Ugyan már! mondjatok egy jó preflop call range-t MP-ből.
AK, 22-JJ? Vagy a kis párok se jók, mert meg sqzelhetnek? Akkor legyen AK és JJ.
Én flatelni szoktam a magas párokat is az esetek többségében MP, többi ellenfél függő, de általában AK, AQ, AJs, KQs, 89s+, 22+
Nem látom értelmét a flop callban, hogy aztán hátha blöfföli a rivert is, szerintem kb. kizárt. Amivel ránk emelt, flopon be is fogja rakni.
Én flatelni szoktam a magas párokat is az esetek többségében MP, többi ellenfél függő, de általában AK, AQ, AJs, KQs, 89s+(inkább JTs+), 22+
És persze backraiselni sqz hajlandóságtól függően az erősebbeket.
a pre call teljesen jo, dobni (es 3 betelni) lenne hiba szerintem.
flopon callolnek, de csak azert hogy ne dobja az esetleges bloffjeit (sok nem lesz belole tudom, de neha-neha bloff ez azert fishtol) es az idiotan megjatszott QQ+ait. turnon pedig betennem a maradek stacket es ha fish az ellenfel, akkor olyan rettenetesen meg csak nem is aggodnek
edit: most nezem, hogy villain 25/21-es ez alapjan minden csak nem fish es lehet, hogy azert nem toltott ujra mert elbambult, illetve van olyan reg aki nem szokott, bar ez hulyeseg nyilvan.
de azert akkor sem dobnam :)
Számomra az az érdekes, hogy az ellenfelünk visszaemel ezen a boardon, ezt nem nagyon értem így elsőre. Talán azért mert nagy esélyel valamelyikünknél van J, és AJ-val be akarja pakolni? Vagy tudja, hogy itt el fogunk dobni minden KJ-nál rosszab lapot(mert úgyse rakjuk itt blöffre?)? Én biztosan dobnám mert ha nem blöfföl, akkor itt hátul leszünk, de ha szeret moveolgatni, akkor lehet jó a call.
szerk: jobban belegondolva, a multiway pot miatt gyakrabban fog raiselniAJ-val, de még talán full-al is, úgyhogy méginkább a fold felé hajlok.
$1/$2 No Limit Holdem • 6 Players • AbsolutePoker
UTGFLAMEZ13$560
UTG+1Hero$456
COJEDSAMPSON20$115.44
BTNSAUR0N$188.40
SBTHE SICKO$200
BBSTUCKONU$192.98
Szerintem teljesen jó a preflop call.
Ezen a boardon meg szóba sem jöhet a dobás, flopon csak call, turn-river c/c.