NL200 (6max) call or fold?
A kérdés az, hogy ti mit lépnétek a turnön, ahol az ellenfél allint tolt. Call vagy fold? Stílusa laza agresszívnek tűnt pár parti alapján, illetve az asztal nyitásánál egy másik jó játékossal HU-zott, amiben kiütötte a másikat, szóval úgy gondoltam jó játékos lehet.
Game # 699703812 - Texas Hold'em No Limit EUR 1/2 - Table "Blackburn"
Players(max 6):
sus321 (EUR 417.97 in seat 2)
MoonStone1 (EUR 94.00 in seat 3)
spirited (EUR 201.00 in seat 4)
Sevmeyor (EUR 200.00 in seat 5)
german18 (EUR 73.83 in seat 6)
Dealer: MoonStone1
Small Blind: spirited (1.00)
Big Blind: Sevmeyor (2.00)
spirited was dealt: :Js: - :7c:
sus321 Call (2.00)
MoonStone1 Call (2.00)
spirited Call (1.00)
Sevmeyor Check
Flop :7s: - :5h: - :Jd:
spirited Check
Sevmeyor Check
sus321 Bet (7.75)
MoonStone1 Fold
spirited Raise (25.00)
Sevmeyor Fold
sus321 Call (17.25)
Turn :7s: - :5h: - :Jd: - :4s:
spirited Check
sus321 All-In (390.97)
spirited ???
Game ended 2007-12-07 23:49:17 GMT+01:00
Dobnám.
Közel sincs nut lapunk. sus321 meg jelentősen pot fölött emelve all in tolt bennünket. Annak ellenére is, hogy a flopon check-raise-zeltük, tehát vmi csak lehet nálunk az ő szempontjából. Mivel mögöttünk van és a flopon nem volt túl sok draw, jelentős esély van rá, hogy ellenfelünk slowplayelt az előző licitkörben. Egy sort is valószínűnek tartok nála.
Nekem is fölöttébb gyanus volt ez az ultranagy emelés, én 68-ra gyanakodtam, szóval dobtam. De ez a top 2 pár elég csábító akkor is... :)
Értek én itten majdnem mindent, de egy flop check/raise után miért check-elsz a turn-ön is?
Miért checkelted el a turnt?
Én hivtam volna vagy 30-40-et, ha arra visszatolja nyilván jobb!
Igy, hogy all-int tolt, FOLD!
Miért checkelted el a turnt?
Én hivtam volna vagy 30-40-et, ha arra visszatolja nyilván jobb!
Igy, hogy all-int tolt, FOLD!
Szerintem pedig Argentínának van igaza ... mert azzal hogy ezt el checkelted lehet hogy full blöfre tett és így akart izmozni hogy mekkora... bár lehet hogy tényleg lehet lejött a sor sokan játszák meg így....
Nehéz döntés, lehet hogy tényleg blöff volt bár inkább valószínű hogy nem, főleg egy jó játékos esetében. En tegnap elött egy hasonló partyban buktam egy óriásit az Acapulcoban. Pontosan így etettek be. Én úgy gondoltam blöff és megadtam.... 100.000 ft bánta...:-( De az én esetemben már a fele pénzem benne volt, így inkabb dőltem a megadas felé.
A te partydban én is dobnák....
A 2 beülő miatt én is inkább foldot választanék, de ha csak egy beülő lenne előttem kevesebb vagy esetleg kicsit több instacall!!!