is, hogy mit foldolok?
+ river c/r így utólag nekem is szimpatikusabb Köszönöm a hsz-eket.
no offense, de tenyleg tragedia, ha itt riveren felmerul a fold
5. Nem azt írtam hogy fogja tudni, hanem azt hogy abban az esetben, ha te b/f-olsz 66-t, akkor nagyon megéri riveren rádtolnia airrel is.
(és bár ő nem tudja, de pl. én néha játszok veled ps-en, ha tudom hogy ennyire nagy hitelt adsz egy river raisenek, akkor számíthatsz pár ai-ra, és egy idő után más, nem akadémiás regek is rájöhetnek erre ;) )
no offense, de tenyleg tragedia, ha itt riveren felmerul a fold
elnéztem a partyt