Póker Fórum Archívum > Medium-High Stakes No-limit Hold’em > NL200 (6max) - AQ - preflop 3 betelt parti

F16Fairlane
Válasz Romsy kommentjére
2009. ápr. 15. 10:45

szerintem nagyon komoly hiba betelni a missed boardot OOP 3-bet potban meg OR-kent is
szep volt, hogy emeltel a flopon, az egyertelmuen a legjobb jatek, nagyon bluff szagu

Vincent Vega
Válasz F16Fairlane kommentjére
2009. ápr. 15. 12:28

szerintem nagyon komoly hiba betelni a missed boardot OOP 3-bet potban meg OR-kent is
szep volt, hogy emeltel a flopon, az egyertelmuen a legjobb jatek, nagyon bluff szagu

Miért lenne hiba? Ha csak azokat a potokban CBetelsz OOP amik eltaláltak, akkor elég mínuszos lesz a 3bet potokban a játékod.

plastikman0
Válasz Vincent Vega kommentjére
2009. ápr. 15. 13:57

szerintem 88 / JJ / Kd Qd / AK én nyugodt szívvel elengedném... vagy tuti jobb nálad vagy "mega" drawja van...

Romsy
Válasz plastikman0 kommentjére
2009. ápr. 15. 14:45

szerintem 88 / JJ / Kd Qd / AK én nyugodt szívvel elengedném... vagy tuti jobb nálad vagy "mega" drawja van...

Ezek szerint AK-t is elengednéd.

Ilyen játékszemlélettel semmi értelme 3betelni preflop. Nem fog mindig AAA flop jönni, meg flush. Sőt, kb soha nem fog jönni, ez a póker szépsége.

btw AK-val co vs d ~1000%, hogy 4betel az ellenfél, akár ki is vehetjük a fönti felsorolásból. Úgy már az AJ-t is dobni kéne ilyen "range" ellen.

F16Fairlane
2009. ápr. 15. 15:55

Miért lenne hiba? Ha csak azokat a potokban CBetelsz OOP amik eltaláltak, akkor elég mínuszos lesz a 3bet potokban a játékod.

valószínűleg szűkebb range-el 3-betelek sokat tartó ellenfél ellen OOP
tehár mondjuk olyan lapokkal, amik a várható tartó zónájánál eleve gyengébbek nem
viszont mondjuk nem vagyok mérvadó semennyire
meh, de asszem nem fejeztem jól ki magam
c-betelek néha missed boardon is, de ilyenkor általában betolom a turnt
c-bet flop / c/f turn OOP 3-bet potban mega weak

F16Fairlane
2009. ápr. 15. 16:07

de az adott példában:
nézz meg egy agresszív 3-bet range-t
és nézd meg mennyiben van király
a két számot oszd el egymással
na ekkora sansszal talál el egy K high board egy LAG 3-bettort (kb 25%)
ezek szerint ha fél potot hívsz a flopon OOP, akkor ATC break even a call, ha c/f a turn
és a pozícióban lévő játékosnak megvan a lehetősége a value/bluff raise flop-ra + value/bluff raise turne
szóval első blikkre nem tűnik túl profitábilisnak ATC C-betelni
nem számoltam ki, de érzésből 3 value-ra egy bluff c-bet jónak tűnik

Élő ügyfélszolgálat