NL200 5max - QQ, K magas flop, 4bet partiba, oop
120 hand
22/18
3bet vakról meg hátulról is kb 9-10
semmi különös read, 4bet call egy kicsit meglepett, én pf már be akartam pakolni a stackemet
BossMedia Game #1812818929: Table Table TH 791 - €1.00/€2.00 - No Limit Hold'em - 23:47:30 - 2009/10/11
Seat 2: Alekhine7 (€200.00)
Seat 4: pokerzol99 (€259.75)
Seat 1: foritaly (€198.00)
Seat 5: lisa22 (€320.05)
Seat 3: .thouk. (€347.00)
Alekhine7 posts the big blind of €2.00
foritaly posts the small blind of €1.00
lisa22 is the button
*** HOLE CARDS ***
Dealt to pokerzol99 [:Qd::Qs:]
.thouk. folds
pokerzol99 raises €6.00
lisa22 raises €21.00
foritaly folds
Alekhine7 folds
pokerzol99 raises €51.00
lisa22 calls €51.00
*** FLOP *** [:Kh::9h: :7s:]
Pakold be most. Szerintem egy K jobb mintha A jött volna. A 4 bet call biztos nem AA, KK ha így játszotta mek az AK-t reload +note. Ha meg valami KQ szerű lappal csinálta, nemsokára visszanyered.
Egyetlen kérdés, hogy betout amire esetleg dob, vagy cc.
Elég fura, de én is egyre többet találkozok 4bet callal, hozzáteszem én szinte sose calozok 4betet, esetleg light 4betet deepen. Írtad hogy már pre bepakoltad volna, szoval én a K -tól függetlenül beraknám itt a pénzem.
Elég fura, de én is egyre többet találkozok 4bet callal, hozzáteszem én szinte sose calozok 4betet, esetleg light 4betet deepen. Írtad hogy már pre bepakoltad volna, szoval én a K -tól függetlenül beraknám itt a pénzem.
Nagyon rossz ez a flop, és sajnos rengeteg a húzó. És még 208$ van előttünk. Nagyon nehéz szitu. Kíváncsi vagyok megírja-e valaki a tutit. :)
bet 40/call ha tolja
ha csak megadja, akkor c/f turn
bet 40/call ha tolja
ha csak megadja, akkor c/f turn
"in a vacuum" csak QQ-nál jobb handdel tud callolni cbetet, míg visszaemelni sok rosszabbal. bár nem ismerem az ellenfelet, de általában ez jellemző.
Oke, tx.
Ha mar ennel a problemakornel vagyunk, egy masik dolog ami vmelyest idetartozik... Ugyanez a szitu, csak szaraz a board. En altalaban itt nem latom ertelmet a cb-nek, ugyanis jobb lap megad, rosszabb pedig dob, tehat semmi value nincs benne. Namost tobb haverral is egyeztettunk temaban, elmondtak, h ez igy nagyon rossz, en is tudom, de megsem tudtak igazan megindokolni...
Tehat miert jo a cb, majd utana c/f, mint inkabb chek-call, es akkor legalabb neha bloffott fogunk, ill kesobbi utcakon meg valuert is betelhetunk, megadast varva egy-egy kisebb partol.
Mindenképp bet. 50 elég is. Pushra viszont dobnám. Hiába van kinn csomó draw, több Kx van a range-ben, mint AJs, AQs, TJs, QJs. Ez csak 4 kombó, AK-k KQ-k rengeteg. JJ-TT ből meg jön a value, és nem fogja blöffbe fordítani remélhetőleg, mert c/f-olni fogunk.
Amúgy meg jegyzetbe, hogy 4betet callolt.